giorgos3924 έγραψε:Τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν σε υψηλή υγρασία!
giorgos3924 έγραψε:σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο hyundai το πήγα και μου είπαν πως το αυτοκίνητο μου δεν δουλεύει με μπουζί denso. και μου βαλαν ngk θα το ξαναπάω αύριο για να δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει και μάλλον θα αλλάξω πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλωδια. ανάλογα το τι θα μου πουνε.
παντως για τα κοψιματακια που κανει καμια φορα εν κινηση μου ειπαν πως φταινε τα μπουζοκαλωδια. κοστος 40 ευρω!
giorgos3924 έγραψε:με μία αναζήτηση που είχα κάνει, 2 βρήκα στη Θεσσαλονίκη. απο autotriti νομίζω...
μου φάνηκε εμπιστο και πήγα, απλά το δοκίμασα. πλέον δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτω ο καθένας θέλει να μου αλλαξει και κατι απ το αυτοκίνητο, χωρίς να εγγυάται ότι θα λύσει το πρόβλημα. στο τέλος θα δουλέψει.... με τόσα που θα έχω αλλάξει, καινούργιο θα ναι!!!
Κάτι άλλο να ρωτήσω,
Γιατί όταν έχει πολύ υγρασία, όπως σε καιρό μετά από βροχή, ή σε καιρό με λίγη ομίχλη, έχω μεγαλύτερες ροπές;
Σε βροχή πάει κανονικά, μετά τη βροχή (στο κλίμα που μένει μετά τη βροχή) πάει λίγο καλύτερα. με μεγαλύτερες ροπές. Το χω δει πολλές φορές.
Μήπως ο πυκνότερος αέρας που παίρνει διορθώνει το μείγμα καυσίμου και έχω καλύτερες αναφλέξεις; Ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση έχω πλουσιότερα μείγματα; Λέω εγώ τώρα... Υποθέσεις!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 81 επισκέπτες
|
|
|