Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό VaggelisS » Κυρ 02 Δεκ, 2012 19:02

Βλέπω ότι αρκετοί από μας συνεχίζουν το μποϋκοτάζ.. η σελίδα στο facebook όμως http://www.facebook.com/MpoukotazStoYgraerio?fref=ts αναφέρει ότι το μποϋκοτάζ έληξε.
επειδη δημιουργείται σύγχιση μηπως να ξεκινησουμε ένα καινούργιο θέμα, να φαίνεται και στην αρχική σελίδα να το βλέπουν και οι επισκέπτες, και να κάνουμε μποϋκοτάζ μέχρι να δούμε αποτέλεσμα??
Nissan Qashqai 1600cc με icom jtg 5ης γενιάς
VaggelisS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό stargazer » Κυρ 02 Δεκ, 2012 19:24

Έβαλα σήμερα ένα ταλιράκι απο Θεοδώρου και αύριο κάτω σχολάρι για γέμισμα μέχρι να πάω Βουλγαρία... Η πλάκα είναι τα τελευταία δύο γεμίσματα απο εκεί μου καταναλώνει σχεδόν ένα λίτρο παραπάνω στα 100... Μήπως άλλαξαν τα μίγματα τώρα ; μήπως λόγο καιρού;
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595 τα ίδια ακριβός με ένα χιλιόμετρο διαφορά... :?
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Κυρ 02 Δεκ, 2012 21:08

maevius έγραψε:
StiloLpg έγραψε:
fokion έγραψε:[κιαν στις 12-12-12 καταστραφει ο κοσμος....

..καλέ μου φίλε...εδώ δεν μιλάμε για προφητείες των MAYAS !!!!..εδώ μιλάμε για υγρεριοκίνηση και όλα αυτά που γράφουν οι χρήστες του forum..πρέπει να το παραδεχτούμε , όπου σου κάτσει η μπίλια με το υγραέριο...είναι μιά μετατροπή , μη προβλεπόμενη απο τον κατασκευαστή..σού έκατσε , είσαι τυχερός ( είμαι ένας απο αυτούς )...

Συγνωμη αλλά οταν κανει κάποιος μια μετατροπή στο αυτοκίνητο δεν πρέπει παει οπου ναναι. Δηλαδή (κυριως στην επαρχία) πως πας σε κάποιον ''εγκαταστάτη'' που ξέρεις ότι πριν 1-2 χρόνια το υγραέριο το ηξερε σαν την φυάλη για το γκαζακι του καφε επειδή πχ ήταν καλός ψυγειάς;;;;;;;;; Και μετά φταίει ΜΟΝΟ αυτός;;;;;;;;;
Η αυτόν που σου ταζει φυκια για μεταξωτες κορδέλες;;;; Συγνωμη πάλι αλλά μεγάλα παιδιά ειμαστε και σε τετοια θέματα θέλει περισσότερη προσοχή.
Δηλαδή οταν πας στον καρδιολόγο η για εγχείρηση πας σε ειδικευόμενο πρωην οδοντίατρο η σε επώνυμο με καλή φήμη παλιό γιατρό ή καθηγητη;;;;;;
Εγώ από τα Γιάννενα που ηταν φισκα στους ''υγραεριτζίδες'' και πήγα Θεσσαλονίκη Θεοδώρου για το μεγάλο και χωρίς δευτερη κουβέντα στον Φαρμάκη για το μικρό (για το μεγάλο ο Φαρμάκης ζήταγε κοντα 2.000 τις καλές εποχές........) τι ημουνα κοροιδο η ψαγμένος;;;;;;; Η να πήγαινα στην αντιπροσωπεία της opel που οταν τους ειπα οτι σκέφτομαι να βάλω υγραεριο στο μεγάλο μόνο που δεν με εδειραν Ιούλιο και Σεπτέμβριο περνάγαν και αυτοί υγραέριο;;;;;;;;;;; Έγιναν από αρνητές αυθεντίες σε 2 μήνες;;;;;; Δεν θα μουν τουλάχιστον μακάκας;;;;;;;;;;;;
Και μου ερχεται ο άλλος ο γειτονας μου που έβαλε στον ταδε πρώην κατι άλλο αλλά τωρα καθηγητη της υγραεριοκίνησης (από που άραγε;;;;;;) που μου τον έκανε θεό (κλασσικός Ελληνάρας) και καιει αντλία γιατί το χει 5 μήνες στην ρεζέρβα λαμπάκι στη βενζίνη και όταν του λέω ''καλά δεν στο ειπε ο εγκαταστάτης;;;'' σε κοιτάει με το μετέωρο βλέμμα της αγελάδας. (Υπόψιν σε εμένα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ μου το έδωσαν αυτό και αλλα σε τυπωμένες οδηγίες..........)
Μετά φτάει ΜΟΝΟ Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ;;;;; Που μπορεί να ειναι και γαμω τα παιδιά και φιλότιμος οσο δεν πάει αλλά;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ η μπίλια να κάθεται όταν δεν τζογάρεις ............. λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει εκτός από τα συμπεράσματα.................

