Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Πού ; Ποιος ; Πόσο ;

Δημοσίευσηαπό manoliss » Κυρ 24 Φεβ, 2013 13:56

τα πραγματα σημερα εχουν αλλαξει καταρχην ο ελευθερος επαγγελαμτιας ειναι στο χερι του εαν θα κρατησει το μαγαζι του ανοιχτο η κλειστο, περαν του οικονομικου παιζει ρολο και η καλη δουλεια ολοι μας εχουμε οικονομικο προβλημα αλλα στο ποσο των 1000 ευρω δεν θα κωλοσουμε να δωσουμε αλλα 100 ευρω για μια καθαρη και απροβληματιστη εγκατασταση ειναι το 10% παραπανω αλλα το ωφελος ειναι πολυ μεγαλυτερο μετα εχει να κανει και με την αντιμετοποιση after sales προιοντος....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό dorys » Κυρ 24 Φεβ, 2013 19:36

Τέλεια. Το θέμα (που, ποιος, πόσο) καλύφθηκε πλήρως. Πάμε για άλλο. Πχ: απωθημένα vs LPG! Τελικά ξέρει να μου πει κανένας εάν υπάρχουν κάπου πληροφορίες για το που, ποιος, πόσο;
dorys

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 24 Φεβ, 2013 21:55

Σε τι αμάξι; υπάρχουν στις διαφημίσεις αρκετοί σοβαροί επαγγελματίες του χώρου !! Διάλεξε βάση του προϋπολογισμού σου και βάλε !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Re: Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 24 Φεβ, 2013 22:19

MANOS555 έγραψε:Εχω την απορια
Ο τεχνιτης υπαλληλος πληρωνεται με την ωρα η με τον μηνα ?
Οταν πτυχιουχος πανεπιστημιου ή πολυτεχνειου με δυο μεταπτυχιακα σημερα παιρνει 600 ευρω μισθο ποσο πρεπει να παρει ο τεχνιτης στο συνεργειο ?
Η καλη ή κακη τοποθετηση εχει να κανει με τις γνωσεις και οχι με την τιμη
Η τοποθετηση με ολες τις ρυθμισεις απο γνώστη του αντικειμενου πρεπει να τρωει λιγοτερο απο ενα μεροκαματο
Βαλτε και ενα κερδος στο μεροκαματο και η τιμη πρεπει να ειναι η μιση απο οτι συνηθως παρουσιαζεται
Δεν ειναι και πυρινικοε επιστημονας ο τεχνιτης

Πληρώνετε με το μήνα 14 μισθούς το χρόνο και εχει και από 300-400 ευρω το μήνα ΙΚΑ και ταμείο μετάλου.

Υπολόγισε 16-17 χιλιαρικα το χρόνο !! Ο μηχανικός αερίου ..,

Ο πτυχιούχος με το τα δυο μεταπτυχιακά μονο θεωρία και φρου φρου και αρώματα και τα 600 πολλά ειναι για το έργο που θα παραδώσει αν δε πιάσει κατσαβιδι κλειδί και δεν γινει μαύρος σπο τα λάδια έχω ανιψιό του Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό , μηχανολογο και ειδικότητα υγραεριο φυσικό αέριο για κίνηση. Δεν μπορεί να αλλάξει λάστιχο στο αμάξι του υγραεριο θα βάλει ; ( θα αναγκαστεί να πουλάει μονο την υπογραφη του στο τελος σε αυτούς που δεν έχουν αδεια )

Γνώσεις ναι και εμπειρία πανω στο αμάξι μουτζούρα λαδιλα βρώμα !! Η σωστή τοποθέτηση θέλει 12-16 ωρες καθαρή εργασία ανάλογα με το αμάξι εσυ αν τα καταφέρεις να τοποθετήσεις και να ρυθμίσεις ένα πχ απλό 4 κυλινδρο σε ένα μεροκάματο θα σου δίνω κάθε μέρα 100 € !!

Δεν ειναι πυρινικος επιστήμονας αλλα σε αυτη τη χωρα πάσχουμε απο τεχνίτες, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς, με χειρωνσκτικες εργασίες , εννοώ είμαστε τιγκα απο πτυχιούχους με 2-3 μεταπτυχιακά και 2-3 ξένες γλώσσες που αναγκαστικά θα κουβαλησουν ντομάτες σε κάποιο σκλάβενιτη !! Η θα τιλύγουν σουβλάκια !!

Να το πείτε στους γονείς τους που θεώρησαν οτι αν δεν σπουδασει το παιδί στο επίπεδο του αισταιν δεν θα μπορεί να βρει δουλειά !!

Ενω ένας καλός τεχνικός σε οποιοδήποτε κλάδο ειναι πάντα καλοπληρωμένος !! Τους Πολωνούς για μ...κες τους έχετε που ειναι τιγκα στα σχολεία για τεχνίτες σε όλα τα επίπεδα μπογιάτζηδες , υδραυλικοί γυψοσανιδάδες ηλεκτρολόγοι κτλ που έχουν ολοι μεταναστεύσει στη Γερμανία και τους έχουν πάρει όλες τις δουλειές ; Είνσι τόσοι πολλοί που οι απόγονοι τους είνσι η μιση Εθνικη Γερμανίας !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 26 Φεβ, 2013 09:23

:)) :))
Qgas έγραψε:
MANOS555 έγραψε:Εχω την απορια
Ο τεχνιτης υπαλληλος πληρωνεται με την ωρα η με τον μηνα ?
Οταν πτυχιουχος πανεπιστημιου ή πολυτεχνειου με δυο μεταπτυχιακα σημερα παιρνει 600 ευρω μισθο ποσο πρεπει να παρει ο τεχνιτης στο συνεργειο ?
Η καλη ή κακη τοποθετηση εχει να κανει με τις γνωσεις και οχι με την τιμη
Η τοποθετηση με ολες τις ρυθμισεις απο γνώστη του αντικειμενου πρεπει να τρωει λιγοτερο απο ενα μεροκαματο
Βαλτε και ενα κερδος στο μεροκαματο και η τιμη πρεπει να ειναι η μιση απο οτι συνηθως παρουσιαζεται
Δεν ειναι και πυρινικοε επιστημονας ο τεχνιτης

Πληρώνετε με το μήνα 14 μισθούς το χρόνο και εχει και από 300-400 ευρω το μήνα ΙΚΑ και ταμείο μετάλου.

Υπολόγισε 16-17 χιλιαρικα το χρόνο !! Ο μηχανικός αερίου ..,

Ο πτυχιούχος με το τα δυο μεταπτυχιακά μονο θεωρία και φρου φρου και αρώματα και τα 600 πολλά ειναι για το έργο που θα παραδώσει αν δε πιάσει κατσαβιδι κλειδί και δεν γινει μαύρος σπο τα λάδια έχω ανιψιό του Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό , μηχανολογο και ειδικότητα υγραεριο φυσικό αέριο για κίνηση. Δεν μπορεί να αλλάξει λάστιχο στο αμάξι του υγραεριο θα βάλει ; ( θα αναγκαστεί να πουλάει μονο την υπογραφη του στο τελος σε αυτούς που δεν έχουν αδεια )

Γνώσεις ναι και εμπειρία πανω στο αμάξι μουτζούρα λαδιλα βρώμα !! Η σωστή τοποθέτηση θέλει 12-16 ωρες καθαρή εργασία ανάλογα με το αμάξι εσυ αν τα καταφέρεις να τοποθετήσεις και να ρυθμίσεις ένα πχ απλό 4 κυλινδρο σε ένα μεροκάματο θα σου δίνω κάθε μέρα 100 € !!

Δεν ειναι πυρινικος επιστήμονας αλλα σε αυτη τη χωρα πάσχουμε απο τεχνίτες, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς, με χειρωνσκτικες εργασίες , εννοώ είμαστε τιγκα απο πτυχιούχους με 2-3 μεταπτυχιακά και 2-3 ξένες γλώσσες που αναγκαστικά θα κουβαλησουν ντομάτες σε κάποιο σκλάβενιτη !! Η θα τιλύγουν σουβλάκια !!

Να το πείτε στους γονείς τους που θεώρησαν οτι αν δεν σπουδασει το παιδί στο επίπεδο του αισταιν δεν θα μπορεί να βρει δουλειά !!

Ενω ένας καλός τεχνικός σε οποιοδήποτε κλάδο ειναι πάντα καλοπληρωμένος !! Τους Πολωνούς για μ...κες τους έχετε που ειναι τιγκα στα σχολεία για τεχνίτες σε όλα τα επίπεδα μπογιάτζηδες , υδραυλικοί γυψοσανιδάδες ηλεκτρολόγοι κτλ που έχουν ολοι μεταναστεύσει στη Γερμανία και τους έχουν πάρει όλες τις δουλειές ; Είνσι τόσοι πολλοί που οι απόγονοι τους είνσι η μιση Εθνικη Γερμανίας !!

