Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό fotisly » Κυρ 20 Ιαν, 2013 02:43

ημερομηνιες δεν κρατουσα γι αυτο λεω περιπου ενα χρονο!
παντως για πολυ μεγαλο διαστημα σε σχεση με ολους τους αλλους,εβαζα μονο φαρμακη τοτε κ ηταν οταν πρωτοεβαλα υγραεριο,γι αυτο κ θυμαμαι την σταθερη τιμη!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 20 Ιαν, 2013 09:11

Το θεμα ειναι οτι κανενας αλλος πρατηριουχος στην περιοχη δεν το ριχνει κατω απο τα 92 λεπτα που το εχει ο Φαρμακης. Αυτο και μονο δειχνει τι παιζεται............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Κυρ 20 Ιαν, 2013 13:00

Μεσα σε λιγα km απο τον Βαπτιστη Κιλκις ..στην εθνικη οδο για Ευζωνους..η τιμη εχει ανοιξει στα 16 λεπτα/λιτρο !!! http://gasprice.gr/main/searchforstatio ... 1&dtimes=6
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό fanis52 » Κυρ 20 Ιαν, 2013 16:33

paidia prepei na mazeytoyme oloi edo sta giannena na pame na toys kanoyme mia kataggelia gia na doyme posa fidia pianei o sakos....gia na doyme ti trelo kerdos biazoyn aythn thn epoxh poy emeis doyleyeoyme gia 15 eyro merokamato k aytoi ta bgazoyn apo ena foylarisma...k meta na doyme pos tha kykloforoi o kyrios farmakhs m e thn ferari k to poyro sto stoma...........
fanis52

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό fanis52 » Κυρ 20 Ιαν, 2013 16:35

fanis52 έγραψε:paidia prepei na mazeytoyme oloi edo sta giannena na pame na toys kanoyme mia kataggelia gia na doyme posa fidia pianei o sakos....gia na doyme ti trelo kerdos biazoyn aythn thn epoxh poy emeis doyleyeoyme gia 15 eyro merokamato k aytoi ta bgazoyn apo ena foylarisma...k meta na doyme pos tha kykloforoi o kyrios farmakhs m e thn ferari k to poyro sto stoma...........

den ftanei mono ayto oi alloi prathrioyxoi kanoyn tis papies k den katebazoyn ...
fanis52

Δημοσίευσηαπό fanis52 » Κυρ 20 Ιαν, 2013 16:37

fanis52 έγραψε:
fanis52 έγραψε:paidia prepei na mazeytoyme oloi edo sta giannena na pame na toys kanoyme mia kataggelia gia na doyme posa fidia pianei o sakos....gia na doyme ti trelo kerdos biazoyn aythn thn epoxh poy emeis doyleyeoyme gia 15 eyro merokamato k aytoi ta bgazoyn apo ena foylarisma...k meta na doyme pos tha kykloforoi o kyrios farmakhs m e thn ferari k to poyro sto stoma...........

den ftanei mono ayto oi alloi prathrioyxoi kanoyn tis papies k den katebazoyn ...

opote paidia apo ayrio oloi keme benzina gia kamia 15 meres gia na doyme pos tha klapsoyn meta!!!

mod: Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
fanis52

Δημοσίευσηαπό fotisly » Σάβ 26 Ιαν, 2013 19:04

εγω τον εκοψα τον φαρμακη μαχαιρι!!
παντα αυτος καθοριζει τις τιμες στην περιοχη και τελευταια κρατα ψηλη τιμη και ετσι τους βολευει ολους!
δεν κατεβαζει κανενας κατω απο τον φαρμακη γιατι ξερει οτι την επομενη θα κατεβασει κ ο φαρμακης σε ορια που οι αλλοι δεν μπορουνε,οποτε τωρα ειναι ολοι κερδισμενοι,και ο φαρμακης που εχει μεγαλυτερο κερδος και οι αλλοι γιατι ειναι πολυ κοντα σε τιμη με αυτον!
καποτε βολευε εμας που ειχε την χαμηλωτερη τιμη σχεδον σε ολη την ελλαδα τωρα ομως αλλαξε!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 03 Φεβ, 2013 19:56

τελικα ηρεμησανε ολοι τρωμε στη μαπα για ακομα μαι φορα το καπελο και η ζωη συνεχιζεται μπραβο νεοεεληνα
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό harry » Δευτ 04 Φεβ, 2013 13:54

καλημέρα,

πριν απο μερικες ημερες ειχα παει στο BP στην Πετρου Ράλλη και λεω του τυπου εκει (του υπαλληλου) 88 λεπτα το ειχατε το 11/2012 ... αντε ριξτε και αλλο την τιμη και μου λεει και να χασει το μεγαλο κερδος το αφεντικο? και του λεω καλα ποσο κερδος ποια και μου ειπε 30-35 λεπτα το λιτρο ... καλα τοσο πολυ ρωτησα ? ναι αμε για αυτο και ολοι βαζουν υγραέριο ... μα του λεω βενζινη εχεις 5 λεπτα κερδος ... ποια 5 λεπτα ??? 15 - 20 εχω ...

οποτε ειναι πολυ το κερδος και για αυτο ολοι ειναι χαρουμενοι με τις τιμες στα ταβανια ..

παντος ακομα και ετσι εγω και κανω πολλα χιλιομετρα παλυ ειμαι 100 ευρω τον μηνα ποιο χαμηλα απο βενζινη ...
ομος το εχουμε πει .. αφου κρατος δεν υπαρχει μην περιμενουμε την καλη νεραιδα να μας βοηθησει
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 04 Φεβ, 2013 14:35

harry έγραψε:καλημέρα,

πριν απο μερικες ημερες ειχα παει στο BP στην Πετρου Ράλλη και λεω του τυπου εκει (του υπαλληλου) 88 λεπτα το ειχατε το 11/2012 ... αντε ριξτε και αλλο την τιμη και μου λεει και να χασει το μεγαλο κερδος το αφεντικο? και του λεω καλα ποσο κερδος ποια και μου ειπε 30-35 λεπτα το λιτρο ... καλα τοσο πολυ ρωτησα ? ναι αμε για αυτο και ολοι βαζουν υγραέριο ... μα του λεω βενζινη εχεις 5 λεπτα κερδος ... ποια 5 λεπτα ??? 15 - 20 εχω ...

οποτε ειναι πολυ το κερδος και για αυτο ολοι ειναι χαρουμενοι με τις τιμες στα ταβανια ..

παντος ακομα και ετσι εγω και κανω πολλα χιλιομετρα παλυ ειμαι 100 ευρω τον μηνα ποιο χαμηλα απο βενζινη ...
ομος το εχουμε πει .. αφου κρατος δεν υπαρχει μην περιμενουμε την καλη νεραιδα να μας βοηθησει

Βρηκες και εσυ πρατηριο της προκοπης να κανεις συζητηση.Εγω μια φορα πηγα και ακουσα της μ@λακιες της ζωης μου.πολυ σαλιαρηδες οι υπαλληλοι και δεν νομιζω να εχουν καποια σχεση με αυτο που πουλανε.οσο για το μειγμα του δεν νομιζω να ξανακανω τον κοπο.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες