Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα μετά την εκκίνηση της μηχανής

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα μετά την εκκίνηση της μηχανής

Δημοσίευσηαπό ALMAN » Σάβ 22 Δεκ, 2012 14:55

astragjtg έγραψε:Το εκανε και σε μενα για περιπου 20 μερες και πολλα μπηκαν στο μυαλο μου, απο αισθητηρες μεχρι και το υγραεριο. Το εκανε ΜΟΝΟ στην πρωτη εκκινηση ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΚΑΥΣΙΜΑ.
Μετα απο ενα μικρο ταξιδι και βενζινη απο αλλο πρατηριο ομως δεν ξαναεκανε τιποτα. Σιγουρα δεν ηταν το συστημα υγραεριου και υποψιαζομαι κακη ποιοτητα βενζινης.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω.Απο τοτε που μου παρουσιαστικε το προβλημα εχω κανει αρκετα ταξιδια ,εχω αλλαξει πολλα πρατηρια βενζινης,υγραεριου αλλα τελικα το προβλημα φαινεται οτι σχεδον λυθεικε απο μονο του.Δεν ειμαι σε θεση να σας εξηγησω πως εχει ΣΧΕΔΟΝ εξαφανιστει το προβλημα αλλα να ειστε συγουροι ειναι πραγματικοτητα.
ALMAN

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 30 Δεκ, 2012 15:31

ALMAN έγραψε:Καλη σας μερα.Ειμαι ο εκκινητης αυτου του πολυσυζητημενου θεματος.Περιμενα περιπου 1,5 μηνα για να συγουρευτω και να σας γραψω.Αυτο που ηθελα να συγουρευτω πρωτα για να σας ενημερωσω ειναι οτι χωρις να κανω κατι στο αυτοκινητο μου εκτος απο ενα απλο καθαρισμο πεταλουδας το καλοκαιρι (χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα) ,εδω και 1,5 μηνα το προβλημα σχεδον εξαφανιστηκε.Μην με ρωτησετε πως γιατι πραγματικα δεν ξερω.Ξερω οτι δεν εχω κανει κατι περα απο το να του βαζω γκαζι και βενζινη.Δεν εκανα πραγματικα τιποτε αλλο.Το προβλημα ειναι τοσο ανεπεστητο πλεον που αν το εδεινα το αμαξι σε καποιον που δεν το ξερει ειμαι σχεδον συγουρος οτι δεν θα επερνε χαμπαρι.Αυτο που σας λεω ισχηει μεχρι και σημερα που σας γραφω 22/12/12.Ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει. :thumbup:

Κάτι μαγικό συμβαίνει εκεί γιατί κι εμένα λίγο πριν τα Χριστούγεννα εξαφανίστηκε κάθε πρόβλημα. Το μόνο που έκανα ήτανε να αφήσω να αδειάσει τελείως η βενζίνη (σχεδόν έμεινα) και να βάλω από πρατήριο της εμπιστοσύνης ένα 10ρικο και έβαλα από άλλο πρατήριο υγραέριο από αυτό που βάζω συνήθως στην Αθήνα. Αυτές τις μέρες θα ξαναβάλω από το γκαζάδικο που συνήθως φουλάρω και θα δω πως θα πάει.

Α υπάρχουν και άλλες 2 πολύ λογικές εξηγήσεις.
α) 22/12 που έληξε το συμβόλαιο άλλαξα την ασφαλιστική μου με άλλη :lol: :lol:
β) Το επηρέασε το πνεύμα των γιορτών. :lol: :lol:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό ALMAN » Δευτ 31 Δεκ, 2012 00:03

gakost έγραψε:
ALMAN έγραψε:Καλη σας μερα.Ειμαι ο εκκινητης αυτου του πολυσυζητημενου θεματος.Περιμενα περιπου 1,5 μηνα για να συγουρευτω και να σας γραψω.Αυτο που ηθελα να συγουρευτω πρωτα για να σας ενημερωσω ειναι οτι χωρις να κανω κατι στο αυτοκινητο μου εκτος απο ενα απλο καθαρισμο πεταλουδας το καλοκαιρι (χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα) ,εδω και 1,5 μηνα το προβλημα σχεδον εξαφανιστηκε.Μην με ρωτησετε πως γιατι πραγματικα δεν ξερω.Ξερω οτι δεν εχω κανει κατι περα απο το να του βαζω γκαζι και βενζινη.Δεν εκανα πραγματικα τιποτε αλλο.Το προβλημα ειναι τοσο ανεπεστητο πλεον που αν το εδεινα το αμαξι σε καποιον που δεν το ξερει ειμαι σχεδον συγουρος οτι δεν θα επερνε χαμπαρι.Αυτο που σας λεω ισχηει μεχρι και σημερα που σας γραφω 22/12/12.Ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει. :thumbup:

Κάτι μαγικό συμβαίνει εκεί γιατί κι εμένα λίγο πριν τα Χριστούγεννα εξαφανίστηκε κάθε πρόβλημα. Το μόνο που έκανα ήτανε να αφήσω να αδειάσει τελείως η βενζίνη (σχεδόν έμεινα) και να βάλω από πρατήριο της εμπιστοσύνης ένα 10ρικο και έβαλα από άλλο πρατήριο υγραέριο από αυτό που βάζω συνήθως στην Αθήνα. Αυτές τις μέρες θα ξαναβάλω από το γκαζάδικο που συνήθως φουλάρω και θα δω πως θα πάει.

Α υπάρχουν και άλλες 2 πολύ λογικές εξηγήσεις.
α) 22/12 που έληξε το συμβόλαιο άλλαξα την ασφαλιστική μου με άλλη :lol: :lol:
β) Το επηρέασε το πνεύμα των γιορτών. :lol: :lol:

:thumbup:
ALMAN

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Δευτ 31 Δεκ, 2012 12:20

ΔΙΕΓΡΑΦΗ
Τελευταία επεξεργασία από StiloLpg και Κυρ 03 Φεβ, 2013 22:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 31 Δεκ, 2012 13:25

διαγραφη
Τελευταία επεξεργασία από hlias και Κυρ 03 Φεβ, 2013 22:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Δευτ 31 Δεκ, 2012 19:32

ΔΙΕΓΡΑΦΗ
Τελευταία επεξεργασία από StiloLpg και Κυρ 03 Φεβ, 2013 22:03, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 31 Δεκ, 2012 20:57

[διαγραφη
Τελευταία επεξεργασία από hlias και Κυρ 03 Φεβ, 2013 22:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Δευτ 31 Δεκ, 2012 22:28

ΔΙΕΓΡΑΦΗ
Τελευταία επεξεργασία από StiloLpg και Κυρ 03 Φεβ, 2013 22:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 01 Ιαν, 2013 10:59

διαγραφη
Τελευταία επεξεργασία από hlias και Κυρ 03 Φεβ, 2013 22:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 01 Ιαν, 2013 12:14

Το ιδιο πραγμα το κανει το μηχανακι μου(διχρονο σκουτερ 50αρι)οταν ειναι κρυο(μεχρι να πιασει θερμοκρασια λειτουργιας και οχι για 1-2λεπτα)και ανοιγω αποτομα το γκαζι(σχεδον τερμα).Απ οτι καταλαβαινω το μηχανακι παει λες και εκλεισα τον διακοπτη.

υ.γ.δεν ξερω αν βοηθαει αυτο που ειπα απλα ειδα οτι ταιριαζει.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 61 επισκέπτες