Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Europe Gas-BRC

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 07 Ιουν, 2013 16:29

Qgas έγραψε:Δεν ειναι ετσι ακριβως μπορεις να ψεκασεις πχ απο τις 2500 και πανω κια απο φορτιο ψεκασμου πχ 12 ms μεχρι πχ τις 6000 ή τις 10000 ο εγκαταστατης το οριζει το πόσο... επειδη δεν ειναι σε ποσοστο δεν εχει καμια διαφορά

Διαφορά υπάρχει στο γεγονός ότι ο ποσοστιαίος ψεκασμός της βενζίνης στην BRC κάνει πιο στοχευμένη και αποδοτική την αυτολίπανση, γιατί όσο ζορίζεται ο κινητήρας τόσο πιο έντονα κάνει ψεκασμούς βενζίνης, εν αντίθεση με τα AEB που το ποσοστό βενζίνης είναι fix τιμή.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Σάβ 08 Ιουν, 2013 08:19

Χωρίς να έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, εγώ έχω στο mazda 6 το brc plug n drive . Σ αυτό το σύστημα ψεκάζει βενζίνη και αν ναι με ποιον τρόπο; πως θα το διαπιστώσω; Το έβαλα τον Φεβ του '11.
Mazda 6 BRC PLUG N DRIVE 84.000 km
Mitsubishi colt BRC sequent 24 70.000 km
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 08 Ιουν, 2013 14:39

valsam έγραψε:
Τι να πιστεψω ρε φιλε,εχω μπερδευτει ,να το αφησω ως εχει μονο αεριο και να βαλω ενα τουναπ στο ντεποζιτο(πραγμα που μου προτεινει και ο μαστορας που μου εκανε την εγκατασταση!),να του βαλω λαδιερα(που μου την δινει και τασαμπα και οτι και να λενε για τις λαδιερες εγω εχω διαβασει αυτο εδω http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... a_CR-V.pdf και βλεπω οτι στο αυτοκινητο μου κανει δουλεια ),να το βαλω μονο να γυρναει βενζινη και αποκλειστικα βενζινη απο τις 4,200 μεχρι τον κοφτη οπως μου προτεινε ο Πολωνος,η να αφησω τον μαστορα να μπει στο κρυφο μενου και να μου το κανει να ψεκαζει σε σημεια σημεια βενζινη?

Μετά από πολύ ψάξιμο εμπιστεύτηκες να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο για την εγκατάσταση. Όπως σου είπανε και πιο πάνω εφόσον το σύστημα δουλεύει άψογα άρα προφανως ξέρει τι κάνει, γιατί δεν ακολουθείς αυτό που σου λέει που ξέρει και το σύστημα σου και το αυτοκίνητο σου; Καλά και ωραία τα φόρουμ και σίγουρα μαθαίνουμε πράγματα από ανθρώπους που ξέρουνε και θέλουνε να βοηθήσουνε αλλά από την άλλη όπου υπάρχει και η εμπορική δραστηριότητα λογικό είναι ο καθένας να υπερασπίζεται αυτό που πουλάει και να προσπαθεί να χτίσει μια εικόνα για το προϊόν του. ;)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Σάβ 08 Ιουν, 2013 15:38

Πως θα καταλάβω ότι ψεκάζει βενζίνη ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Σάβ 08 Ιουν, 2013 15:49

lamprosdl έγραψε:Πως θα καταλάβω ότι ψεκάζει βενζίνη ρε παιδιά;

Μπορείς να ρωτήσεις τον εγκαταστάτη σου.
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Σάβ 08 Ιουν, 2013 16:00

Μόνο την πρωταπριλιά θα μου πει αλήθεια, εδώ μου πε ότι είχε συνδέσει τον εγκάφαλο του brc με αυτόν της βενζίνης μέχρι που ανακάλυψα το αντίθετο σε άλλο μάστορα...
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 08 Ιουν, 2013 17:43

gakost έγραψε:
valsam έγραψε:
Τι να πιστεψω ρε φιλε,εχω μπερδευτει ,να το αφησω ως εχει μονο αεριο και να βαλω ενα τουναπ στο ντεποζιτο(πραγμα που μου προτεινει και ο μαστορας που μου εκανε την εγκατασταση!),να του βαλω λαδιερα(που μου την δινει και τασαμπα και οτι και να λενε για τις λαδιερες εγω εχω διαβασει αυτο εδω http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... a_CR-V.pdf και βλεπω οτι στο αυτοκινητο μου κανει δουλεια ),να το βαλω μονο να γυρναει βενζινη και αποκλειστικα βενζινη απο τις 4,200 μεχρι τον κοφτη οπως μου προτεινε ο Πολωνος,η να αφησω τον μαστορα να μπει στο κρυφο μενου και να μου το κανει να ψεκαζει σε σημεια σημεια βενζινη?

