Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό lovatoman » Τρί 12 Φεβ, 2013 00:46

Xaxaxa. Kαι εδω βορειοανατολικα προαστια (Αθηνα) το εχουν ξεφτυλισει!!! Ουτε συνεννοημενοι να ηταν!! :lol: :lol: :lol:
Hyundai Getz 43.000xl Lovato
Kia Ceed 26.000xl Lovato
lovatoman

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 13 Φεβ, 2013 11:17

Ante δε το πιστευω.....

αλλα οχι μονο στο αεριο....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 13 Φεβ, 2013 15:36

0,792 Κατερινη 0.942 καρτελ ανατολικης Θεσ/νικης =15 λεπτα στο λιτρο= στα 50 λιτρα γεμισμα 7,50 ευρω πραπανω στο καρτελ,και αυτος στην Κατερινη δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του δηλ. βγαζει και κερδος ,αρα φανταστειτε τι βγαζουν οι νταβατζιδες σε καθε αυτοκινητο που παει να γεμισει,κονονικο μεροκαματο με ενα γεμισμα!
Μαγκες καντε κατι,ο Ελληνας μια χαρα καταλαβαινει απο λογια αρκει τα λογια να ειναι χοντρα μπινελικια, μην τους αφηνεται σε χλωρο κλαρι,θα πηγαινετε να γεμιζετε και θα τους τα χωνεται χοντρα και κανονικα!
ΑΗΔΙΑ!!!!!!
ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Ε" ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 13 Φεβ, 2013 17:38

Εχω ακουσει και εγω μια αναλογη απαντηση απο καποιον...
Επειδη εγω βαζω απο τα 2 πρατηρια κοντα στο Βαπτιστη Κιλκις (σημερα ειναι στο 0.83-0.84) ..η απαντηση ειναι οτι ειναι οικιακο υγραεριο !!! (μαλλον εννουσε βιομηχανικο ???) Οτι θελουν λενε για αν δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα . ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Δεν υποφερονται ...σε κλεβουν/γδερνουν καλυτερα και προσπαθουν να το δικαιολογησουν με οτι σκεφτουν οι σαπιοκεφαλοι
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 13 Φεβ, 2013 19:46

Aυτα δεν ειναι τιποτα.Ο ΚΛΕΦΤΗΣ στην βαρης-κορωπιου στα βλαχικα(ο AEGEAN)apo 91,9 το πηγε σημερα 94,9 με μια.
Φανταζομαι και τα αλλα 2 λαμογια στην περιοχη την ιδια τιμη θα εχουν.
Να πανε στον διαολο οι αλητες,Καλυβια και παλι Καλυβια για γεμισμα και αφηνω τους υπολοιπους να κανουν αποσβεση την εγκατασταση τους του αγιου π@υτσου ανημερα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό gklept » Τετ 13 Φεβ, 2013 20:09

παντως αλητες ειναι ολοι εκτος απο εμας.αν ειμασταν εμεις παρατηριουχοι τι θα καναμε?δε θα δουλευαμε με
το μεγαλυτερο δυνατο κερδος?για να κοιταμε και λιγο τα μουτρα μας.ο καταναλωτης δεν εχει ευθυνη?καντε
μποικοταζ.παρατηστε το αυτοκινητο και παρτε ποδηλατο,μεσα μαζικης μεταφορας,οδηγειστε μαζι με αλλους.μονο ετσι θα ριξετε το κοστος μετακινησης.οπως κανουν ολοι στις πολιτισμενες χωρες.ο ελληναρας
ομως επειδη ειναι λιγο χοντροκωλαρας,δε θελει να ιδρωσει.απο τον καναπε και πανω απο ενα πληκτρολογιο δεν κανεις τιποτα.δυστυχως ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν.....
gklept

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Πέμ 14 Φεβ, 2013 16:00

Ετσι ..ο πρατηριουχος ηρθε να μας δωσει τη λυση..να πηγαινουμε στη δουλεια μας που ειναι 90 km μακρια και δεν εξυπηρετειται απο μεσο μαζικης μεταφορας με το ποδηλατο.
Αλλα και στη πολη μου να ηταν η δουλεια...νομιζει οτι ολοι μενουν στην Αθηνα..που εχει 1202 ΜΜΜ
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό ecep » Πέμ 14 Φεβ, 2013 17:57

Τι να κάνουμε που είμαστε έρμαια της ανύπαρκτου δυκτύου συγκοινωνίας ρε παιδιά.

Δεν παραδίδουν και τους σταθμούς μετρό στην Αθήνα, μπας και ανασάνουμε λιγάκι...

Η τιμή πέφτει ή με μποικότ, ή με ανταγωνισμό.
Outlander 4G63, BRC plug&drive euro 5, genius max, 680x250->net 52.8L, άνευ.
ecep

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 15 Φεβ, 2013 14:40

Μονο με μποικοταζ πεφτει η τιμη γιατι ο ανταγωνισμος δεν δουλευει εδω στο Ελλαδισταν,στην περιοχη που μενω απο εκει που ηταν 1 προ διετιας πρατηριο που πωλουσε lpg τωρα το 50% των πρατηριων εβαλαν και ολοι μα ολοι την ιδια τιμη εχουν,σου λεει ο Ελληναρας πρατηριουχος συνενοουμαστε και παμε ολοι για 20 λεπτα κερδος στο λιτρο οπου και να παει ο πελατης την ιδια τιμη θα βρει ετσι και 20 αυτοκινητα να βαλω ολη μερα θα παρω 10 ευρω στο καθε γεμισμα δηλ. 200 ευρωπουλα ξεκουραστα ,αν λειτουργησει ο ανταγωνισμος και δουλεψει ο πρατηριουχος επειδη χτυπησε την τιμη με 5 λεπτα στο λιτρο θα πρεπει να γεμισουν 80 αυτοκινητα και σου λεει σιγα μην κατσω να δουλεψω αφου μια χαρα γινετε η δουλεια μεσο του καρτελ ευκολα τεμπελικα πονηρα και αδιστακτα!
Δειτε τι προτεινα στο θεμα με τις τιμες Θεσ/νικης, μονο ετσι θα σπασει το καρτελ!

