vaxalis έγραψε:οσο δεν υπαρχει μια αρχη που να τιμωρει οσους αισχρωκερδουν αποδεδειγμενα και οσο εμεις οι καταναλωτες δεν βαζουμε μυαλο παντα θα υπαρχουνε κλεφτες να κλεβουν...προς το παρων μονη λυση βλεπω το ποδηλατο...η να ξεκουμπιστουμε απο αυτον τον ερημο τοπο...
antonis8via έγραψε:vaxalis έγραψε:οσο δεν υπαρχει μια αρχη που να τιμωρει οσους αισχρωκερδουν αποδεδειγμενα και οσο εμεις οι καταναλωτες δεν βαζουμε μυαλο παντα θα υπαρχουνε κλεφτες να κλεβουν...προς το παρων μονη λυση βλεπω το ποδηλατο...η να ξεκουμπιστουμε απο αυτον τον ερημο τοπο...
έχεις πολύ δίκιο, δυστυχώς.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού.... αφου έχεις ακόμη δουλίτσα θα χρειαστείς ποδήλατο,
οι περισσότεροι που τώρα πια είναι άνεργοι δεν έχουν πρόβλημα μετακίνησης!!
valsam έγραψε:Ενας γ@μημενος να βγει και να δουλεψει με 10 λεπτα κερδος στο λιτρο (και παλι υπερβολη ειναι)δηλ. να πουλαει 89-90 λεπτα παει εσπασε το γ@μημενο καρτελ αλλα αυτοι ολοι το βιολι τους,το ξερουν καλα το παραμυθι και αντιστεκονται σθεναρα,σου λεει αν ξεφυγω εστο και ενα λεπτο απο τους 5 που εχω γυρω μου τοτε θα αρχισει ο ανταγωνισμος και που θα εχουμε πατο στα 3,στα 5 λεπτα οπως στην βενζινη γιαυτο αστο καλυτερα σου λεει!
Το καρτελ σπαει μονο με χοντρο μπινελικη ισος και μερικες ψιλες γιατι ο Ελληναρας δεν καταλαβαινει απο τιποτα αλλο!

vaxalis έγραψε:http://oil.gge.gov.gr/?p=3008
Δειτε τιμες lpg και φρηξτε....790 ευρω και πουλανε 1 ευρω.εγω το μεσημερι θα παω στο βενζιναδικο που βαζω υγαρεριο και θα βαλω βενζινη και θα του πω εαν δεν την πατε οσο πρεπει να ειναι η τιμη δεν θα με ξαναδεις να βαζω υγραεριο.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 61 επισκέπτες
|
|
|