ο,876 και συνεχιζω με Καλυβια...Η Παιανια αν και διπλα τρωει ακυρο εδω και 2,5 μηνες...
Στηριξτε μονο τους φθηνοτερους...ΜΟΝΟ...Ουτε βενζινη απο τους αλλους...
fanis52 έγραψε:o farmakis aplos kanei to koroido ...afoy den fthnenei h benzina aytos poylaei trela...ela omos poy exase eidh, etsi poy kanei...ego prosopika den ksanapathsa...

gkazakias έγραψε:fanis52 έγραψε:o farmakis aplos kanei to koroido ...afoy den fthnenei h benzina aytos poylaei trela...ela omos poy exase eidh, etsi poy kanei...ego prosopika den ksanapathsa...
Παιδια ο Φαρμακης ακολουθει περιεργη πολιτικη. Τωρα με 660 ο τονος ναι ειναι ακριβος. Αλλά βλεπεται πως κυμαινεται η διυλυστηριακη τιμη του υγραεριου, ασταθη εντελως. Οταν λοιπον θα παρει την πανω βολτα και φτανει παλι κοντα στα 900 ευρω ο τονος και ολοι θα πουλανε πανω απο 1 ευρω αυτος πολυ πιθανον να συνεχισει με 0.92-0.95. Αυτα τα λεω παρατηρωντας τις τιμες απο το gasprice(τονου και πρατηριων), δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη των Ιωαννινων.
adamch έγραψε:Στη Δράμα κατέβασαν σήμερα την τιμή συνολικά 2 λεπτά από την ημέρα της εφαρμογής του ΕΦΚ. Άντε σύντομα και ο Φαρμάκης στο 0,91
valtasa έγραψε:gkazakias έγραψε:fanis52 έγραψε:o farmakis aplos kanei to koroido ...afoy den fthnenei h benzina aytos poylaei trela...ela omos poy exase eidh, etsi poy kanei...ego prosopika den ksanapathsa...
Παιδια ο Φαρμακης ακολουθει περιεργη πολιτικη. Τωρα με 660 ο τονος ναι ειναι ακριβος. Αλλά βλεπεται πως κυμαινεται η διυλυστηριακη τιμη του υγραεριου, ασταθη εντελως. Οταν λοιπον θα παρει την πανω βολτα και φτανει παλι κοντα στα 900 ευρω ο τονος και ολοι θα πουλανε πανω απο 1 ευρω αυτος πολυ πιθανον να συνεχισει με 0.92-0.95. Αυτα τα λεω παρατηρωντας τις τιμες απο το gasprice(τονου και πρατηριων), δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη των Ιωαννινων.
Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου την λογική της σκέψη σου.Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα παρακολουθώντας μόνο το gasprice.
gkazakias έγραψε:valtasa έγραψε:gkazakias έγραψε:fanis52 έγραψε:o farmakis aplos kanei to koroido ...afoy den fthnenei h benzina aytos poylaei trela...ela omos poy exase eidh, etsi poy kanei...ego prosopika den ksanapathsa...
Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου την λογική της σκέψη σου.Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα παρακολουθώντας μόνο το gasprice.
Τι δεν καταλαβαινεις? Εχω γινει σαφης. Τι αλλο πρεπει να παρακολουθω εκτος του gasprice ωστε να βγαλω καποιο συμπερασμα? Αν ξερεις κατι πες το χωρις υπονοουμενα.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες
|
|
|