Ρε παιδια αμα οργανωθειτε ολα γινονται,(για να βαλω και'γω επιτελους υγραεριο στο αυτονικητο αν οι νταβατζιδες επιτελους ριξουν το περιθοριο κερδος τους,νταβατζηλικη κανονικοτατο στην τσεπη μου το 20 λεπτα κερδος και δεν το δεχομαι αυτο που κανουν!)!
Εδω στην πΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ Καλαμαρια οι τιμες ειναι φιξ στο 94-94,3 σωστα?
Υπαρχει ομως ενας στον παραδρομο στο Σχολαρι που το εχει 89,8,θα μου πειτε οτι για 4-4,5 λεπτα δεν αξιζει τον κοπο σιγα την διαφορα (40 λιτρα ειναι 1,8 ευρω κερδος!)αλλα αν για μια βδομαδα(2 φορες γεμισμα στο "φθηνοτερο",ουσιαστικα 2 βδομαδες ) συνενοηθουν ολοι η εστω το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτους που μενουν Περαια-μπαχτσε-ρυσιο-Πλαγιαρη-Επανωμη-Μηχανιονα κ.τ.λ πουν θα γεμισουμε ολοι απ'αυτον με τα 89,8 χαλαλι την ταλαιπωρια και μετα απο αυτη την βδομαδα η οσο παει το γεμισμα στον "φθηνο" 4-5-6 μερες θα πατε ολοι στα γνωστα πρατηρια που βαζατε συνηθως και θα τους την πειτε κανονικα,θα πειτε 5 ευρω παρακαλω ισα ισα να με βγαλει μεχρι το Σχολαρι γιατι ο ταδε την εχει 89,8 και δεν ειναι θεμα το τι κερδιζω αλλα το νταβατζιλικη σας με'ενοχλει ,μετα ενα τελευταιο τραβηγμα μεχρι το Σχολαρι ξανα γεμισμα και να δειτε μετα απο 2 βδομαδες με πτωση τζιρου κατα 70-80% αν θα αρχισει να δουλευει ο ανταγωνισμος η οχι,θα το ριξουν και αυτοι αρχικα στο 89,8 αλλα μετα παιζει και το σεναριο ο Σχολαρης που μεσα στο καταχειμωνο εκει που βαρουσε μυγες και ειδε τον τζιρο του να αναβαινει 5-10 φορες πανω να κανει ρελανς(φυσικα και οταν και οποιος πηγαινει στον Σχολαρη θα ζηταει να μιλησει με το αφεντικο η τον υπευθηνο και θα του λεει το και το ειμαστε απο το aotogasforum αι συνενοηθικαμε ολοι να βαλουμε σε σενα αν και εφ'οσων παραμεινεις ο πιο φθηνος αλλιος αντε γεια!
Παρολου που δεν ειμαι υγραεριοκινητος (και οπως ειπα δεν προκειτε να γινω αν δεν σταματησουν αυτοι οι νταβατζιδες οι πρατηριουχοι να ληστευουν τον κοσμο,ασχετα αν εστω και με αυτες τις τιμες παλι συμφερει το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη!)αν καποιος εβγαζε φυλαδιο ενημερωσης και υποκινησης ανεφοδιασμου απο τον φθηνοτερο πρατηριουχο που ανεφερα πιο πανω
εγω οπου εβλεπα ταπα υγραεριο σε αυτοκινητο θα κολλουσα το φυλαδιο στο μπαρμπριζ (εχει και ξερω τουλαχιστον 20 αυτοκινητα στην γυρω περιοχη)!

15 ΛΕΠΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ Ε" ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ!
Αυτο στην Κατερινη καπως πρεπει να ξεκινησε γιατι βλεπω οτι μεχρι 83,9 πουλαει ο πιο ακριβος στο gasprice,αν δεν οργανοθειτε δεν προκειτε ποτε αυτα τα κοπροσκυλα του καρτελ να ριξουν τιμες ,ισα ισα ετοιμαστειτε για περισσοτερες αυξησεις γιατι εχουν αποθρασυνθει τελειος!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gklept » Παρ 15 Φεβ, 2013 14:57

mosaicm έγραψε:Ετσι ..ο πρατηριουχος ηρθε να μας δωσει τη λυση..να πηγαινουμε στη δουλεια μας που ειναι 90 km μακρια και δεν εξυπηρετειται απο μεσο μαζικης μεταφορας με το ποδηλατο.
Αλλα και στη πολη μου να ηταν η δουλεια...νομιζει οτι ολοι μενουν στην Αθηνα..που εχει 1202 ΜΜΜ

εκπληκτικης νοημοσυνης ανθρωπος.πως καταλαβε οτι ειμαι πρατηριουχος και οτι ειμαι απο την Αθηνα μεσα απο το forum χωρις να με ρωτησει τι επαγγελομαι και ποιος ειμαι,πρωτη φορα βλεπω.το θεμα μας παντως ειναι η οικονομια στα καυσιμα και ηθελα να πω οτι μαζι με την εγκατασταση υγραεριου πρεπει να υιοθετησουμε και εναν πιο πρακτικο τροπο χρησης του αυτοκινητου για να εχουμαι περισσοτερη οικονομια.μονο με πιεση,δραση και μποικοταζ θε πετυχουμαι καλυτερες τιμες στα καυσιμα και οχι μονο.
gklept

Δημοσιευσεις: 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες