Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό kostas1 » Δευτ 10 Δεκ, 2012 23:06

Έχω ξαναρωτήσει.Ξέρει κάποιος που οφείλεται η διαφορά τιμής (στα πρατήρια μιλάμε)Αττική με βόρεια Ελλάδα;
Astra H 1.4 BRC
kostas1

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό Kostas75 » Τρί 11 Δεκ, 2012 11:57

Μπορούμε κάπως να καταγγείλουμε πρατήρια στην προστασία καταναλωτή;;; Θα ήταν ίσως μια καλή κίνηση.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kostas75

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό zep » Τετ 12 Δεκ, 2012 01:21

Kostas75 έγραψε:Μπορούμε κάπως να καταγγείλουμε πρατήρια στην προστασία καταναλωτή;;; Θα ήταν ίσως μια καλή κίνηση.

Τηλ. 1520.Θα είσαι ο 1000στός που θα πάρει... :D Επισυνάπτω και την σελίδα για όποιον θέλει να ενημερωθεί
http://www.efpolis.gr/

Κατά τα άλλα και σήμερα η τιμή του ΜΤ έπεσε στα 758€.Εγώ συνεχίζω πάντως με την σκουτεράρα μου...λίγο κρύο κάνει αλλά είμαι εξοπλισμένος...και κάνω και λιγότερο χρόνο για τις δουλειές μου.
Σήμερα σήκωσα και την κουκούλα του αυτοκινήτου για να δώ τι κάνει και να βάλω μπροστά για την μπαταρία...Σε μια βδομάδα θα έχουν "κάτσει" και τα λάστιχα.Μάλλον πρέπει να πάω σε κάνα πρατήριο να τα φουσκώσω....Λέτε να τους πειράξει που δεν θα φουλάρω;;;;;

Εικόνα
Μόνιμο Logo απο εδώ και πέρα στα μηνύματά μου... :lol: :lol: :lol:
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 12 Δεκ, 2012 09:19

βγαλε τους πολους της μπαταριας για να μην το βαζεις μπροστα καθε λιγο και λιγακι,εμεις στα εταιρικα που εχουμε και δεν κινουνται πολυ ετσι κανουμε βγαζουμε τους πολους και γλειτωνουμε απο τις μπαταριες.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό macmac » Τετ 12 Δεκ, 2012 12:04

zep έγραψε:
Kostas75 έγραψε:Μπορούμε κάπως να καταγγείλουμε πρατήρια στην προστασία καταναλωτή;;; Θα ήταν ίσως μια καλή κίνηση.

Τηλ. 1520.Θα είσαι ο 1000στός που θα πάρει... :D Επισυνάπτω και την σελίδα για όποιον θέλει να ενημερωθεί

Κατά τα άλλα και σήμερα η τιμή του ΜΤ έπεσε στα 758€.Εγώ συνεχίζω πάντως με την σκουτεράρα μου...λίγο κρύο κάνει αλλά είμαι εξοπλισμένος...και κάνω και λιγότερο χρόνο για τις δουλειές μου.
Σήμερα σήκωσα και την κουκούλα του αυτοκινήτου για να δώ τι κάνει και να βάλω μπροστά για την μπαταρία...Σε μια βδομάδα θα έχουν "κάτσει" και τα λάστιχα.Μάλλον πρέπει να πάω σε κάνα πρατήριο να τα φουσκώσω....Λέτε να τους πειράξει που δεν θα φουλάρω;;;;;

Εικόνα
Μόνιμο Logo απο εδώ και πέρα στα μηνύματά μου... :lol: :lol: :lol:

Εγώ πηγαίνω στο παλιό βενζινάδικο που έβαζα βενζίνη, περνάω σιγά σιγά μπροστά από τις αντλίες, πάω παρκάρω μπροστά στον αέρα, βάζω σιγά σιγά σε όλα τα λάστιχα, μπαίνω μέσα και φεύγω. :) Πόσο το φχαριστιέμαι κάθε φορά που γίνεται. Τώρα τελευταία πάω κάθε Κυριακή και βάζω αέρα και στα λάστιχα 3 ποδηλάτων που έχω για την οικογένεια και πάμε μετά για ποδήλατο... Δεν ξέρω καν πόσο την έχει την βενζίνα του.
Σημείωση: Το βενζινάδικο αυτό εδώ και πολλά χρόνια, απασχολεί αποκλειστικά αλλοδαπούς, ακόμα και τώρα που πολλοί έλληνες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και θα δούλευαν με το μισθό που παίρνει ο αλλοδαπός.
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό sakisf » Τετ 12 Δεκ, 2012 13:12

0.781 αγοράζουν σήμερα με όλους τους φόρους κτλ μέσα. Οι περισσότεροι όμως ακόμη παραμένουν σε τιμές από 0.96 και πάνω.
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό famas » Τετ 12 Δεκ, 2012 23:49

Αντιγράφω από το φόρουμ των 4Τ:

στην Κοζανη καποιος βαλθηκε να χαλασει την πιατσα.

4 πρατηρια με τιμες κοντα στο 0,89€

http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... &dtimes=41
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 13 Δεκ, 2012 00:18

sakisf έγραψε:0.781 αγοράζουν σήμερα με όλους τους φόρους κτλ μέσα. Οι περισσότεροι όμως ακόμη παραμένουν σε τιμές από 0.96 και πάνω.

Αγοράζουν από 0,78 εώς 0,85 ανάλογα τη συμφωνία και πως πληρώνουν 10 μέρες μήνα κτλ ακόμα και με προ πληρωμή εχει ένα ΔΕΠ + 40 στην καλύτερη προ ΦΠΑ και μη ξεχνάς το ταμείο βενζινοπωλων απορώ τι σχέση εχει με το υγραεριο !! Κράτος σου λέει μετά !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό panosopel » Πέμ 13 Δεκ, 2012 00:41

οχι μονο ειναι κλεφτες με τις τιμες αλλα ειναι τοσο χαζοι που νομιζουν οτι δεν το ψαχνουμε
εγω εχω φτιαξει πινακες με στοιχεια..καταναλωση,τιμη,χιλιομετρα κτλπ

εχω αρχισει να μην βαζω σε ακριβους πια και ας κανω πιο πολλα χιλιομετρα
αμα ειναι και κανενα πρατηριο που εχει εργαζομενους Ελληνες και οχι Πακιστανους τοτε θα μαι εχει πελατη για πολυ καιρο
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό prometheas » Πέμ 13 Δεκ, 2012 11:09

zep έγραψε:

...........

Ακριβώς! :D

Όπως λέει και η σοφή παροιμία: "Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε"
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες