gagas75 έγραψε:Γιατι δεν ανοιγεις και εσυ ενα βενζιναδικο αφου κονομανε τοσα λεφτα οιβενζιναδες.Εαν θελεις μπορω να σου προτινω εγω ενα απο τα 1000 βενζιναδικα που εκλεισαν τα τελευταια χρονια.Αλλα εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι.
Που είναι αυτα τα 1000 βενζιναδικα που κλεισανε?
Μένω στον Πειραιά και δεν εχω δει κανενα βενζινάδικο να είναι κλειστο... αντιθετως στη γειτονια μου που ξερω πιο καλα τι γινεται σε ακτινα ενος χιλομετρου έχω 5 βενζιναδικα και εν μεσω κρισης οι τρεις απο δαυτους κανανε ανακαινιση... τωρα αν καποιο ειναι τερμα βουνο σε κανα κατσικοχωρι κ εκλεισε τοτε λυπαμε ηταν ο αδύναμος κρικος απο την αρχη...
Επισης αν διαβασεις το θρεντ θα δεις οτι καποιοι παραθετουν στοιχεια για υπερκερδη της ταξης 15-20λεπτα/λιτρο..
για να μην αναφερω τις νοθειες σε 40αρα μπουκαλα να βαζουνε 45 λιτρα αεριο και τις αποδείξεις που για να τις δωσουν πρεπει πάντα να τις ζηταμε..
Εχεις να πεις κατι πάνω σ΄αυτα εκτος απο το οτι ειμαστε νυχτωμενοι γενικα κ αοριστα?????
οι βενζιναδες μονοι τους βγάζουν κακο όνομα δεν ξυπνησαμε στραβα το πρωι και αρχισαμε να βριζουμε...