Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό harry » Δευτ 03 Δεκ, 2012 14:44

tsakozzz έγραψε:http://www.imgur.com/yyxHl.jpeg

Ante reeee rixte to.....

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

λιγο εκτος θεματος ... ποιο ειναι αυτο το application (βενζιναδικα) να το βρω στο google play (αντροιντ)?
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 03 Δεκ, 2012 15:02

harry έγραψε:

Ante reeee rixte to.....

λιγο εκτος θεματος ... ποιο ειναι αυτο το application (βενζιναδικα) να το βρω στο google play (αντροιντ)?

fuel prices in greece λεγεται και ενημερωνεται απο το gasprice
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 03 Δεκ, 2012 15:42

Ante reeee rixte to.....

Φίλε μου στην Ελλάδα δέν υπάρχει κράτος μα ούτε και όι πολίτες είναι συνειδητοποιημένη αστα να πάνε ακόμα δέν έχουν καταλάβη τιποτα δίοτι πάνε πολις κόσμος και βάζει αέριο ε ε έιμαστε αξιοι της μοιρας μας...
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 03 Δεκ, 2012 15:46

Το άλλο ,όλλος ο κόσμος δέν βάζει πετρέλαιο κια τώρα θα αυξήσουνε το ρέυμα 30% τη ψάχνουμε να βρουμε !!! και όλλοι τους βλέπουνε dancing with sthe stars.... ξέρεις ποτε θα δουμε κάτι ,όταν τους κόψουνε το νερό και δέν θα μπορούνε να ποιούνε τη φραπεδία τους ......
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 03 Δεκ, 2012 15:59

[offtopic]
2 πράγματα πρέπει να κοπούν από το ελληναριό για να ξεσηκωθεί (και αυτό, όσο διαρκέσει...)
Καφες, τσιγάρο (ίσως και κανένα μπουζούκι-κλαμπ, αλλά αυτό παίζεται)
[/offtopic]

Παρότι η τιμή έπεσε (γελοία πράγματα, έτσι; -0,02€ :lol: :lol: :lol: ) η διαφορά της κανονικής με την αισχροκερδούσα τιμή, καλά κρατεί. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό mik » Δευτ 03 Δεκ, 2012 16:14

tasoshunter έγραψε:
dancerman έγραψε:φιλε δεν υπαρχει λογος να ρωτησεις κατι οταν φαινεται προφανες, χωρια που θα βρει το αφεντικο χιλιες δυο δικαιολογιες για να σωσει τα αδικαιολογητα. Επισης το οτι εχουν διαφορετικη επωνυμια δεν σημαινει οτι δεν ανηκουνε στο ιδιο αφεντικο, η επωνυμια ειναι κατι πολυ απλο οπως μπορεις να ανοιξεις εσυ μια επιχειρηση σε ενα μερος με ονομα Α και στην αλλη με ονομα Β και τα εσοδα να τα καρπωνεσε εσυ, οπως συμβαινει πολυ συχνα αυτο για να μπορεσουν να απρουν μεγαλυτερο κομματι της πιτας καποια πολυκαταστηματα

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! καποιος πρεπει να τον ρωτησει ομως γιατι? φυσικα δεν περιμενω απαντησεις αλλα..................

λοιπον σημερα πηγα απο το πρατηριο στο σχολαρι και μιλησα με τον υπευθυνο και τον ρωτησα για την διαφορα τιμης
η απαντηση που μου εδωσε ειναι το εξης
το ενα πρατηριο με το αλλο περιπου ανηκει στα ιδια ατομα( απο οτι καταλαβα ειναι διαφορετικο λιγο το καθεστως - αφεντικα και στο ποιος παιρνει αποφασεις στα 2 πρατηρια)
ανηκουν ομως στον ιδιο ομιλο χωρις λογιστικα να ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους. Λειτουργουν δηλαδη ανεξαρτητα λογιστικα
και τωρα το θεμα μας για την τιμη
η εξηγηση που μου εδωσε ειναι οτι στο πρατηριο στο σχολαρι τα λεφτα της επενδυσης για το αεριο τα εδωσε ο ιδιοκτητης του πρατηριου και ανηκει η πολιτικη της τιμης αποκλειστικα σε αυτον.
Αντιθετα στο πρατηριο στο ευοσμο την επενδυση την εκανε αλλος χρηματοδοτης και οχι η εταιρια τους με αποτελεσμα η πολιτικη να καθοριζεται και απο τον επενδυτη(ανεβαζοντας το ποσοστο κερδους ωστε να υπαρχει κερδος για το πρατηριο αλλα και κερδος για τον επενδυτη ωστε να κανει αποσβεση τα λεφτα του.)
Η απαντηση που μου εδωσε εμενα παντως μου φανηκε λογικη(ως προς την δικαιολογια ). Μου ειπε και κατι αλλο που ισως καλυτερεψει το θεμα αλλα μου ζητησε να μην αναφερω προς το παρον τιποτα ,οπως και να μην αναφερω ονοματα και αλλα που συζητησαμε και ειναι σεβαστο απο μενα.
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό sportbillys » Δευτ 03 Δεκ, 2012 17:04

Εικόνα
Εικόνα

Σήμερα έβαλα στην Βουλγαρία 76 λίτρα απο 0.758 €
Άβαταρ μέλους
sportbillys

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό anestis3 » Δευτ 03 Δεκ, 2012 17:12

η αναλογία τιμής υγραερίου-αμόλυβδης πάντως , είναι σχεδόν ίδια με εδώ (1,7)
anestis3

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό stargazer » Δευτ 03 Δεκ, 2012 22:03

mik έγραψε:
tasoshunter έγραψε:
dancerman έγραψε:φιλε δεν υπαρχει λογος να ρωτησεις κατι οταν φαινεται προφανες, χωρια που θα βρει το αφεντικο χιλιες δυο δικαιολογιες για να σωσει τα αδικαιολογητα. Επισης το οτι εχουν διαφορετικη επωνυμια δεν σημαινει οτι δεν ανηκουνε στο ιδιο αφεντικο, η επωνυμια ειναι κατι πολυ απλο οπως μπορεις να ανοιξεις εσυ μια επιχειρηση σε ενα μερος με ονομα Α και στην αλλη με ονομα Β και τα εσοδα να τα καρπωνεσε εσυ, οπως συμβαινει πολυ συχνα αυτο για να μπορεσουν να απρουν μεγαλυτερο κομματι της πιτας καποια πολυκαταστηματα

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! καποιος πρεπει να τον ρωτησει ομως γιατι? φυσικα δεν περιμενω απαντησεις αλλα..................

λοιπον σημερα πηγα απο το πρατηριο στο σχολαρι και μιλησα με τον υπευθυνο και τον ρωτησα για την διαφορα τιμης
η απαντηση που μου εδωσε ειναι το εξης
το ενα πρατηριο με το αλλο περιπου ανηκει στα ιδια ατομα( απο οτι καταλαβα ειναι διαφορετικο λιγο το καθεστως - αφεντικα και στο ποιος παιρνει αποφασεις στα 2 πρατηρια)
ανηκουν ομως στον ιδιο ομιλο χωρις λογιστικα να ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους. Λειτουργουν δηλαδη ανεξαρτητα λογιστικα
και τωρα το θεμα μας για την τιμη
η εξηγηση που μου εδωσε ειναι οτι στο πρατηριο στο σχολαρι τα λεφτα της επενδυσης για το αεριο τα εδωσε ο ιδιοκτητης του πρατηριου και ανηκει η πολιτικη της τιμης αποκλειστικα σε αυτον.
Αντιθετα στο πρατηριο στο ευοσμο την επενδυση την εκανε αλλος χρηματοδοτης και οχι η εταιρια τους με αποτελεσμα η πολιτικη να καθοριζεται και απο τον επενδυτη(ανεβαζοντας το ποσοστο κερδους ωστε να υπαρχει κερδος για το πρατηριο αλλα και κερδος για τον επενδυτη ωστε να κανει αποσβεση τα λεφτα του.)
Η απαντηση που μου εδωσε εμενα παντως μου φανηκε λογικη(ως προς την δικαιολογια ). Μου ειπε και κατι αλλο που ισως καλυτερεψει το θεμα αλλα μου ζητησε να μην αναφερω προς το παρον τιποτα ,οπως και να μην αναφερω ονοματα και αλλα που συζητησαμε και ειναι σεβαστο απο μενα.

Σήμερα σε συζήτηση που έιχα με φίλους σε κοντινό χωριό έμαθα για αυτούς πολλά αλλά μου έμεινε ότι συμπεριφέρονται άριστα στους υπαλλήλους τους καλοπληρώνουν κ τους ασφαλίζουν και αυτό μαζί με την τιμές με κάνει να καταλαβαίνω τι άνθρωποι είναι... Παρόλο που σχεδόν καταναλώνω το κέρδος στο πάνε έλα από μένα θα έχουν το 30ευρο κάθε βδομάδα έτσι για το γαμώτο και οι υπόλοιποι καλό ψόφο :wave:
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό zep » Τρί 04 Δεκ, 2012 20:22

Η τιμή έχει πέσει στα 790 ο μετρ. τόνος και η τιμή στο 1€...http://oil.gge.gov.gr/?p=3023

Δεν πειράζει, έβαλα και την κουκούλα τώρα που κάνει κρύο και βρέχει να μην λερώνεται...Θα την βγάλω το Πάσχα που είναι να κάνω ένα ταξιδάκι..άντε ίσως και τις Απόκριες μέχρι την Πλάκα.Έχω και καλό εξοπλισμό με το σκούτερ και πάω μια χαρά και σφαίρα..3 λίτρα τα 100 χλμ.Να δούμε ποιός θα βγεί κερδισμένος....
zep

Δημοσιευσεις: 156

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 42 επισκέπτες