hlias έγραψε:manoliss έγραψε:εαν θες να ψεκαζει μονο βενζινα επιλεγεις τις στροφες π.χ. 4000, ψεκασμος βενζινας, και στα ms αντιστοιχα βαζεις το 0 οποτε οταν συνδεσεις τον υπολογιστη σου στο αυτοκινητο θα δεις οτι μετα τις 4000 στροφες η μπιλια στον χαρτη απο πρασινη θα γινει κοκκινη που σημαινει οτι δουλευεις με βενζινα και τα ms στο υγραεριο θα μηδενιστουν
Προσωπικα επειδη το καλοκαιρι τραβαω τροχοσπιτο θα ηθελα να μου πει καποιος εαν ξερει και θελει πως μπορω σε λοβατο προγραμμα να εχω πανω απο τις 4000 στροφες ψεκασμος και βενζινα και υγραεριο
οπως αναφερε ο φιλος νωριτερα πρεπει δηλαδη να εχω κλικαρισμενο το σημειο
Ψεκασμος βενζινας και να βαλω τιμη 2 μς χαμηλοτερα απο την μαξ τιμη που που δουλευει στα μς βενζινας? ή
Βενζινα και να βαλω 2 μς χαμηλοτερα απο την μαξ τιμη που που δουλευει στα μς βενζινας?
θα ηθελα μια εξηγηση γιατι δεν πολυκαταλαβα αυτα που εγραψε ο φιλος πριν 2 δημοσιευσεις...
ευχαριστω...
παραθυρο f2 λειτουργια σε υψηλες στροφες, επιλεγουμε ψεκασμος βενζινης οριζουμε τις στροφες που θελουμε, απο πιο χρονο και πανω (καλο ειναι στα 2/3 του χρονου ψεκασμου στα μπεκ της βενζινης) και βαζουμε τα ms που θελουμε να ψεκαζει βενζινα μαζι με υγραεριο, σε αυτο το φασμα η πρασινη μπιλια (στο παραθυρο f4) γινεται πορτοκαλι.
αν δωσεις πανω απο 2ms υπαρχει μεγαλη περιπτωση να πρεπει να κανεις το χαρτη (σε αυτο το σημειο) πιο φτωχο, με δοκιμες θα το δεις αυτο.
ηλια καλημερα σε ευχαριστω για την αμεσοτητα της απαντησης σου σε ψαξιμο που εκανα το πρωι οντως πριν διαβασω την απαντηση σου δοκιμασα καποιες ενεργειες η μπιλια οντως γινονταν πορτοκαλι αλλα δεν ειχα καποια ενδειξη καπου που να μου διευκρινηζει οτι εχω παραλληλη λειτουργια
αν καταλαβα εχω ενα φασμα μς απο 1,8 εως 7 ισως πρεπει να δωσω τα 2/3 του φασματος 1,7 -7 που ειναι υπολογιζω τα 5 θα εχω προβλημα? γιατι αυτο με τα 2μς να δωσω παραπανω δεν το πολυ καταάβα...Τα μς της βενζινας εχουν φασμα στο αμαξι μου (citroen xantia 1600 8V mod 1999 κινητηρας xu5 ) απο 1,8 εως 7,0 μς οποτε μαλλον απο το 5 μς και πανω περιπου το υπολογιζω οτι πρεπει να το ρυθμισω να ψεκαζει και βενζινα απο τις 4000 στροφες
εαν εχω καταλαβει κατι λαθος πες μου σε παρακαλω...
το οτι πρεπει πιθανον τα κλεισω λιγο το μιγμα του αεριου αυτο θα το δω στο δρομο σε εκεινο το φασμα στροφων
ηθελα να ρωτησω το μπεκ της βενζινας πεταει 100% ποσοτητα βενζινας η ειναι περιορισμενη ? μηπως πρακτικα πρεπει να κλεισω καπου τον χαρτη του αεριου καποιες μοναδες και εαν ναι ποσο περιπου ισως απο την εμπειρια σου?
ευχαριστω εκ των προτερων.....