Μετά από πολύ ψάξιμο εμπιστεύτηκες να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο για την εγκατάσταση. Όπως σου είπανε και πιο πάνω εφόσον το σύστημα δουλεύει άψογα άρα προφανως ξέρει τι κάνει, γιατί δεν ακολουθείς αυτό που σου λέει που ξέρει και το σύστημα σου και το αυτοκίνητο σου; Καλά και ωραία τα φόρουμ και σίγουρα μαθαίνουμε πράγματα από ανθρώπους που ξέρουνε και θέλουνε να βοηθήσουνε αλλά από την άλλη όπου υπάρχει και η εμπορική δραστηριότητα λογικό είναι ο καθένας να υπερασπίζεται αυτό που πουλάει και να προσπαθεί να χτίσει μια εικόνα για το προϊόν του. ;)

Το συστημα μπορει να δουλευει και αψογα λογο της αυτορυθμισης και αυτοδιορθωσης που κανει απο μονο του(απ'οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα στο σαιτ της europegas ,αν καταλαβα λαθος και δεν ειναι αυτοδιορθωνομενο το συστημα μου ας με διορθωση καποιος γνωστης επι του θεματος!),επειδη τυγχανει να το ξερω καλα οτι το αυτοκινητο μου βγαζει προβλημα με τις βαλβιδες(4 κεφαλαρια απο υγραεριο στο υπογειο στο συνεργειο που το παω)καποιος που τον εμπιστευτηκαν οι ιδιοκτητες αυτων των τεσσαρων αυτοκινητων πρεπει να εχει παπαρα η οι ιδιοκτητες την εχουν κανει(γιάυτο μου ειπε ο μαστορας της Χοντα καθε 15 χιλιαδες χλμ ρυθμιση βαλβιδων),ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησηχο λεω να βαλω την λαδιερα(τζαμπα μου την δινει)και τουναπ στο ντεποζιτο (24 ευρω το λιτρο flashlube,και 10 το τουναπ δηλ. 34 ευρω για 10.000 χλμ ειναι ελαχιστο το κοστος!)και να μην ασχοληθω με κρυφα μενου και εναλαγες ψεκασμου βενζινης αεριο σε στροφες φορτια κ.τ.λ μιας και ουτε ο επισημος εισαγωγεας δεν το προτεινει και απ'οτι διαβαζω και εδω μεσα και πολλοι αλλοι !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό rover214 » Κυρ 09 Ιουν, 2013 20:35

lamprosdl έγραψε:Πως θα καταλάβω ότι ψεκάζει βενζίνη ρε παιδιά;

Μόνο αν το συνδέσεις στο laptop και δεις αν είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή (αυτολίπανση), γιατί στο διακόπτη εναλλαγής καυσίμου δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για να το καταλάβεις πρακτικά.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 10 Ιουν, 2013 10:17

valsam έγραψε:Το συστημα μπορει να δουλευει και αψογα λογο της αυτορυθμισης και αυτοδιορθωσης που κανει απο μονο του(απ'οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα στο σαιτ της europegas ,αν καταλαβα λαθος και δεν ειναι αυτοδιορθωνομενο το συστημα μου ας με διορθωση καποιος γνωστης επι του θεματος!),επειδη τυγχανει να το ξερω καλα οτι το αυτοκινητο μου βγαζει προβλημα με τις βαλβιδες(4 κεφαλαρια απο υγραεριο στο υπογειο στο συνεργειο που το παω)καποιος που τον εμπιστευτηκαν οι ιδιοκτητες αυτων των τεσσαρων αυτοκινητων πρεπει να εχει παπαρα η οι ιδιοκτητες την εχουν κανει(γιάυτο μου ειπε ο μαστορας της Χοντα καθε 15 χιλιαδες χλμ ρυθμιση βαλβιδων),ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησηχο λεω να βαλω την λαδιερα(τζαμπα μου την δινει)και τουναπ στο ντεποζιτο (24 ευρω το λιτρο flashlube,και 10 το τουναπ δηλ. 34 ευρω για 10.000 χλμ ειναι ελαχιστο το κοστος!)και να μην ασχοληθω με κρυφα μενου και εναλαγες ψεκασμου βενζινης αεριο σε στροφες φορτια κ.τ.λ μιας και ουτε ο επισημος εισαγωγεας δεν το προτεινει και απ'οτι διαβαζω και εδω μεσα και πολλοι αλλοι !

Διαφωνώ, η λαδιέρα φυσικής ροής δεν προστατεύει καθόλου, μόνο στα ταξί δουλεύει που λειτουργούν στο ρελαντί τις περισσότερες ώρες. Τα επιβατικά οχήματα που κινούνται στην εθνική προστατεύονται επαρκώς μόνο με αυτολίπανση ή με ηλεκτρονικές λαδιέρες πολλαπλών ψεκασμών
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Ιουν, 2013 10:50

LPGas έγραψε:
valsam έγραψε:Το συστημα μπορει να δουλευει και αψογα λογο της αυτορυθμισης και αυτοδιορθωσης που κανει απο μονο του(απ'οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα στο σαιτ της europegas ,αν καταλαβα λαθος και δεν ειναι αυτοδιορθωνομενο το συστημα μου ας με διορθωση καποιος γνωστης επι του θεματος!),επειδη τυγχανει να το ξερω καλα οτι το αυτοκινητο μου βγαζει προβλημα με τις βαλβιδες(4 κεφαλαρια απο υγραεριο στο υπογειο στο συνεργειο που το παω)καποιος που τον εμπιστευτηκαν οι ιδιοκτητες αυτων των τεσσαρων αυτοκινητων πρεπει να εχει παπαρα η οι ιδιοκτητες την εχουν κανει(γιάυτο μου ειπε ο μαστορας της Χοντα καθε 15 χιλιαδες χλμ ρυθμιση βαλβιδων),ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησηχο λεω να βαλω την λαδιερα(τζαμπα μου την δινει)και τουναπ στο ντεποζιτο (24 ευρω το λιτρο flashlube,και 10 το τουναπ δηλ. 34 ευρω για 10.000 χλμ ειναι ελαχιστο το κοστος!)και να μην ασχοληθω με κρυφα μενου και εναλαγες ψεκασμου βενζινης αεριο σε στροφες φορτια κ.τ.λ μιας και ουτε ο επισημος εισαγωγεας δεν το προτεινει και απ'οτι διαβαζω και εδω μεσα και πολλοι αλλοι !

Διαφωνώ, η λαδιέρα φυσικής ροής δεν προστατεύει καθόλου, μόνο στα ταξί δουλεύει που λειτουργούν στο ρελαντί τις περισσότερες ώρες. Τα επιβατικά οχήματα που κινούνται στην εθνική προστατεύονται επαρκώς μόνο με αυτολίπανση ή με ηλεκτρονικές λαδιέρες πολλαπλών ψεκασμών

Απατη λοιπον οι λαδιερες φυσικης ροης λες(αρα και φτιαχτο το pdf με τα ευγεργετικα αποτελεσματα του flashlube σε Χοντακι σαν το δικο μου) αλλα υπαρχει ενα χειροπιαστο παραδειγμα τριων γνωστων μου ολοι τους κατοχοι ford maverick που ολοι εβαλαν το ιδιο κιτ υγραεριου χωρις ψεκασμους βενζινης την ιδια εποχη,οι 2 με διαφορα ενος -δυο μηνων και 1-3 χιλιαδων χλμ διαφορα στον χρονο επανω εκαψαν βαλβιδες και ο τριτος που ειχε βαλει λαδιερα εχει διανησει τα τριπλασια χλμ απο την εγκατασταση και απο ζημια τιποτα,για τα προσθετα που μπαινουν στο ντεποζιτο στυλ τουναπ η lpg tech ουτε αυτα λες κανουν δουλεια(τα δυο μαζι δηλ. και λαδιερα και τουναπ μπαινουν?)?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες