Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό panosgkol » Σάβ 13 Ιούλ, 2013 13:09

Καλησπέρα σε όλους από Τρίπολη. Είστε απίστευτη παρέα. :thumbup:

Παναγιώτης Γκολέμης
(Ηλεκτρολόγος μηχανικός)
AUTO ΓΚΟΛΕΜΗΣ
http://www.golemis.gr
Τηλ. 2710241535
4ο χιλ Ε.Ο. Τρίπολης - Σπάρτης, Τρίπολη, 22100
Άβαταρ μέλους
panosgkol
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό Gakias » Σάβ 13 Ιούλ, 2013 22:39

Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι ο Γιωργος απο Βουλα. :thumbup:
Gakias

Δημοσίευσηαπό Atsiok » Κυρ 14 Ιούλ, 2013 13:16

Καλησπέρα σε όλους από έναν υποψήφιο για υγραέριο

Κατ'αρχήν τα συγχαρητήριά μου για το τόσο πλήρες, για την υγραεριοκίνηση, forum.

Θέλω παρακαλώ να με βοηθήσετε (καθώς έχω μπερδευτεί με τις τόσες επιλογές και λύσεις που υπάρχουν) και να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συζήτηση (και link) για εγκατάσταση (δεν μπορεσα να βρω κάτι) σε SEAT Ibiza 2010 1.4 101 PS (το συγκεκριμένο μοντέλο ξεκίνησε από 2009).

Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα το μοντέλο καθώς ο συγκεκριμένος κινητήρας από την μαμά του είχε 85 PS και όταν ήρθε στην Ελλάδα γινόταν μετατροπή από την αντιπροσωπεία (φίλτρο ελευθέρας + προγραμματισμός εγκεφάλου) και με φοβίζει τυχόν εγκατάσταση υγραερίου.

Αν υπάρχει και κάποιος που μπορεί ήδη έχει βάλει κάποιο συστημα LPG στον συγκεκριμένο κινητήρα θα είμουν ευγνώμων αν μπορούσε να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια

Αντρέας
Atsiok

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 14 Ιούλ, 2013 13:28

Atsiok έγραψε:Καλησπέρα σε όλους από έναν υποψήφιο για υγραέριο

Κατ'αρχήν τα συγχαρητήριά μου για το τόσο πλήρες, για την υγραεριοκίνηση, forum.

Θέλω παρακαλώ να με βοηθήσετε (καθώς έχω μπερδευτεί με τις τόσες επιλογές και λύσεις που υπάρχουν) και να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συζήτηση (και link) για εγκατάσταση (δεν μπορεσα να βρω κάτι) σε SEAT Ibiza 2010 1.4 101 PS (το συγκεκριμένο μοντέλο ξεκίνησε από 2009).

Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα το μοντέλο καθώς ο συγκεκριμένος κινητήρας από την μαμά του είχε 85 PS και όταν ήρθε στην Ελλάδα γινόταν μετατροπή από την αντιπροσωπεία (φίλτρο ελευθέρας + προγραμματισμός εγκεφάλου) και με φοβίζει τυχόν εγκατάσταση υγραερίου.

Αν υπάρχει και κάποιος που μπορεί ήδη έχει βάλει κάποιο συστημα LPG στον συγκεκριμένο κινητήρα θα είμουν ευγνώμων αν μπορούσε να με βοηθήσει.

Αντρέας

δεν θα εχεις καποιο προβλημα ειναι ευκολο αυτοκινητο, επελεξε καποιον εγκαταστατη που θα σου κανει και προχωρα αφοβα στην μετατροπη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 14 Ιούλ, 2013 17:18

Atsiok έγραψε:Καλησπέρα σε όλους από έναν υποψήφιο για υγραέριο

Αντρέας

Δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί το κινητήρας αυτός καθόλου βάλε οτι θες καλής ποιότητας αερίου καυσίμου χωρις κανένα προβλημα δες να εχει το κιτ μπεκ τυπου βενζίνας ένα καλο πνεύμονα , can bus ( OBD ) πρωτόκολλο επικοινωνίας και θα είσαι κομπλέ ... Εμείς έχουμε αρκετα απο αυτα στο δρόμο ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό blackman » Τετ 17 Ιούλ, 2013 11:11

Καλημερα και απο μενα.Ειμαι κατοχος ενος subaru forester 2000 κ.εκ. του 2001.Γνωριζω καποια πραγματα σχετικα με την υγραεριοκινηση και θα ηθελα μεσα απο το forum
να ενημερωθω σχετικα για τοποθετηση στο αυτοκινητο μου.Ευχαριστω προκαταβολικα,
blackman

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό mikeedee » Δευτ 22 Ιούλ, 2013 09:10

καλησπερα και απο μενα παιδες!!!
Με λενε τολη και εχω ενα astra h gtc 1.6 με συστημα Lpg kme nevo!!!
mikeedee

Δημοσίευσηαπό LASERMARKGR » Δευτ 12 Αύγ, 2013 14:56

Γεια χαρά σε όλη την παρέα!

Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για το φόρουμ.

Φιλικά,

Στέφανος
Άβαταρ μέλους
LASERMARKGR

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό SDennis » Παρ 30 Αύγ, 2013 13:24

Παιδιά Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι ο Διονύσης και μόλις πρίν λίγο έγινα μέλος της παρέας. Το club είναι και πολύ super! Εγώ ενδιαφέρομαι να βάλω υγραέριο σε ένα focus 1.4 του 2008 (80 Hp) και τώρα έχω αρχίσει να ψάχνω. Εάν υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει υγραέριο στο ίδιο αυτοκίνητο δεκτή είναι κάθε πρόταση-πληροφορία.
SDennis

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό theodosis » Πέμ 05 Σεπ, 2013 19:03

Καλησπερα και απο μενα. Με λενε θεοδοση και μολις εγινα νεο μελος.Ψαχνω και εγω για να γινω υγραεριοκινητος. Εχω μια alfa romeo 2.0 jts..καλως σασ βρηκα
theodosis

Δημοσιευσεις: 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες