Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 25 Σεπ, 2013 00:22

Ηλία στην επαρχία τα 50 % των πρατηρίων ειναι ιδιόκτητα τα οικόπεδα και οι εγκαταστάσεις

Ακομα και οι επενδύσεις δεν έχουν γινει με δάνεια ..

Τα 10 λεπτα είνσι φυσικα χωρις τους μισθούς φώτα ΙΚΑ κτλ καθαρα λέμε απο την τιμη αγοράς πώλησης μείον τα ΦΠΑ !!
Τελευταία επεξεργασία από Qgas και Τετ 25 Σεπ, 2013 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 25 Σεπ, 2013 00:22

valsam έγραψε:Mπροστα στα ματια μου σημερα εδω στην γειτονια φιλος εβαζε βενζινη λαθραια αγορασμενη με 1 ευρω το λιτρο 25λιτρα 25 ευρω και δοκιμασμενη εδω και 6 μηνες μου ειπε,παρανομο ασφαλος αλλα εγω ο νομοταγης αντε πειτε μου γιατι αισθανθηκα σαν μεγαλος super grand ultra μ@λακας που εχω κανει το αυτοκινητο μου μετατροπη σε υγραεριο?

Αυτον γιατι να μην τον καταγγειλεις?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 25 Σεπ, 2013 00:26

valsam έγραψε:Ηλια στο εχω ξαναπει μαλλον και εγω στην ιδια τιμη με το υπολοιπο καρτελ θα πουλαγα αλλα αν καποια μερα ερχοταν κανας αλλος valsam εξαγριωμενος και με εσπαγε στο ξυλο για αυτην την εξυπναδα μου η μου ερχοταν κανα τεραστιο προστιμο(αν υπηρχε κρατος)απο καναν ογανισμο για εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη θα την εκανα τουμπεκι γιατι θα ειχα την φωλια μου λερωμενη και στο τελος θα ελεγα καλα να παθω ο μ@λακας!

μου θυμιζεις τις πρακτικες μιας παραταξης χαρη στις οποιες ειχαμε και νεκρο στην Νικαια την περασμενη εβδομαδα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 25 Σεπ, 2013 00:39

Το νεκρό τον ειχαμε για να φύγει η ατζέντα απο τις απεργίες και τα σχολεία εν όψη γερμανικών εκλογών .. Ηταν σχεδιασμένο προ πολού .

Κρίμα για το παληκαρι κσι τους δικούς που πλήρωσε τη νηνεμία - αποχαυνωςη των πολιτών για στις γερμανικές εκλογές .. Πως γίνετε κάθε φορα στα δύσκολα να πετιέται η μπαλα στην εξέδρα ;

Συνέβη κσι στην μαρφιν τότε με 3 νεκρούς δεν είδατε οτι παλι την τρίχα την κάνανε τροιχιά τα ΜΜΕ ;

Βενζινη 1 € υπαρχει και υγραεριο 52 λεπτα φίλε , το θέρμανσης μπορείς να βρεις τη άκρη να γεμίζεις με αυτο !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 25 Σεπ, 2013 00:57

valsam έγραψε:Ηλια στο εχω ξαναπει μαλλον και εγω στην ιδια τιμη με το υπολοιπο καρτελ θα πουλαγα αλλα αν καποια μερα ερχοταν κανας αλλος valsam εξαγριωμενος και με εσπαγε στο ξυλο για αυτην την εξυπναδα μου η μου ερχοταν κανα τεραστιο προστιμο(αν υπηρχε κρατος)απο καναν ογανισμο για εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη θα την εκανα τουμπεκι γιατι θα ειχα την φωλια μου λερωμενη και στο τελος θα ελεγα καλα να παθω ο μ@λακας!

Φιλε valsam.
Μπορει να συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που γραφεις για καρτελ υπερβολικο κερδος κρατικη ανυπαρξια αλλα πολυ ξυλο και βια ρε αδερφε!!!
Ντου στα πρατηρια ξυλο στους πρατηριουχους ετσι θα βρεις το δικαιο σου?Λαθος ετσι χανεις το δικαιο σου.
1. Στο κατω κατω ξερεις τι μπορει να σου πει ο καθε πρατηριουχος? Ελευθερο εμποριο εχουμε τοσο πουλαω εσυ επιλεγεις που θα βαλεις.
2. Επενδυση εκανα και στο ταμειο μου κουμαντο κανω μονο εγω οχι εσυ.
3. Και αντε και εχω εγω πρατηριο και ερχεσαι και μου ριχνεις κανα δυο !! Εγω θα πεσω κατω θα κανω τον ξεραμενο θα σου τραβηξω και μια μηνυση και αντε βρες ακρη μετα!!!
Δυστυχως η ευτυχως η λυση θα ερθει (προσωπικη αποψη) ειτε απο κρατικη παρεμβαση πραγμα δυσκολο ειτε απο μαζικο μπουκοταζ των υγραεριοκινητων (το θεωρω ακατορθωτο) ειτε απο σπασιμο του καρτελ λογω πληθωρας πρατηριων η αγοραστικη μειωση το πιο πιθανο!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 25 Σεπ, 2013 02:08

tasoshunter έγραψε:
valsam έγραψε:Mπροστα στα ματια μου σημερα εδω στην γειτονια φιλος εβαζε βενζινη λαθραια αγορασμενη με 1 ευρω το λιτρο 25λιτρα 25 ευρω και δοκιμασμενη εδω και 6 μηνες μου ειπε,παρανομο ασφαλος αλλα εγω ο νομοταγης αντε πειτε μου γιατι αισθανθηκα σαν μεγαλος super grand ultra μ@λακας που εχω κανει το αυτοκινητο μου μετατροπη σε υγραεριο?

Αυτον γιατι να μην τον καταγγειλεις?

Kαι γιατι να τον καταγγειλω αυτον?
Αυτος φιλε κοιταει να κινηθει οικονομικα συμετεχοντας σε μια παρανομη αγοροπωλησια γιατι δεν βγαινει οικονομικα,ενταξει θα μου πεις δεν παυει να ειναι παρανομια (λιγο παραπανω παρανομια απο το να πηγαινει καποιος εως τα Σκοπια και να γεμιζει με 1,20!)αλλα αυτος εχει και ενα δικαιολογητικο ,τον Γιαννη αη'Γιαννη τον ξερεις?
Ο πρατηριουχος συφωνα με αυτα που ισχυριζονται αρκετοι εδω μεσα δεν πρατει παρανομια και οσο θελει την βαζει την τιμη!
Ειληκρινα tasoshunter πες μου αν μπορουσες να καταγγειλεις μονο εναν απο τους δυο και θα ηξερες οτι θα καταδικαστει βαρβατα για αυτο που κανει ποιον απο τους 2 θα εκανες καταγγελια?
Εγω σου λεω πανω απο το 90% του φορουμ θα σου πει τον π@υστη τον Θεσσαλονικιο πρατηριουχο θα εκανα καταγγελια!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Τετ 25 Σεπ, 2013 02:50

valsam έγραψε:Επαιρνα τηλ. σημερα το πρωι στην επιτροπη ανταγωνισμου και δεν απαντανε,εχουν απεργεια η το τηλ. που βρηκα δεν ισχυει(αν ξερει κανεις καποιο τηλ. να συνενοηθω ας το γραψει),πηρα στον συνηγορο του καταναλωτη αλλα δεν ειναι δικια τους δουλεια!

