chrisd έγραψε:harry έγραψε:καλημέρα,
πριν απο μερικες ημερες ειχα παει στο BP στην Πετρου Ράλλη και λεω του τυπου εκει (του υπαλληλου) 88 λεπτα το ειχατε το 11/2012 ... αντε ριξτε και αλλο την τιμη και μου λεει και να χασει το μεγαλο κερδος το αφεντικο? και του λεω καλα ποσο κερδος ποια και μου ειπε 30-35 λεπτα το λιτρο ... καλα τοσο πολυ ρωτησα ? ναι αμε για αυτο και ολοι βαζουν υγραέριο ... μα του λεω βενζινη εχεις 5 λεπτα κερδος ... ποια 5 λεπτα ??? 15 - 20 εχω ...
οποτε ειναι πολυ το κερδος και για αυτο ολοι ειναι χαρουμενοι με τις τιμες στα ταβανια ..
παντος ακομα και ετσι εγω και κανω πολλα χιλιομετρα παλυ ειμαι 100 ευρω τον μηνα ποιο χαμηλα απο βενζινη ...
ομος το εχουμε πει .. αφου κρατος δεν υπαρχει μην περιμενουμε την καλη νεραιδα να μας βοηθησει
Βρηκες και εσυ πρατηριο της προκοπης να κανεις συζητηση.Εγω μια φορα πηγα και ακουσα της μ@λακιες της ζωης μου.πολυ σαλιαρηδες οι υπαλληλοι και δεν νομιζω να εχουν καποια σχεση με αυτο που πουλανε.οσο για το μειγμα του δεν νομιζω να ξανακανω τον κοπο.
τι εχει δηλαδη ? επι 2 χρονια εβαζα μεταμορφωση κατα 95% και τωρα βάζω εδω και 3 μήνες εκει χωρις να έχω προσεξει κατι ασχημο στο μειγμα ... ειδικα απο χιλιομετρα νομιζω ότι βγαζω και ποιο πολλα ... 40 λιτρα - 500 χιλιομετρα με το 1600 C-max που εχω και brc