valsam έγραψε:Το συστημα μπορει να δουλευει και αψογα λογο της αυτορυθμισης και αυτοδιορθωσης που κανει απο μονο του(απ'οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα στο σαιτ της europegas ,αν καταλαβα λαθος και δεν ειναι αυτοδιορθωνομενο το συστημα μου ας με διορθωση καποιος γνωστης επι του θεματος!),επειδη τυγχανει να το ξερω καλα οτι το αυτοκινητο μου βγαζει προβλημα με τις βαλβιδες(4 κεφαλαρια απο υγραεριο στο υπογειο στο συνεργειο που το παω)καποιος που τον εμπιστευτηκαν οι ιδιοκτητες αυτων των τεσσαρων αυτοκινητων πρεπει να εχει παπαρα η οι ιδιοκτητες την εχουν κανει(γιάυτο μου ειπε ο μαστορας της Χοντα καθε 15 χιλιαδες χλμ ρυθμιση βαλβιδων),ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησηχο λεω να βαλω την λαδιερα(τζαμπα μου την δινει)και τουναπ στο ντεποζιτο (24 ευρω το λιτρο flashlube,και 10 το τουναπ δηλ. 34 ευρω για 10.000 χλμ ειναι ελαχιστο το κοστος!)και να μην ασχοληθω με κρυφα μενου και εναλαγες ψεκασμου βενζινης αεριο σε στροφες φορτια κ.τ.λ μιας και ουτε ο επισημος εισαγωγεας δεν το προτεινει και απ'οτι διαβαζω και εδω μεσα και πολλοι αλλοι !
Διαφωνώ, η λαδιέρα φυσικής ροής δεν προστατεύει καθόλου, μόνο στα ταξί δουλεύει που λειτουργούν στο ρελαντί τις περισσότερες ώρες. Τα επιβατικά οχήματα που κινούνται στην εθνική προστατεύονται επαρκώς μόνο με αυτολίπανση ή με ηλεκτρονικές λαδιέρες πολλαπλών ψεκασμών