Τη συζητάμε τώρα ρε παιδιά το αλφα και το ωμέγα ειναι ο Τεχνιτης .πόσοι είναι αυτοι που σκεφτήκανε να δώσουνε 100€ λιγοτερα και τώρα είναι κάθε μέρα συνεργείο και το αμάξι τους έχει ένα κάρω προβλήματα .Αυτο που μου έχει κάνει εντυπωσει είναι ,ότι πριν ένα χρόνο θέλανε ,ενα αριθμο θα πω [1500€] για ένα Κιτ αερίο κομπλέ και τώρα το πήγανε 1000€ αυτο δέν μου αρέσει εμένα ,δηλαδή πόσο κέρδος έχανε τότε και ποσο τώρα .Όσο για τον Τεχνιτη και τους Πτυχιούχους θα συμφωνίσω με τον QGAS. Ολες οι μαμαδες έλεγαν ,να σπουδάσει το παιδί μου!!!!!! :)) :)) Τώρα φταίει ο τεχνιτης......... :thumbdown:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 26 Φεβ, 2013 09:29

Πιστέυω κι όλας ,ότι αυτός που έχει δώσει και κάτι παραπάνω και δέν έχει πρόβλημα ,ουτε κάν τα σκέφτεται.Για εμένα ισχυουν τρια πράγματα . ΠΟΙΟΤΗΤΑ -ΚΑΛΕΣΘΗΣΙΑ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.!!!! ΤΕΛΟΣ!!!! ΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ σαν καταναλωτής δέν σκέφτεσαι το κατι της παραπάνω !!!! ;) ;)
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 26 Φεβ, 2013 10:07

Τη συζητάμε τώρα ρε παιδιά το αλφα και το ωμέγα ειναι ο Τεχνιτης .πόσοι είναι αυτοι που σκεφτήκανε να δώσουνε 100€ λιγοτερα και τώρα είναι κάθε μέρα συνεργείο και το αμάξι τους έχει ένα κάρω προβλήματα .Αυτο που μου έχει κάνει εντυπωσει είναι ,ότι πριν ένα χρόνο θέλανε ,ενα αριθμο θα πω [1500€] για ένα Κιτ αερίο κομπλέ και τώρα το πήγανε 1000€ αυτο δέν μου αρέσει εμένα ,δηλαδή πόσο κέρδος έχανε τότε και ποσο τώρα .Όσο για τον Τεχνιτη και τους Πτυχιούχους θα συμφωνίσω με τον QGAS. Ολες οι μαμαδες έλεγαν ,να σπουδάσει το παιδί μου!!!!!! :)) :)) Τώρα φταίει ο τεχνιτης......... :thumbdown:[/quote]

να και μια φορα που συμφωνουμε.
για το θεμα της τιμης που λες, αλλο να υπαρχουν 10 μαγαζια στον χωρο κα αλλο 100, ο ανταγωνισμος φτιαχνει τις τιμες, βεβαια πολλες φορες τις τσακιζει κιολας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό DragonHD » Τρί 26 Φεβ, 2013 10:36

Περυσι πληρωσε φιλος μου για να βαλει υγραεριο σε ενα opel corsa 1250 ευρω(brc) μαζι με το ΚΤΕΟ.
Φετος(πριν απο 10 μερες) αγορασε ακομα ενα ιδιο corsa για το γιο του και του εβαλε το ιδιο κιτ ,στο ιδιο συνεργειο και πληρωσες 700 ευρω μαζι με το ΚΤΕΟ.

βΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΣΑΣ για το ποσο κερδιζουν οι εγκαταστατες λοιπον!!!
Άβαταρ μέλους
DragonHD

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 26 Φεβ, 2013 11:06

Σε ποια πολη ειναι ο τυπος με το brc στα 700 ευρω φιλε?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό cmax » Τρί 26 Φεβ, 2013 17:04

DragonHD έγραψε:Περυσι πληρωσε φιλος μου για να βαλει υγραεριο σε ενα opel corsa 1250 ευρω(brc) μαζι με το ΚΤΕΟ.
Φετος(πριν απο 10 μερες) αγορασε ακομα ενα ιδιο corsa για το γιο του και του εβαλε το ιδιο κιτ ,στο ιδιο συνεργειο και πληρωσες 700 ευρω μαζι με το ΚΤΕΟ.

βΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΣΑΣ για το ποσο κερδιζουν οι εγκαταστατες λοιπον!!!

Θα κραταγα μικρο καλαθι για το αν ειναι το ιδιο συστημα ακριβως.Εκτος αν το εχεις ελενξει και εισαι γνωστης .
Γιατι κακα τα ψεμματα απο καπου πρεπει να βγαλει τη χασουρα, ειναι μεγαλη η διαφορα των χρηματων.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες