Μετά την αλλαγή αντλίας βενζίνης, μπουζί, μπουζοκαλώδια, πολλαπλασιαστή, φίλτρο αντλίας βενζ.
έκανε τα ίδια... Σε μικρότερο βαθμό. Αλλά το πρόβλημα παρέμεινε...
Στο συνεργείο που πήγα και άλλαξα όλα αυτά (αντλία πολλαπλασιαστή και τα σχετικά), μου μίλησαν για λάθος χαρτογράφηση του υγραερίου.
Εγώ οσες φορές το πήγαινα στον εγκαταστάτη εκείνος έβρισκε το αυτοκίνητο εντάξει! Συνέχεια μου μιλούσε
για διάφορα, μετρητές αέρα, αντλίες βενζίνης, φίλτρα, μαύρα μπουζί, πλούσια μείγματα, φτωχά μείγματα
και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Το μόνο που έγινε εκ μέρους του ήταν αλλαγή μπεκιέρας.
Και όσον αφορά τον οπτικό έλεγχο, για 2 μέρες μόνο το έβαζε μπρος κάθε 7-8-10 ώρες!
Τίποτε παραπάνω. Μου ζήτησε να του πάω και 2ο hyundai accent για να βγάζει εξαρτήματα από το ένα και να βάζει στο άλλο, να δει που και τι είναι το πρόβλημα. Δηλ απέκλεισε με τη μία τη βλάβη του δικού του συστήματος lpg. Χωρίς να κάνει τον κόπο να το κοιτάξει περαιτέρω!!!
Και από χθες (Δευτέρα) το μεσημέρι, απενεργοποίησα τελείως το υγραέριο.
Πήγα στον εγκαταστάτη του μίλησα για όλα αυτά (τα service, τους ελέγχους κτλ) έβγαλε την ασφάλεια (του υγραερίου) και γεφύρωσε τα σήματα από τα μπεκ της βενζίνης.
Έτσι τα σήματα από τα μπεκ της βενζίνης δεν περνάνε από τον εγκέφαλο του υγραερίου και το αυτοκίνητο δουλεύει ΜΟΝΟ με βενζίνη.
Και το αυτοκίνητο δουλεύει ρολόι!
Και ειδικά μετά την αλλαγή αντλίας βενζίνης, πολλαπλασιαστή μπουζοκαλώδια μουζί ngk φίλτρα και τα σχετικά
νομίζω πως έχω καινούργιο αυτοκίνητο.
Το πρωί παίρνει μπρος με μισή μιζιά! Αγγίζεις το γκάζι με το δάχτυλο και πιάνει κόφτη (που λέει ο λόγος)
όχι όπως πριν που μπούκωνε.
Αφού την πρώτη φορά που το είδα πάτησα γκάζι νομίζοντας ότι θα κάνει τα ίδια και ένιωσα ότι πήρε +50 άλογα!

Αύριο πάω στον εγκαταστάτη να δούμε τι θα κάνει.
Έχω βρει συνεργείο που μπορεί να κάνει σωστό προγραμματισμό και σωστή χαρτογράφηση αλλά θέλει 50 ευρώ.
Ο δικός μου αρνείται να το πιστέψει....
Το πρόβλημα λύθηκε! Ή μάλλον βρέθηκε...
Το δοκίμασα 4 φορές (με αναμονή σε διαστήματα 5 έως 12 ωρών) και δουλεύει κανονικά!