Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κριτήρια επιλογής κιτ αερίου

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Βοήθεια για επιλογή υγραεριοκίνησης

Δημοσίευσηαπό chris00000 » Παρ 13 Σεπ, 2013 10:27

για χαρα σε ολους.....μια γενικη συμβουλη θελω να δωσω πριν να τοποθετησει καποιος αλλος υγραεριο στο αυτοκινητο του.....καταρχας οποιος δεν εχει τοποθετησει ακομη χανει χρηματα και δευτερον μακρια απο ακριβα συστηματα ειμαι κατοχος συστηματος prins το εβαλα με 1200 σε προσφορα και ειμαι απολυτα απογοητευεμενος σε ολα.......επιλεξτε ενα καλο συνεργειο που να βαζει lovato ιταλιας και οχι βουλγαριας και η τιμη να μην ξεπερναει τα 700 ευρω....μην σας κοροιδεψουν με ακριβα συστηματα δεν προσφερουν τιποτα χαμενα λεφτα....μακαρι να βοηθησα μερικους.....
υστερογραφο..
1)πριν να τοποθετησω το prins ειχα brc ας μην σας πω τι τραβηξα.....
2)τριτο εξαρτημα που αλλαζω με το prins μαπα εξαρτηματα......
3)δεν εχω συνεργειο και δεν βαζω υγραερια.....
chris00000

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 13 Σεπ, 2013 10:39

chris00000 έγραψε:για χαρα σε ολους.....μια γενικη συμβουλη θελω να δωσω πριν να τοποθετησει καποιος αλλος υγραεριο στο αυτοκινητο του.....καταρχας οποιος δεν εχει τοποθετησει ακομη χανει χρηματα και δευτερον μακρια απο ακριβα συστηματα ειμαι κατοχος συστηματος prins το εβαλα με 1200 σε προσφορα και ειμαι απολυτα απογοητευεμενος σε ολα.......επιλεξτε ενα καλο συνεργειο που να βαζει lovato ιταλιας και οχι βουλγαριας και η τιμη να μην ξεπερναει τα 700 ευρω....μην σας κοροιδεψουν με ακριβα συστηματα δεν προσφερουν τιποτα χαμενα λεφτα....μακαρι να βοηθησα μερικους.....
υστερογραφο..

Κάτσε ρε φίλε πρώτο ποστ και όλα μαζι , τι αμάξι έχεις και που έχεις κάνει τοποθέτηση ;
Και όταν λες εξάρτημα εννοείς φαντάζομαι τον αισθητήρα στο φίλτρο πίεσης και θερμοκρασίας αερίου οπου όντως υπήρχε μια παρτίδα προβληματική και αλλαχθείκανε ολοι αλλα 3 φορές ; Η αλλαγη ηταν με νεο αισθητήρα που δεν εχει βγάλει κάποιο θέμα ακόμα .. Τωρα τι σχεση εχει το λοβάτο Ιταλίας με 700 € που δεν υπαρχει μονο τα βουλγσρικα κανουν τοσο σαν τιμη με το Prins ?
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Παρ 13 Σεπ, 2013 10:56

chris00000 έγραψε:για χαρα σε ολους.....μια γενικη συμβουλη θελω να δωσω πριν να τοποθετησει καποιος αλλος υγραεριο στο αυτοκινητο του.....καταρχας οποιος δεν εχει τοποθετησει ακομη χανει χρηματα και δευτερον μακρια απο ακριβα συστηματα ειμαι κατοχος συστηματος prins το εβαλα με 1200 σε προσφορα και ειμαι απολυτα απογοητευεμενος σε ολα.......επιλεξτε ενα καλο συνεργειο που να βαζει lovato ιταλιας και οχι βουλγαριας και η τιμη να μην ξεπερναει τα 700 ευρω....μην σας κοροιδεψουν με ακριβα συστηματα δεν προσφερουν τιποτα χαμενα λεφτα....μακαρι να βοηθησα μερικους.....
υστερογραφο..

:lol: :lol: :lol:

Το Prins όπως και το BRC είναι δυο κορυφαία συστήματα υγραερίου.

Αλήθεια την τρολιά την σκέφτηκες πολύ πριν την κάνεις ή απλά έτσι σου ήρθε;
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Παρ 13 Σεπ, 2013 12:23

υστερογραφο..

Βάστα ρε παληκάρι !! Πές μας καταρχήν
1) Τι αμάξι έχεις !!
2) Ποιο συστημα Πρινς έχεις βάλει και ποιό συστημα BRC Είχες βάλει
Eιδικά και τα δύο σύστηματα δέν έχω ακούσει κάποιο σοβαρό πρόβλήμα εντάξει έαν έπεσες σε κάποιο κομάτι το οποίο μπορείς να πεις αστοχία υλικού !!Που το έβαλες !

Για να μην τραβηξει και κάποιος άλλος καταναλωτής τα ίδια .
Πάντως ο επισημος αντιπρώσοπος τησ Prins λέει και υποστυρίζει ότι τα prins δέν βγάζουν πρόβλημα μα και εάν βγάλουν κάτι θα στο αντικαταστήσει χώρις επιβάρυνσει !!!
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 13 Σεπ, 2013 13:36

υστερογραφο..

Καταπληκτικό post!
Όλη η εμπειρία του forum από το παλιότερο μέλος του, τώρα αποτυπωμένη σε μια παράγραφο! =)) =))
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό chris00000 » Κυρ 15 Σεπ, 2013 16:11

κυριε μαγαζατωρα εν αντιθεση με σενα δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα.... :D
το prins το πληρωσα παραπανω κ το εβαλα γιατι νομιζα οτι θα ηταν ποιο ποιοτικο και δεν ειναι και μην το συγκρινεις με τα ιταλικα που δεν βγαζουν κανενα προβλημα κ τα εχει κ ολος κοσμος......
εχω αλλαξει εγκεφαλο μεσα σε εξι μηνες κ τωρα παω για κατι που χαλασε και δεν αναγνωριζει την πιεση του υγραεριου....
μολις τελειωσει η εγγυηση τι θα κανω μετα μ λες....
και πανω απο ολα το αμαξι δεν δουλευει σωστα και ρεταρει και παντα ποτε δεν φταει το υγραεριο ενω το αμαξι στην βεντζινη δουλευει ρολοι....
τα συστηματα που βαζετε ειναι η πατεντα της πατεντας και ολα πιασμενα με σκρατς φαντασου εγκατασταση.......προχειροτητα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chris00000

Δημοσίευσηαπό chris00000 » Κυρ 15 Σεπ, 2013 16:18

citroen c4 1400......το brc ητανε βουλγαρικο κ γι αυτο το εβγαλα 1100 εκανε παντως.....εγω το πληρωσα για ιταλικο και την πατησα.....
και απο ολα αυτα το αποτελεσμα μια καμμενη φλατζα απο υψηλες θερμοκρασιες που ανεβαζαν αφου δεν δουλευαν σωστα....
chris00000

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 15 Σεπ, 2013 16:40

Φίλε μου αν και τάπες λίχο χύμα :lol: :lol: θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου.

¨Οταν έχεις ένα αυτοκίνητο το οποίο απροβλημάτιστα μπορεί να δουλέψει και με ένα πιο φτηνό (πάντα ιταλικό και όχι
βουλγάρικο ή τούρκικο) σύστημα και εγώ είμαι της γνώμης να τοποθετήσει κάποιος το πιο φτηνό.
Προυπόθεση όμως επιλογή καλού και έμπειρου μάστορα που θα κάνει την τοποθέτηση και όχι κάπου του ποδαριού.

Τώρα οι μαστόροι του φόρουμ,μπορεί κάπου να θίχτηκαν με τα λεγόμενά σου,και με τα δίκια τους βέβαια,αλλά τι να
κάνουμε.
Πάντως και συ θα μπορούσες αυτά που είπες να τα πεις με διαφορετικό και ωραίο τρόπο,να μη θιχτεί κανείς και έτσι
θα βοηθούσες περισσότερο κόσμο που θα μπεί εδώ να σε διαβάσει.Κάποιον που βγάζει κραυγές να ξέρεις ότι οι
περισσότεροι δεν του δίνουν και πολύ σημασία.
Άντε καλώς όρισες στο φόρουμ έστω και με αυτό τον θορυβώδη τρόπο ελπίζω δε από εδώ και πέρα με πιό
εποικοδομητικό διάλογο. :wave: :wave:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό chris00000 » Κυρ 15 Σεπ, 2013 16:48

ωραια τα λες φιλε μου αλλα δεν ξερεις τι τραβηξα για εναν χρονο τλχ.......το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το κερδος και αν κατι δεν παει καλα στα ριχνουν ολα στο αμαξι και ποτε στο υγραεριο που τοποθετησαν ως επιστημονες που ειναι.....
και η καλη τοποθετηση φαινεται και απο το ποσο καει η συσκευη που σου βαζουν ας μην το ξεχναμε.......
το brc με πενηνταρα μπουκαλα μου εβγαζε μεχρι πεντακοσια χλμ ενω το πρινς που ειναι και πανακριβο και θεωρειται απο τα κορυφαια μου βζαζει μεχρι 400 κατι τι να λεμε δεκα λιτρα τα εκατο.....
chris00000

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 15 Σεπ, 2013 17:20

Η περίπτωση η δική σου και αρκετές άλλες παρόμοιες,που είτε έπεσαν σε αστοχία υλικού ή σε μαστόρους που μόνο
κατά όνομα λέγονται μαστόροι και τους ενδιαφέρει μόνο η κονόμα, είναι αυτές που αποθαρύνουν πολύ κόσμο να μην
κάνει την αλλαγή από βενζίνη σε υγραέριο.

Και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που φοβόντουσαν,αλλά το τόλμησα γιατί δεν έπαιρνε άλλο με τη βενζίνα.
Μετά από 11.000 χιλιόμετρα να χτυπήσω ξύλο όλα πάνε καλά.
Κοντεύω να ξεχρεώσω το κιτ το οποίο μου κόστισε 650 ευρώ (ιταλικό). :thumbup: :thumbup:
Δεν ξέρω όμως τι μου επιφυλάσει το μέλλον.

Στο χέρι των εγκαταστατών (και των πρατηριούχων βέβαια) 8-) είναι να εμπιστευτεί ο κόσμος το υγραέριο.
Και περιπτώσεις σαν τη δική σου πάντα θα αποθαρύνουν αρκετούς.Εύχομαι πάντως από εδώ και πέρα να σου πάνε
όλα καλλίτερα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες