Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό harry » Δευτ 04 Φεβ, 2013 17:13

chrisd έγραψε:
harry έγραψε:καλημέρα,

πριν απο μερικες ημερες ειχα παει στο BP στην Πετρου Ράλλη και λεω του τυπου εκει (του υπαλληλου) 88 λεπτα το ειχατε το 11/2012 ... αντε ριξτε και αλλο την τιμη και μου λεει και να χασει το μεγαλο κερδος το αφεντικο? και του λεω καλα ποσο κερδος ποια και μου ειπε 30-35 λεπτα το λιτρο ... καλα τοσο πολυ ρωτησα ? ναι αμε για αυτο και ολοι βαζουν υγραέριο ... μα του λεω βενζινη εχεις 5 λεπτα κερδος ... ποια 5 λεπτα ??? 15 - 20 εχω ...

οποτε ειναι πολυ το κερδος και για αυτο ολοι ειναι χαρουμενοι με τις τιμες στα ταβανια ..

παντος ακομα και ετσι εγω και κανω πολλα χιλιομετρα παλυ ειμαι 100 ευρω τον μηνα ποιο χαμηλα απο βενζινη ...
ομος το εχουμε πει .. αφου κρατος δεν υπαρχει μην περιμενουμε την καλη νεραιδα να μας βοηθησει

Βρηκες και εσυ πρατηριο της προκοπης να κανεις συζητηση.Εγω μια φορα πηγα και ακουσα της μ@λακιες της ζωης μου.πολυ σαλιαρηδες οι υπαλληλοι και δεν νομιζω να εχουν καποια σχεση με αυτο που πουλανε.οσο για το μειγμα του δεν νομιζω να ξανακανω τον κοπο.

τι εχει δηλαδη ? επι 2 χρονια εβαζα μεταμορφωση κατα 95% και τωρα βάζω εδω και 3 μήνες εκει χωρις να έχω προσεξει κατι ασχημο στο μειγμα ... ειδικα απο χιλιομετρα νομιζω ότι βγαζω και ποιο πολλα ... 40 λιτρα - 500 χιλιομετρα με το 1600 C-max που εχω και brc
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 04 Φεβ, 2013 23:56

Ειχε κακο ονομα στο παρελθον το πρατηριο στην πετρου ραλλη απο θεμα νοθειας...
Αμα εχει πραγματικα τοσο κερδος οσο λεει τοτε ειναι απο λαθρεμποριο, αλλα ποσο βλημα πρεπει να ειναι ο υπαλληλος να το λεει; Λαθρεμποριο δεν σημαινει απαραιτητα και κακο μιγμα..ισα ισα κιολας.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 05 Φεβ, 2013 00:29

gkazakias έγραψε:Ειχε κακο ονομα στο παρελθον το πρατηριο στην πετρου ραλλη απο θεμα νοθειας...
Αμα εχει πραγματικα τοσο κερδος οσο λεει τοτε ειναι απο λαθρεμποριο, αλλα ποσο βλημα πρεπει να ειναι ο υπαλληλος να το λεει; Λαθρεμποριο δεν σημαινει απαραιτητα και κακο μιγμα..ισα ισα κιολας.

εχει αλλαξει χερια. διαφορα στην αποδοση ή στα χιλιομετρα δεν εχω δει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό rocky » Τετ 06 Φεβ, 2013 00:46

Πριν απο 2 ημέρες περαστικος απο διδυμότειχο έβαλα αέριο στο πρατηριο διδυμοτείχου.Τιμή 0,97 ευρώ.Λεω στο παιδί δικό σου ειναι το πρατήριο;Μου λέει του πατέρα μου.Του λέω πες στον πατέρα σου οτι υπάρχουν μέρη στην ελλάδα που πουλάνε 0,79 ευρώ και άλλα μέρη εκτός ελλάδας και πολύ πιο κοντά που πουλάνε ακόμα χαμηλότερα.Σοβαρά μου λέει εγω εχω την χαμηλότερη τιμή στον νομό και στην θεσσαλονίκη το ίδιο πουλάνε.Τότε του απαντώ οτι αν προσπαθεί να ανταγωνιστεί στην κλεψιά την θεσσαλονίκη είναι σε καλό δρόμο.Αν όμως θέλει να βοηθήσει τους συμπολίτες του (που είναι και τέρμα θεού) θα πρέπει τουλάχιστο να πουλάει σε αξιοπρεπές τιμές.Βέβαια στην συνέχεια οταν πέρασα απο ορεστιάδα διαπίστωσα ακόμα μεγαλύτερες τιμές.tragic
rocky

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό sportbillys » Τετ 06 Φεβ, 2013 02:26

rocky έγραψε:Πριν απο 2 ημέρες περαστικος απο διδυμότειχο έβαλα αέριο στο πρατηριο διδυμοτείχου.Τιμή 0,97 ευρώ.Λεω στο παιδί δικό σου ειναι το πρατήριο;Μου λέει του πατέρα μου.Του λέω πες στον πατέρα σου οτι υπάρχουν μέρη στην ελλάδα που πουλάνε 0,79 ευρώ και άλλα μέρη εκτός ελλάδας και πολύ πιο κοντά που πουλάνε ακόμα χαμηλότερα.Σοβαρά μου λέει εγω εχω την χαμηλότερη τιμή στον νομό και στην θεσσαλονίκη το ίδιο πουλάνε.Τότε του απαντώ οτι αν προσπαθεί να ανταγωνιστεί στην κλεψιά την θεσσαλονίκη είναι σε καλό δρόμο.Αν όμως θέλει να βοηθήσει τους συμπολίτες του (που είναι και τέρμα θεού) θα πρέπει τουλάχιστο να πουλάει σε αξιοπρεπές τιμές.Βέβαια στην συνέχεια οταν πέρασα απο ορεστιάδα διαπίστωσα ακόμα μεγαλύτερες τιμές.tragic

Για αυτο και εμείς απο το Διδυμοτειχο τον έχουμε πατήσει Χ και βάζουμε στην Βουλγαρία με 0.70 λεπτα
Άβαταρ μέλους
sportbillys

Δημοσιευσεις: 45

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 11 Φεβ, 2013 13:55

Θαυμα θαυμα!!!!! Αποφασισε ο Φαρμακης στα Γιαννενα να ριξει την τιμη στα 0,89 και κατευθειαν προσαρμοστηκαν ολοι στο 0,90............τυχαιο;;;;;;;;;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 11 Φεβ, 2013 14:46

Διορθωστε με αν θυμαμαι λαθος αλλα και περσι τετοια εποχη 0,90 - 0,92 δεν πληρωναμε Αθηνα το λιτρο??
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 11 Φεβ, 2013 14:50

maevius έγραψε:Θαυμα θαυμα!!!!! Αποφασισε ο Φαρμακης στα Γιαννενα να ριξει την τιμη στα 0,89...

Γκρεμίστηκε κανας φουρνος ?!?!?!?
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 11 Φεβ, 2013 21:15

fokion έγραψε:Διορθωστε με αν θυμαμαι λαθος αλλα και περσι τετοια εποχη 0,90 - 0,92 δεν πληρωναμε Αθηνα το λιτρο??

Σωστα θυμασαι.
Μονο που τοτε οτονος ειχε 850 ευρω και οχι 700 οπως σημερα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 11 Φεβ, 2013 21:30

Πηγα οπως παντα σημερα στο βενζιναδικο του προεδρος βενζινοπωλων θεσσαλονικης να βαλω την βενζινη μου(μιας και ακομη δεν εβαλα υγραεριο)και οπως παντα λεω να ριξω την μπιχτη μου για το υγραεριο,ρωταω τον γιο του προεδρου ποσο εχει το αεριο και μου λεει 94,2 καλα ειναι παρα της αυξησεις ,καλα του λεω αντε να φθηνηνει κι'αλλο και να το ριξετε κανα 10λεπτο να παω να βαλω και'γω στο αμαξι γιατι απ'οτι βλεπω καινουργοι πελατες δεν βγαινουν, μα μου λεει αυτο λιγο δυσκολο να γινει ολα αναβαινουν ,καλα κρασια του λεω και του λεω πρεπει να το γνωριζεις φιλε οτι στην Κατερινη σημερα πουλανε 79,2, πλακα μου κανεις η για χαζο με κοβεις 15 λεπτα διαφορα στο λιτρο και πανομοιοτυπη τιμη σε ολους εσας εδω στα 94-94,2 !
Η απαντηση του πιτσιρικα ολα τα λεφτα!
Ας το φιλε μου λεει ολοι στην Κατερινη δουλευουν πολυ λαθραιο!
Εφυγα κρατοντας την κοιλια μου απο τα γελια επιδηκτικα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες