Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

CLK 200 Kompressor

Re: clk 200 kompressor

Δημοσίευσηαπό lovatoman » Κυρ 24 Φεβ, 2013 23:12

dorys έγραψε:Για CLK 200 Kompressor του 2003 με μηχανή 163 hp (το W209), άλλοι προτείνουν Vialle Lpfi, άλλοι ICOM JTG, άλλοι PRINS VSI-2. Τελικά ποιο είναι το καλύτερο, καταλληλότερο και πιο λειτουργικό σύστημα, σε συνάρτηση με καλό εγκαταστάτη στην Αθήνα; Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ήδη εγκαταστήσει στο εν' λόγω μοντέλο και έχουν κάνει αρκετά χλμ για να εκφράσουν μία αξιόλογη άποψη;

Χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις(και το συγκεκριμενο αυτοκινητο) πιστευω οτι θα μπορουσες να εγκαταστησεις καποιο πιο οικονομικο συστημα..Εγω δεν θα εδινα τοσα λεφτα αμα μπορουσα να κανω τη δουλεια μου με κατι οικονομικοτερο!!
Hyundai Getz 43.000xl Lovato
Kia Ceed 26.000xl Lovato
lovatoman

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 25 Φεβ, 2013 00:35

lovatoman έγραψε:
dorys έγραψε:Για CLK 200 Kompressor του 2003 με μηχανή 163 hp (το W209), άλλοι προτείνουν Vialle Lpfi, άλλοι ICOM JTG, άλλοι PRINS VSI-2. Τελικά ποιο είναι το καλύτερο, καταλληλότερο και πιο λειτουργικό σύστημα, σε συνάρτηση με καλό εγκαταστάτη στην Αθήνα; Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ήδη εγκαταστήσει στο εν' λόγω μοντέλο και έχουν κάνει αρκετά χλμ για να εκφράσουν μία αξιόλογη άποψη;

Χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις(και το συγκεκριμενο αυτοκινητο) πιστευω οτι θα μπορουσες να εγκαταστησεις καποιο πιο οικονομικο συστημα..Εγω δεν θα εδινα τοσα λεφτα αμα μπορουσα να κανω τη δουλεια μου με κατι οικονομικοτερο!!

Λογο του κομπρεσορα δεν εινσι μια απλή φθηνή μετατροπή, εδω θα δεις καμια 10αρια απο δαύτα http://www.qgas.gr/lpgconversions/110-p ... rcedesbenz
Θεωρείς φιλε lovatoman οτι τo 970 ευρω συν ΦΠΑ ειναι ακριβα για Prins ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό dorys » Τετ 27 Φεβ, 2013 02:24

Qgas έγραψε:
lovatoman έγραψε:

Λογο του κομπρεσορα δεν εινσι μια απλή φθηνή μετατροπή, εδω θα δεις καμια 10αρια απο δαύτα http://www.qgas.gr/lpgconversions/110-p ... rcedesbenz
Θεωρείς φιλε lovatoman οτι τo 970 ευρω συν ΦΠΑ ειναι ακριβα για Prins ;

Φίλε Qgas: Η τιμή είναι ανταγωνιστική, αλλά δεν απαντάς για καταλληλότητα/διαφορές σε σχέση με τα Vialle Lpfi και ICOM JTG. Φυσικά και ο εγκαταστάτης είναι σημαντική υπόθεση, δεδομένου ότι τα συστήματα LPG είναι retro fit από συνεργεία που δεν είναι εξουσιοδοτημένα από τους κατασκευαστές των μηχανών των αυτοκινήτων.
dorys

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 27 Φεβ, 2013 11:55

Εμείς τοποθετούμε Prins μια ολλανδική εταιρία με υγρο και αέριο ψεκασμό εδω και 25 χρονια.

Οταν λένε οι Ολλανδοί οτι στον έμμεσο ψεκασμό δηλ. Εκει που προσθέτουμε μπεκ όχι απο τα ίδια μπεκ ( άμεσος ψεκασμός ) ο αερίου δουλεύει καλυτερα σε όλες τις συνθήκες δεν μπορούμε παρά να τους πιστέψουμε. Η εμπειρία τους στη γερμανική αγορα δείχνει οτι έχουν δίκιο. Στις δικές μας εγκαταστατες το ίδιο. Κανένα ουσιαστικό προβλημα με το μοτέρ αυτό.

Με εκτίμηση qgas.
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dorys » Τετ 27 Φεβ, 2013 12:23

Qgas έγραψε:Εμείς τοποθετούμε Prins μια ολλανδική εταιρία με υγρο και αέριο ψεκασμό εδω και 25 χρονια.

Οταν λένε οι Ολλανδοί οτι στον έμμεσο ψεκασμό δηλ. Εκει που προσθέτουμε μπεκ όχι απο τα ίδια μπεκ ( άμεσος ψεκασμός ) ο αερίου δουλεύει καλυτερα σε όλες τις συνθήκες δεν μπορούμε παρά να τους πιστέψουμε. Η εμπειρία τους στη γερμανική αγορα δείχνει οτι έχουν δίκιο. Στις δικές μας εγκαταστατες το ίδιο. Κανένα ουσιαστικό προβλημα με το μοτέρ αυτό.

Με εκτίμηση qgas.

Μπορείς να με κατευθύνεις σε κάποια λινκς στο ίντερνετ που είναι παραδείγματα επιτυχημένων εγκαταστάσεων του Prins στην Γερμανία; Όσο για το "αφού το λεν οι Ολλανδοί..." ή απάντηση μου είναι κοινότυπη: έτσι απαντάνε όλοι όσοι αντιπροσωπεύουν ένα σύστημα και μόνο. Δηλαδή το ίδιο λένε και στην Vialle & ICOM, αλλά αυτό δεν είναι τεχνική τεκμηρίωση.
dorys

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 28 Φεβ, 2013 01:53

QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Tarifas » Τρί 06 Μάιος, 2014 09:40

Καλημέρα και απο εμένα...

Θα θελα να ρωτήσω και εγω τι διαφορά έχει ο πνεύμονας με παλλάδιο απο τον απλό και τα μπεκ hana απο τα άλλα.(συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου) :oops: :oops: :oops:
Tarifas

Δημοσιευσεις: 2

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Mercedes

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες