τελικα κατα τον κυριακο μπηκες και εσυ στο κλαμπ μας.
hlias έγραψε:ο απαγωγεας πληρωνει το λιτρο 0,10 πιο ακριβα απο εμας στην αθηνα, αυτο καθηστερει για καποια χιλιομετρα την αποσβεση του συστηματος απο την διαφορα της τιμης καυσιμου.
apagogeas έγραψε:hlias έγραψε:ο απαγωγεας πληρωνει το λιτρο 0,10 πιο ακριβα απο εμας στην αθηνα, αυτο καθηστερει για καποια χιλιομετρα την αποσβεση του συστηματος απο την διαφορα της τιμης καυσιμου.
Ισχύει, αφού είμαι στη 3η πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδας μετα τα νησιά και τη Ξάνθη. Τα πάντα υπολογίστηκαν με τις τιμές που έχω εδώ προφανώς, απλά φροντίζω στα ταξίδια να βάζω από φθηνότερους. Προφανώς με άλλες τιμές φθηνότερες θα γίνει και πιο γρήγορα απόσβεση. Αλλά δε το βλέπω καν σε όρους απόσβεσης πλέον. Το βλέπω ότι κάνω 550km και δε βγαίνει 40ευρω από τη τσέπη που είναι priceless. Η κοπελιά μου με ζηλεύει που δίνει 80ρες να γεμίζει το δικό της.
hlias έγραψε:apagogeas έγραψε:hlias έγραψε:ο απαγωγεας πληρωνει το λιτρο 0,10 πιο ακριβα απο εμας στην αθηνα, αυτο καθηστερει για καποια χιλιομετρα την αποσβεση του συστηματος απο την διαφορα της τιμης καυσιμου.
Ισχύει, αφού είμαι στη 3η πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδας μετα τα νησιά και τη Ξάνθη. Τα πάντα υπολογίστηκαν με τις τιμές που έχω εδώ προφανώς, απλά φροντίζω στα ταξίδια να βάζω από φθηνότερους. Προφανώς με άλλες τιμές φθηνότερες θα γίνει και πιο γρήγορα απόσβεση. Αλλά δε το βλέπω καν σε όρους απόσβεσης πλέον. Το βλέπω ότι κάνω 550km και δε βγαίνει 40ευρω από τη τσέπη που είναι priceless. Η κοπελιά μου με ζηλεύει που δίνει 80ρες να γεμίζει το δικό της.
πολυεξοδη κοπελα εχεις.
apagogeas έγραψε:υπολόγισε πόσες φορές βάζεις μπροστά τη μηχανή και θεώρησε ένα ποσό περίπου 0.05lt βενζίνης (και παραπάνω είναι αλλά θέσε αυτό για αρχή) .
fokion έγραψε:εδω μηπως εννοεις μισο λιτρο??? γιατι αν εννοεις οντως 0.05 μου φανταζει ελαχιστο....
kyriak έγραψε:Η απάντηση είναι … μακριά από το υγραέριο
Κανένας δεν είπε τίποτα για την φωτιά…. Γιατί ρε maevius δεν είπες τίποτα? , ή δεν στο είπαν εσένα? τι έγινε ?…..
……Εργαζόμενοι έχουν αναφέρει στους πυροσβέστες ότι προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά πρώτα στο όχημα που βρισκόταν στο συνεργείο και στη συνέχεια να μεταδωθεί σε λάδια και άλλα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στο σημείο. ….. μαγαζί αυτό μεταξύ των άλλων γινόταν και τοποθετήσεις κιτ υγραερίου , όπως το επιβεβαιώνουν διάφοροι χρήστες και εδώ ,
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/sho ... p?p=167259
…..ένα παράδειγμα
«Για την εγκατάσταση, αν θυμάμαι σωστά, κάποιος έγραψε οτι ο ……..στην Καλλιθέα ζητάει 600 ευρώ και 2-3 μέρες για την τοποθέτηση…..»
Το ρεπορτάζ για την φωτιά εδώ
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 33&catid=3
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|