Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 15 Φεβ, 2013 16:39

gklept έγραψε:
mosaicm έγραψε:Ετσι ..ο πρατηριουχος ηρθε να μας δωσει τη λυση..να πηγαινουμε στη δουλεια μας που ειναι 90 km μακρια και δεν εξυπηρετειται απο μεσο μαζικης μεταφορας με το ποδηλατο.
Αλλα και στη πολη μου να ηταν η δουλεια...νομιζει οτι ολοι μενουν στην Αθηνα..που εχει 1202 ΜΜΜ

εκπληκτικης νοημοσυνης ανθρωπος.πως καταλαβε οτι ειμαι πρατηριουχος και οτι ειμαι απο την Αθηνα μεσα απο το forum χωρις να με ρωτησει τι επαγγελομαι και ποιος ειμαι,πρωτη φορα βλεπω.το θεμα μας παντως ειναι η οικονομια στα καυσιμα και ηθελα να πω οτι μαζι με την εγκατασταση υγραεριου πρεπει να υιοθετησουμε και εναν πιο πρακτικο τροπο χρησης του αυτοκινητου για να εχουμαι περισσοτερη οικονομια.μονο με πιεση,δραση και μποικοταζ θε πετυχουμαι καλυτερες τιμες στα καυσιμα και οχι μονο.

Μπορει να το συμπερανε απο το ψευδωνυμο που χρησιμοποιεις δηλ. το gklept οπου σε ελευθερη μεταφραση βγαινει καλος κλεφτης(g= good= καλος,klept=κλεφτης!),σου λεει μαλλον πρατηριουχος ειναι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Σάβ 16 Φεβ, 2013 02:42

Συγνωμη που σε προσβαλα (και σε κατονομασα πρατηριουχο) . Ετσι που απαντηστες τι ηθελες να υποθεσω !
Ξερεις καμια αλλη πολη ή μερος περα απο την Αθηνα που να εχει μεσα μεταφορα δημοσια για να ξερω και εγω ?
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό tommygun » Σάβ 16 Φεβ, 2013 23:13

τωρα να τριψω αλατι στην πληγη ? ....

στις σοβαρες ευρωπαικες χωρες παντως, οταν πεφτουν οι τιμες στη χοντρικη, πεφτουν και στη λιανικη.

Στην Εθνικη απο 0,78 πηγε 0,70
και στο επαρχιακο που βαζω εγω (τωρα που πηρα και ανταπτορα) πηγε απο 0,657 στα 0,602

ενω η βενζινη ειναι και εδω κολλημενη στα 1,70

αλλα εδω δεν εφαρμοζουν τη "μεθοδο γρυλος", ουτε σου λενε "ρε φιλε τι παραπονιεσαι, δεν βλεπεις ποσο παει η βενζινα?"
αντιθετως, μου λενε "ευχαριστουμε πολυ, και να ξερετε ειμαστε ανοικτα ολα τα Σαββατοκυριακα"
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό siorx » Δευτ 18 Φεβ, 2013 08:15

Πάντως, επειδή τυχαίνει να κινούμαι στην Θεσσαλονίκη ΚΑΙ στην Κατερίνη, πράγματι υπάρχει διαφορά άνω των 10 λεπτών (φθηνότερα στην Κατερίνη) και μάλιστα σε αξιόπιστα πρατήρια δοκιμασμένα για χρόνια.

Ότι λένε οι πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης (περί νόθευσης, υγραερίου για σπίτι LoL κλπ) είναι καθαρά ψέματα. Απλά στην Θεσσαλονίκη μιλάμε για καρτέλ, δεν δουλεύει ο ανταγωνισμός και ούτε φυσικά το κράτος....
siorx

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 21 Φεβ, 2013 17:33

Νεα τιμη φιξ σημερα το καρτελ των κοπροσκυλων Αν. Θεσ/νικης 96-96,2!
Στην επαρχια βλεπετε οτι δουλευει ο ανταγωνισμος και πουλανε 15 λεπτα φθηνοτερα το γιατι μαλλον ειναι οτι ειναι σκοτωμενοι μεταξυ τους και ουτε στο τηλεφωνο δεν μιλανε για να μονταρουν την τιμη!
valsam

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό thanassis » Πέμ 21 Φεβ, 2013 23:09

Είναι και πολύ ζώα όποιοι το αποφασισαν.. Το πάνε σιγά σιγά στο 1+ ώστε να δικαιολογησουν την σταδιακή αύξηση.. Οι εγκαταστατες και πρατηριούχοι ταυτόχρονα δεν μιλούν όπως.... Όταν έλεγαν για μισή τιμή κλπ..
Ε κύριε Θεοδώρου? Τώρα στους πελάτες τι λέτε? Ότι τα διυλιστήρια ανέβασαν τιμές? Ότι η Ημαθία έχει σκάρτο και θα κολλήσουν τα μοτέρ μας?
Αλλά παντού υπάρχει η άνθιση και η παρακμή. Και όταν κάποιος το παρακάνει έρχεται γρήγορα αυτή η ώρα. Την Ημαθία και την Κατερίνη θα τις βάλετε και αυτές στο καρτέλ σας?
Ήδη υπάρχει κόσμος που έχει βάλει μεγάλες δεξαμενές και γεμίζει από Σκόπια και Βουλγαρία.
Τουλάχιστον να το παραδεχτείτε ότι βγάζετε 20-30 λεπτά κέρδος και να ζητήσετε συγγνώμη από τους πελάτες που κάψατε και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον αλλά σε κάθε πρατηριούχο που εγγυοταν για την μισή τιμή.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
thanassis

Δημοσιευσεις: 42

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 22 Φεβ, 2013 00:57

Ρε παιδια ειναι απλο το πραγμα,ολοι μα ολοι ανεξαρτητος του χαρακτηρα τους πρεπει οταν πατε να γεμισετε να τους την λετε,και οταν λεω να τους την λετε δεν ενοω χρηστοπαναγιες αλλα να τους κανετε να καταλαβουν οτι γνωριζετε την αισχροκερδεια που διαπρατουν,εγω συνεχεια τους την λεω(παρολου που δεν εχω βαλει ακομη αεριο!)και κιχ δεν βγαζουν,σαν τον σκυλο με την ουρα αναμεσα στα σκελια κανουν,ενας ομως δεν αρκει,φανταζεστε να ακουει απο 100 ατομα καθε μερα γκρινια και μπινελικη?
valsam

Δημοσίευσηαπό cmax » Παρ 22 Φεβ, 2013 08:58

Νομιζω ο καλυτερος τροπος ειναι η επιβραβευση του φθηνοτερου πρατηριου και ας χρειαζετε να κανεις και 15 χλμ για να γεμισεις. Ας κουραστουμε λιγο και εμεις οι καταναλωτες για να κερδισουμε μακροπροθεσμα.
Προσωπικα μενω Γλυφαδα και προχτες πηγα και γεμισα στην Π.Ραλλη με 0.884 αφου εχει απο τις φθηνοτερες τιμες στην Αθηνα.
Μαλιστα χαρηκα που ειδα ουρα αυτοκινητων να περιμενουν να γεμισουν, ενω στον Αλιμο το καινουργιο πρατηριο που ανοιξε βαραει μυγες. Οσες φορες περασα δεν ειδα ουτε ενα αυτοκινητο μεσα ενω εχει τιμη 0,939.
Μπορει για μενα το να παω στην Π.ραλλη να εξανεμιζουν τα κερδη μου απο την τιμη αλλα ψυχολογικα κερδιζω
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 22 Φεβ, 2013 09:41

kai ego to kano avto.Den vazo ston Alimo se kanenan apo tous 2, kai pao P.Rallie. Mono gia kanna plysimo avtokinitou pigeno ekei! :D
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 22 Φεβ, 2013 09:56

valsam έγραψε:Ρε παιδια ειναι απλο το πραγμα,ολοι μα ολοι ανεξαρτητος του χαρακτηρα τους πρεπει οταν πατε να γεμισετε να τους την λετε,και οταν λεω να τους την λετε δεν ενοω χρηστοπαναγιες αλλα να τους κανετε να καταλαβουν οτι γνωριζετε την αισχροκερδεια που διαπρατουν,εγω συνεχεια τους την λεω(παρολου που δεν εχω βαλει ακομη αεριο!)και κιχ δεν βγαζουν,σαν τον σκυλο με την ουρα αναμεσα στα σκελια κανουν,ενας ομως δεν αρκει,φανταζεστε να ακουει απο 100 ατομα καθε μερα γκρινια και μπινελικη?

αυτος ο τροπος δεν σου θυμιζει, το πηδατε με και ας κλαιω ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες