giorgos3924 έγραψε:Όχι ότι με ενοχλεί, δε με ενοχλεί καθόλου το ζόρισμα που κάνει το πρωί, αν η θερμοκρασία περιβάλοντος είναι πολύ υψηλή πάνω από 35 βαθμοί (μεσημέρι πχ) στρώνει μετά από 2 λεπτά,
αν έχουμε κάτω από 25 βαθμούς τότε στρώνει και στα 100μ.
το ιδιο περιπου και το δικο μου παιρνει σπιρτο αλλα για το πρωτο λεπτο δουλευει πολυ χαλια με πλουσια-υψηλα μειγματα στη βενζινη ρελαντι στις 1050στρ(το νουμερο του ρελαντι του ειναι το κανονικο) αλλα δεν δουλευει στρωτα και τρεμει απο πλουσια μειγματα, συνδεσα σημερα το πρωι το laptop να δω με τις χρονους δουλευει στο laptop εκεινη τη στιγμη που το κανει εντονο ο χρονος ειναι 8-10ms μετα απο απο 1λεπτο κατεβηκε στο 4,5ms, οταν δουελευε χαλια με 10ms ακουμπησα το γκαζι και ανεβασα ομαλα μεχρι τις 1500στρ. το κρατησα για 5δευτερολεπτα το αφησα δουλεψε πολυ στρωτα στις 1050στρ. με 4,5ms και ολα αυτα με τον κινητηρα εντελως κρυο με θερμοκρασιες περιβαλλοντος 27βαθμους πρεπει να το βρω μολις πεσουν η θερμοκρασια θα ειναι πιο εντονο και για μεγαλυτερο διαστημα
το εχω κανει service ειναι αλλαγμενα ολα τα αναλαωσιμα, μετρησα καυσαερια χθες και στη βενζινη και στο υγραεριο και μου ειπε ειναι πολυ καλες οι τιμες που εμφανιζει με ζεστο τον κινητηρα
ολο αυτο παραπανω αρχισε να μου το κανει απο τον Απριλιο που ειχα ενα προβλημα με τον πνευμονα και σηκωνε υπερβολικες πιεσεις και δουλευε με υψηλα μειγματα υγραεριου για 15-20μερες, απο τοτε δουλευει ετσι στις πρωινες εκκινησεις με βενζινη με τρεμουλο πλουσιο μειγμα