splitapsou έγραψε:hlias έγραψε:ο κατασκευαστης του καθε συστηματος υγραεριου εχει και τις δικες του αποψεις σχετικα με το αν χρειαζεται ή οχι λιπανση, καθως και στην περιπτωση που χρειαζεται ποιον τροπο θα επιλεξει.
οταν σαν εγκαταστατης εχεις επιλεξει νε συνεργαστης με την ταδε εταιρια αν μη τι αλλο θα πρεπει να ακολουθησεις και τις επιταγες της σε σχεση με την λιπανση και τον τροπο που προτεινει ο κατασκευαστης.
Απόλυτα σωστός και έτσι θα πρέπει να είναι.
Από την πλευρά μου σαν καταναλωτής δεν αμφισβητώ ούτε το ένα ούτε το άλλο απλά επιλέγω κάποιο με γνώμονα την λογική μου. Μην ξεχνάς πως ότι και αν αγοράζεις ειδικά όταν τα χρήματα είναι και τόσα πολλά θα πρέπει ο κάθε ένας να βάζει κάτω τις επιλογές που έχει και να επιλέγει μια που του κάνει με γνώμονα την λογική του και το πόσο σημαντικά είναι ή όχι κάποια πράγματα για αυτόν. Πχ για εμένα σημαντικότατο είναι το "καθαρό" μηχανοστάσιο (όσο λιγότερα πράγματα τοποθετείς τοσο το καλύτερο σε σχέση με εργατικά σε μελλοντικές ζημιές) για τους περισσότερους αυτό είναι αδιάφορο. Σημαντικότατο επίσης το να μην αδρανουν τα μπεκ και η τρόμπα (επίσης αδιάφορο στους περισσότερους).
Ξεκάθαρη θέση κανείς δεν μπορεί να πάρει, οι σχολές είναι δυο και έχουν και οι δυο και τα συν και τα πλυν.
Υπάρχει και ή λυση ΑΕΒ και λαδιέρα οπου οι ψεκασμοι ειναι για τα ψηλές στροφες πανω απο 2500 και φορτιο των 12 ms οπως και στα χαλημήλά 4 σταγονες το λεπτο λαδι στα χαμηλα ... για σε αυτοκίνητα με πολυ ευαισθητα μοτερ πχ nissan qasqai.