...μάλλον κάτι άλλο διάβασες./.δεν μίλησα ούτε για κοροιδα , ουτε για ψαγμένους ,ούτε για μακάκες όπως γράφεις , ούτε για το ποιός φταίει .. ο καθένας έχει τις ευθύνες του../..μίλησα για πράγματα που έχουν γίνει και διαβάζουμε εδώ στο forum και όχι μόνο , πράγματα που έχουν πάθει κάποιοι οι οποίοι ψάξανε πολύ περισσότερο από εσένα και όμως δεν τους έκατσε κατά τα κοινώς λεγόμενα..νομίζεις ότι τζογάρισαν ;;..
StiloLpg

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 02 Δεκ, 2012 22:20

Οι χρηστες των φορουμ κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο μπαινουν για να πουν το προβλημα τους και να βρουν λυση.
Αρα δεν ειναι τοπος για συμπερασματα για το ποσοι εχουν προβληματα η το αντιθετο.
Το 80% των υγραεριοκινητων δεν συμμετεχουν η ασχολουνται με φορουμ κλπ γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν θελουν η δεν εχουν λογο γιατι πιθανον δεν εχουν προβληματα.........
εκτος αν νομιζουμε οτι οι υγραεριοκινητοι η οι "ψαγμενοι" ειμαστε μονο εμεις οι 100-200-1000 που γραφουμε στο ιντερνετ......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό fotismixa » Δευτ 03 Δεκ, 2012 11:23

H νεα συμφωνια της Θεσσαλονικης 0,98 - 0,99 ! η συνεχεια στα πρατηρια απο σημερα!
fotismixa

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Δευτ 03 Δεκ, 2012 12:43

VaggelisS έγραψε:Βλέπω ότι αρκετοί από μας συνεχίζουν το μποϋκοτάζ.. η σελίδα στο facebook όμως http://www.facebook.com/MpoukotazStoYgraerio?fref=ts αναφέρει ότι το μποϋκοτάζ έληξε.
επειδη δημιουργείται σύγχιση μηπως να ξεκινησουμε ένα καινούργιο θέμα, να φαίνεται και στην αρχική σελίδα να το βλέπουν και οι επισκέπτες, και να κάνουμε μποϋκοτάζ μέχρι να δούμε αποτέλεσμα??

Η σελιδα https://www.facebook.com/MpoukotazStoYgraerio?ref=hl ειναι ανοικτη για ολους, αν επιθυμειτε να πραγματοποιηθει νεο mpoikotaz στειλτα ενα μηνυμα στην σελιδα για να γινετε και εσεις admin και να χειριστειτε του θεματος.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό sakisf » Δευτ 03 Δεκ, 2012 12:55

fotismixa έγραψε:H νεα συμφωνια της Θεσσαλονικης 0,98 - 0,99 ! η συνεχεια στα πρατηρια απο σημερα!

Ενώ αγοράζουν με 0.8145 με τη σημερινή τιμή...
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 03 Δεκ, 2012 12:58

sakisf έγραψε:
fotismixa έγραψε:H νεα συμφωνια της Θεσσαλονικης 0,98 - 0,99 ! η συνεχεια στα πρατηρια απο σημερα!

Ενώ αγοράζουν με 0.8145 με τη σημερινή τιμή...

Eγω πάντως εάν δέν δω 0,8........ δεν ξαναβάζω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: :wave: :wave:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Δευτ 03 Δεκ, 2012 13:33

Δίκτυο λαθρεμπορίας καυσίμων εξάρθρωσε η οικονομική αστυνομία
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012, 11:42

Χειροπέδες σε δέκα πρατηριούχους

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται από την οικονομική αστυνομία, από τις 5 το πρωί, σε δεκάδες βενζινάδικα του Λεκανοπεδίου, οι ιδιοκτήτες των οποίων επιδίδονται σε λαθρεμπόριο καυσίμων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δέκα πρατηριούχοι γιατί διαπιστώθηκε ότι διακινούσαν λαθραία καύσιμα.

Η οικονομική αστυνομία παρακολουθούσε τα συγκεκριμένα άτομα από το 2011, καθώς υπήρχαν καταγγελίες και πληροφορίες για εκτεταμένο δίκτυο λαθρεμπορίας καυσίμων αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις και νοθείας.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... astunomia/
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Δευτ 03 Δεκ, 2012 14:18

http://www.imgur.com/yyxHl.jpeg

Ante reeee rixte to.....

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες