valsam έγραψε:Nαι ενταξει η διυλυστηριακη τιμη της βενζινης πεφτει συνεχως εδω και 20 μερες και περασε στην ανλτια η τιμη,και στο υγραεριο ειχαμε αυξομειωσεις,αυτες γιατι ποτε δεν περασαν στην αντλια???????
30-50-70 ευρω διαφορα ο μ/τ και εδω και μηνες κολλημενη η τιμη στην Θεσ/νικη στο 0,92,στην αμολυβδη μολις πεφτει η τιμη η διυλυστηριακη αλλαζει και η τιμη αντλιας ,στον Βολο σημερα η αμολυβδη εχει (1,57-1,64)οσο και στην Θεσ/νικη (1,57-1,67)στο υγραεριο ομως στον Βολο σημερα 0,728 και στην Θεσ/νικη 0,92!!!!!!
Δηλ. αν γεμισω σημερα 40 λιτρα στον Βολο θα δωσω 29,12 ευρω και στην Θεσ/νικη 36,8 ευρω,7,7 ευρω στο γεμισμα,για μενα αυτα ειναι την εβδομαδα διαφορα (εγω 40 λιτρα την εβδομαδα τα βαζω!),30 ευρω τον μηνα και 360 ευρω τον χρονο παρακαλω!
Qgas έγραψε:Η βενζινη εχει παει στο 1.57 βάλτε και ενα τεποζιτο βενζίνης για αλλαγη να δείτε τι θα πάθουν
valsam έγραψε:Nα τους χαιρεστε,εγω πια αλλο δεν συμβαλω σε αυτη την αισχροτητα!
Το Σαββατο πρωι-πρωι θα γραψω ενα καινουργιο cd θα παρω το ντουντου μου και θα πεταχτω μεχρι το Γευγελη,160 χλμ πανε-ελα απο το σπιτι μου,δεν ξερω με απολυτη σιγουρια την ακριβεστατη τιμη που θα εχει το Σαββατο αλλα μου ειπαν οτι η αμολυβδη προχθες ειχε 1,25 και το υγραεριο 0,61!!!!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες
|
|
|