Επιτροπή Ανταγωνισμού
Β' Διεύθυνση Οικονομικής Τεκμηρίωσης
E' Τμήμα Οικονομικής Τεκμηρίωσης
Κότσικα 1α & Πατησίων 70
104 34, Αθήνα
Τηλ: 210 8809105
Τηλεομ: 210 8809160

Από προηγούμενη επικοινωνία μαζί τους για το θέμα τιμών στο LPG. Χωρίς επώνυμη έγγραφη καταγγελία δε θα βγάλεις άκρη πάντως και με αυτούς. e-mail δε γράφω λόγω spam bots.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό bebes » Τετ 25 Σεπ, 2013 08:02

κατα 99% δεν ειναι λαθραία αλλα "κλεμενη"
την μαζευουν λιγη λιγη απο τα πρατηρια που δουλευουν τα τζιμανια και την πουλανε.
εννοειται οτι την πληρωνει ο οδηγός (απλα του βαζουν λιγοτερη)

Ο πρατηριουχος πολλες φορες κανει και τα "στραβα ματια", αυτο ειναι μερος απο το μεροκαματο του υπαλληλου που δουλευει στην "πιστα"
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 25 Σεπ, 2013 09:38

bebes έγραψε:

κατα 99% δεν ειναι λαθραία αλλα "κλεμενη"
την μαζευουν λιγη λιγη απο τα πρατηρια που δουλευουν τα τζιμανια και την πουλανε.
εννοειται οτι την πληρωνει ο οδηγός (απλα του βαζουν λιγοτερη)

Ο πρατηριουχος πολλες φορες κανει και τα "στραβα ματια", αυτο ειναι μερος απο το μεροκαματο του υπαλληλου που δουλευει στην "πιστα"

Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα των δυο παραπανω φιλων εδω συντελουνται πολλαπλα αδικηματα οπως κλοπη, παρανομη διακινηση ,αγορα απο ιδιωτες προιοντων απο κλοπη κοινως κλεπταποδοχη και μου λες φιλε valsam που στο ξαναλεω συμφωνω απολυτα με ολα τα αλλα που λες ποιον απο τους δυο προτιμω να καταγγειλω? Φυσικα και θα καγγειλω το φιλο ο οποιος συμετεχει σε κυκλωμα κλοπης,παρανομης πωλησης και αγορας προιοντος κλοπης . Γιατι το να πουλας προιοντα με υπερκερδη δεν θεωρειται αδικημα ενω αυτο που κανει ο φιλος σου (και δεν το κανει μονο αυτος) ειναι αδικημα.
Και αν ερθει μετα το κρατος και πει εχω μειωμενα εσοδα σπο τα καυσιμα λογω παρανομης πωλησης οποτε βαζω και αλλο φορο στο υγραεριο τι θα πεις και ποιον θα κυνηγησεις?
Αλλα φοβαμαι οτι ξεφευγουμε απο το θεμα μας το οποιο ειναι το μεγαλο ποσοστο κερδους που βαζουν στο υγραεριο τα πρατηρια πωλησης.
Και νομιζω οτι ισως ο μονος τροπος αντιμετωπισης ειναι μια επιτροπη πολιτων να επισκεφθει την επιτροπη ανταγωνισμου η το υπουργειο εμποριου για να εξηγησει το προβλημα και να διαμαρτυρηθει!!! (προσωπικη αποψη)
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 25 Σεπ, 2013 11:55

Aντε για να μην με κατηγορειτε για τραμπουκισμους και ξυλοδαρμους και να δειτε το ποσο καλο παιδι ειμαι εστειλα επωνυμα ενα τεραστιο κειμενο στην επιτροπη ανταγωνισμου(αφου προηγουμενος μιλησα μαζι τους και μου ειπαν ποια ειναι η διαδικασια,και με επιβεβαιωσαν οτι θα ασχοληθουν!)
Αντε ρε μαγκες συμφορουμιτες να σας δω,Ο.Κ να μην ανοιξουμε κεφαλια , ασχοληθειτε και εσεις ενα 10λεπτα και βομβαρδιστε την επιτροπη ανταγωνισμου με κειμενα ωστε να αναγκασθουν να ασχοληθουν με το θεμα(εδω τα στελνετε http://www.epant.gr/contact.php?Lang=gr&id=34)!
Παλι πολλα ζηταω?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες