tasoshunter έγραψε:Καλησπερα φιλε μου.
Ολα οσα λες σωστα και συμφωνω μαζι σου το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει η δεν εχουμε βρει τροπο αντιμετωπισης
της καταστασης αυτης!!
Και λυπαμαι που το λεω αλλα δεν νομιζω να βρουμε κατι το δυνατο για να αντιμετωπισουμε τα καρτελ!!!
Υπαρχει φιλε τροπος αντιμετοπισης και μαλιστα ο μονος τροπος που θα καταλαβουν αυτα τα κοπροσκυλα οτι δεν ειμαστε εμεις οι μ@λακες και αυτοι οι ξυπνιοι ,το δυνατο μας οπλο αντιμετωπισης αυτου του νταβατζιλικιου γιατι περι αλητιας και νταβατζιλικιου προκειτε ειναι να οργανωθουμε εδω μεσα στο autogas και να κανονισουμε να παμε μια επισκεψουλα καμποσοι στα πρατηρια των συνδικαλιστων-προεδρων κ.τ.λ(10-20-30 αυτοκινητα ανα περιοχη-νομο γενικα οπου οπως εδω στην Θεσ/νικη υπαρχει τοσο τεραστια διαφορα τιμης του υγραεριου) και να τους τα ψαλουμε λιγουλακι(οταν λεω ψαλουμε ενοω να τους τα χωσουμε χοντροτατα και οχι και πολυ κοσμια!),αλλιος δεν καταλαβαινουν,εγω μονος μου που τους τα χωνω την ακουνε μια χαρα φανταζεσε να παμε 20 αυτοκινητα και να τους τα χωνουμε,να μην σου πω να φωναξουμε και κανα καναλι(ψοφανε τα καναλια για τετοιες μ@λακιες)!
Αλλη ιδεα ειναι να κανονισουμε απο'δω μεσα π.χ μια συναντηση αλλα αντι για Θεσ/νικη να παμε κονβοι μεχρι τα Σκοπια που ειναι 70 χ.λ.μ να εχουμε φωναξει και κανα star chanel τα χωνουμε στους πρατηριουχους στον φακο και το star την κανει την τριχα τριχια κλασικα.