Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Οκτ, 2013 18:57

ρε valsam σορρυ δηλαδη, μπορει να εχεις τα 1000 δικια αλλα το υφος σου κουραζει.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Οκτ, 2013 19:02

Παππου να σου πω την αποψη μου για το ( πιθανον ) "γιατι".

Γιατι η πανακριβη επενδυση ενος πρατηριου στην επαρχεια ΠΡΕΠΕΙ κι αυτη να αποσβεστει καποτε, κι αν "δε συφαιρει" οι τοπικοι θα συνεχισουν την βενζινα, οποτε θελουν ΜΕΓΑΛΗ καταναναλωση απο το δεδομενο δηλ μικρο πελατολογιο.

Αντιθετα ( κι επιπροσθετως) , στις μεγαλες πολεις με τους ΠΟΛΛΟΥΣ πελατες βγαινει ετσι κι αλλιως η οποια πανελαδικη φυρα....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τρί 01 Οκτ, 2013 20:12

valsam τι άλλο να κάνουμε? Τους την είπαμε όταν πήγαμε στα πρατήρια, στείλαμε καταγγελίες στην επιτροπή ανταγωνισμού μέσω ίντερνετ (και από ότι φαίνεται θα μας γράψουν κι αυτοί κανονικά). Τι άλλο μένει (εκτός από το να παίξουμε ξύλο φυσικά)? Το μόνο που μένει είναι να τους κάνουμε ένα γενικό μπουκοτάζ, αλλά σιγά μην καταφέρουμε να συντονίσουμε όλους αυτούς που πηγαίνουν καθημερινά και τους σφάζουν κανονικά, χωρίς να ξέρουν ότι πχ μόλις 90χλμ μακριά (την προηγούμενη βδομάδα πέρασα από Βέροια και είχε 80 λεπτά) το αέριο είναι 12 λεπτά κάτω, ενώ η διαφορά φτάνει ακόμα και τα 20 λεπτά σε σχέση με άλλες περιοχές. Με λίγα λόγια είναι πάρα πολλοί αυτοί που δε γνωρίζουν καν ότι τους κλέβουν.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 01 Οκτ, 2013 22:19

fokion έγραψε:ρε valsam σορρυ δηλαδη, μπορει να εχεις τα 1000 δικια αλλα το υφος σου κουραζει.....

Κουραζει ε fokion,σορρυ αν σε κουρασα,κουραστικα και΄γω αφου περα βρεχει για τους περισσοτερους συμφορουμιτες.
Εσυ εστειλες διαμαρτυρια στην επιτροπη ανταγωνισμου, θα σε κουραζε να κατσεις 5 λεπτα να στειλεις μια?
Η εσενα δεν σε αγγιζει το θεμα?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 02 Οκτ, 2013 00:38

fokion έγραψε:ρε valsam σορρυ δηλαδη, μπορει να εχεις τα 1000 δικια αλλα το υφος σου κουραζει.....
:thumbup:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Οκτ, 2013 13:52

gakost έγραψε:
:thumbup:

Κουραζει ε?
Μπηκε το νερο στο αυλακι λοιπον(η τζαμπα ασχολουμαστε?)!
Με πηραν τηλ. απο την επιτροπη ανταγωνισμου και ξεκινησαν να το ερευνουν το θεμα,(οσοι περισσοτεροι στελειτε εγγραφο τοσο το καλυτερο)μου ειπαν οτι εχουν και αλλους που εστειλαν και το κοιτουν πολυ σοβαρα το θεμα!
Μου εκαναν πολλες ερωτησεις σχετικα με αυτα που τους εγραψα,τους ειπα για το συγκεκριμενο φορουν και το συγκεκριμενο θεμα "Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?",στην ερωτηση για το που στηριζω αυτα που ισχυριζομαι αφου του ειπα να ριξει μια ματια στο gasprice (και την διαφορα τιμης με Βολο,Κατερινη,Βεροια,Κιλκις κ.τ.λ)και να που πει αυτος τι βλεπει ,αυτος απο την επιτροπη ομως κοιταξε και αλλου τις τιμες(δεν θυμαμαι ποιο σαιτ μου ειπε),με ρωτησε που ειναι τα μαλγαρα γιατι εκει υπηρχε διαφορα στην τιμη του ειπα τα μαλγαρα ειναι εκτος πολης και οτι εγω αναφερομαι για εντος πολης γιατι αν ειναι να παω στα μαλγαρα να γεμισω θα την εχω ξοδεψει την διαφορα που κερδισα στο πανε ελα,με ξαναρωτησε που ειναι η Λητη(νομιζω για την Λητη) δεν ειμαι σιγουρος αλλα και παλι εκτος αστικου κεντρου ηταν παλι,,οντος υπαρχει παραδεχθηκε ο συνομιλητης μου σχεδον πανομοια τιμη στα πρατηρια της πολης αλλα για να σηνεχισω θα σας σταλουν κατι χαρτια μου ειπε και θα πρεπει να τα συμπληρωσω επωνυμα και επισης θα πρεπει αν χρειαστει να παραστω και να καταδειξω αυτοπροσωπος αυτους και αυτα που ισχυριζομαι,δηλ. για τον πρατηριουχο που εχει αλλη τιμη πινακιδας και αλλη τιμη αντλιας(πιο φθηνη προς οφελος μας,δηλ, 1 σεντς υπερ του πελατη!)και το παιδι που μου εκμηστηριευτηκε για το φαξ-email
,μα καλα του λεω αφου και τυφλος το βλεπει οτι κατι τρεχει στην Θεσ/νικη δεν γινετε να κανετε εσεις την δικη σας ερευνα,σε τι θα οφελησει το να παω να καταδειξω το παιδι που το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασει την δουλεια του την ιδια ωρα που θα φυγουμε απο το πρατηριο ,η στο να ονομασω και να πατε να ριξετε προστημο στον "φθηνο" πρατηριουχο γαι αυτη την παρανομοια του που ειναι υπερ του καταναλωτη και στην τελικη ο πραγματικα ενοχος πρατηριουχος και το καρτελ μπορει και να την γλυτωσουν!
Αλλιος δεν γινετε μου ειπαν !
valsam

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 02 Οκτ, 2013 20:53

Δηλαδή παρόλο που σου είπε ότι τη βλέπει την εναρμόνιση των τιμών, κατά τα άλλα δε μπορεί να κάνει και πολλά? Εγώ πάντως στο δικό μου κείμενο αναφέρθηκα μόνο στις πανομοιότυπες τιμές, αλλά εσύ φαίνεται τους έγραψες ολόκληρο κατεβατό με πρόσωπα και καταστάσεις γι αυτό και σε πήραν και τηλέφωνο. Το γεγονός πάντως ότι κάτι άρχισε να κινείται είναι θετικό. Οπότε όσο περισσότεροι στείλουμε τόσο το καλύτερο!
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 04 Οκτ, 2013 17:49

Δεν ξέρω πως τιμολογεί και η υπόλοιπη ευρώπη αλλά αν υπήρχε διαφορετική τιμολόγηση στους τιμοκαταλόγους
των πρατηρίων θα ήταν αλλιώς τα πράγματα,

Με την τριψήφια τομιλόγηση π.χ. 0,879 η 0,878 που στην ουσία είναι ίδια τιμή μπορούν καποια πρατήρια για ένα
ή δύο λεπτά να λένε ότι δεν υπάρχει εναρμόνιση τιμής.
Ενώ αν υπήρχε διψήφια π.χ.0,87 ή 0,88 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Τώρα αν κάποιο πρατήριο πουλάει 0,879 και οδιπλανός του 0.878 δεν τρέχει τίποτε γιατίξέρειότι δεν πρόκειται να
χάσει κάποιο πελάτη γιαυτό το ένα χιλιοστό γιατίπράγματι κανένας καταναλωτής δεν το σκέφτεται.
Ενώ αν υπήρχε διψήφιο νούμενο και ο ανταγωνισμός θα λειτουργούσε γιατί και για ένα λεπτό οκαταναλωτής θα
προτιμούσε το φθηνότερο και η επιτροπή ανταγωνισού θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά της αν υπήρχε εναρμόνιση
τιμής.

Αυτοί που αποφασίζουν και τιμολογούν ξέρουν τι κάνουν.
Τα κάνουν έτσι ώστε να μην μπορούμενακάνουμε τίποτε.Αν θέλουν μπορούν με μιακίνηση να αλλάξουν τα πράγματα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Οκτ, 2013 20:21

papoys έγραψε:Δεν ξέρω πως τιμολογεί και η υπόλοιπη ευρώπη αλλά αν υπήρχε διαφορετική τιμολόγηση στους τιμοκαταλόγους
των πρατηρίων θα ήταν αλλιώς τα πράγματα,

Με την τριψήφια τομιλόγηση π.χ. 0,879 η 0,878 που στην ουσία είναι ίδια τιμή μπορούν καποια πρατήρια για ένα
ή δύο λεπτά να λένε ότι δεν υπάρχει εναρμόνιση τιμής.
Ενώ αν υπήρχε διψήφια π.χ.0,87 ή 0,88 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Τώρα αν κάποιο πρατήριο πουλάει 0,879 και οδιπλανός του 0.878 δεν τρέχει τίποτε γιατίξέρειότι δεν πρόκειται να
χάσει κάποιο πελάτη γιαυτό το ένα χιλιοστό γιατίπράγματι κανένας καταναλωτής δεν το σκέφτεται.
Ενώ αν υπήρχε διψήφιο νούμενο και ο ανταγωνισμός θα λειτουργούσε γιατί και για ένα λεπτό οκαταναλωτής θα
προτιμούσε το φθηνότερο και η επιτροπή ανταγωνισού θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά της αν υπήρχε εναρμόνιση
τιμής.

Αυτοί που αποφασίζουν και τιμολογούν ξέρουν τι κάνουν.
Τα κάνουν έτσι ώστε να μην μπορούμενακάνουμε τίποτε.Αν θέλουν μπορούν με μιακίνηση να αλλάξουν τα πράγματα.

Eγω αλλαξα γνωμη και τελικα πιστευω οτι με την επιτροπη ανταγωνισμου θα γινουν πολλα,το θεμα ειναι οτι θα ανοιξουν μυτες και θα την πληρωσουν και αυτοι που δεν φταινε!
Οπως ξαναειπα μου ζητησααν να παω εγω ο ιδιος και να καταδειξω το παιδι που μου ειπε για το φαξ,σε αυτο ειμαι αντιθετος γιατι το παιδι σε χρονο ντε-τε θα χασει την δουλεια του,επισης μου ειπαν να κατονομασω το πρατηριο που εχει υψηλοτερη τιμη πινακιδας απ'οτι εχει στην αντλια,και σε αυτο ημουν αντιθετος στο τηλεφωνο με το σκεπτικο οτι και σε αυτην την περιπτωση θα την πληρωση ενας σχετικα "αθοως"που στην τελικη μου προσφερει 2 λεπτα πιο φθηνο υγραεριο απ'ολους τους αλλους στην Αν.Θεσ/νικη,ετσι σημερα ξαναπηγα να γεμισω και πιανω συζητηση με το αφεντικο και τον ρωταω ξανα (για πολοστη φορα!)με υφος αποριας "ρε φιλε τελικα θα μου πεις ποιος κανει κουμαντο και κανονιζει τις τιμες στην Θεσ/νικη να παω να του ζητησω αυτουνου τα ρεστα και να μην σε πρηζω συνεχεια εσενα" η απαντηση του ηταν "εγω ειμαι το αφεντικο και εγω βαζω τι τιμη θα εχω στο πρατηριο μου",και του λεω "τοτε γιατι ρε αφεντικο εχεις αλλη τιμη πινακιδας (που την βλεπει ολος ο κοσμος επανω στον περιφερειακο ενω το πρατηριο ειναι σε παραδρομο)και αλλη (1 λεπτο φθηνοτερη!)αντλιας,εμενα μου φαινετε οτι απο καπου-καποιον μασας αφεντικο του λεω γιατι αν δεν υπαρχει αυτος-αυτοι που λεω εγω που την κανονιζει-ζουν την τιμη τοτε θα επρεπε να εχεις στην πινακιδα αυτο το 1 λεπτο διαφορα και να το διαφημιζεις,,παλι γελασε μου γυρισε την πλατη και την εκανε!
Η αληθεια ειναι οτι με ευχαριστησε αυτη η συμπεριφορα του για να μην εχω τυψεις αμα η οταν θα "τον δοσω."
Στην τελικη και αυτος εχει την φωλια του λερωμενη και αναγκαστικα απο καπου πρεπει να ξεκινησει και η επιτροπη ανταγωνισμου την δουλεια της,ας του ριξει ενα βαρβατο προστιμο να την ακουσει και να του κανει μια προταση,αν θελει να το γλυτωσει ας αρχισει να κελαιδαι,ειμαι σιγουρος οτι θα κελαιδαι μετα ασταματητα!
valsam

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 06 Οκτ, 2013 23:26

Έχει παραγίνει το κακό γενικά στην βόρεια Ελλάδα αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν παίζονται.. Δίπλα είναι η εκο έλεος... Εχθές πήγα Θεσσαλονίκη και μετά δράμα.. Μπορεί να μην κερδισα αλλά προτιμισα να πάω από ασπροβαλτα πρώτα στην λητη να γεμίσω με 85 λεπτά πάρα να δώσω 91 μέσα στην Θεσσαλονίκη... Καραγκιοζιδες.

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες