Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα μετά την εκκίνηση της μηχανής

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα μετά την εκκίνηση της μηχανής

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 15:45

Δοκίμασε κάποιον άλλο αισθητήρα μάζα αέρα για καναδυο μέρες και αν το πρόβλημα διορθωθεί πάρε έναν καινούργιο. Κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτός. Το ίδιο έκανα στο δικό μου accent και το πρόβλημα διορθώθηκε. Μην περιμένεις να το δείξει το διαγνωστικό δε δείχνει τίποτα (μόνο αν καταστραφεί τελείως).
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 16:59

αισθητηρας μαζας αέρα? αισθητήρας λ? αισθητηρας θερμοκρασίας? τι απ ολα να αλλάξω? δεν γίνεται να χαλασε έτσι κάποιος αισθητηρας 500χλμ μετα την εγκατάσταση!
λεω να το παω σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργείο αλλα θέλει 20 ευρω!
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 17:06

giorgos3924 έγραψε: αλλα θέλει 20 ευρω!

αυτος ειναι ο λογος που παιδευεσαι τοσο καιρο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 17:34

δηλαδή αξίζει να το παω? κ αν δε βρουν τπτ? το πήγα σε έναν δικό μου αλλά απο το διαγνωστικό που έβαλε δεν βρήκε σφάλμα!
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 18:02

giorgos3924 έγραψε:δηλαδή αξίζει να το παω? κ αν δε βρουν τπτ? το πήγα σε έναν δικό μου αλλά απο το διαγνωστικό που έβαλε δεν βρήκε σφάλμα!

μονο εσυ μπορεις να το κρινεις αυτο.
δοκιμες με βενζινα και υγραεριο, καθαριστικο μπεκ,ταλαιπωρια τοσο καιρο, μηπως τελικα εχεις δωσει πιο πολλα ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 18:49

έχεις δίκιο. Μάλλον θα το παω! αλλα απορω γιατί μέχρι πριν την εγκατάσταση όλα δούλευαν ρολόι και μετά άρχισε να κάνει νούμερα? και στον εγκαταστατη οσες φορές εχω πάει μου λεει πως το υγραεριο δουλεύει μια χαρά! και όντως δουλεύει. οχι ότι δεν θέλει να ασχοληθεί! μου ειπε αμα θέλω να το αφήσω και μια βδομάδα να το δει... αλλα απο την πλευρά του υγραερίου δεν μπορεί να κάνει τπτ αλλο! απο θέμα ρύθμισης! επίσης μου ζήτησε να του παω και κανα ακόμα accent για να βγάζει πράγματα απο το ενα και να βάζει στο δικό μου! αλλα αυτό δεν γίνεται...
και στο δικό μου κτεο που ειχα πάει για κάρτα καυσαερίων μου είπαν πως το υγραεριο επίσης είναι ρυθμισμένο Εντάξει! και δεν έχει κανένα πρόβλημα!
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό labros » Τρί 13 Νοέμ, 2012 11:39

μην περιμένεις αν δείξει κάτι το διαγνωστικό σε accent. Ούτε και σε εξουσιοδοτημένο το ίδιο που έχουν και οι άλλοι έχουν. Ο εγγκέφαλος των accent δεν είναι τόσο ευαίσθητος και δε δείχνει εύκολα. Η ακόμα και αν δείξει να μην είναι αυτό η αιτία αλλά το αποτέλεσμα. Πχ σφάλμα στον αισθητήρα στροφάλου γιατί δεν πήρε κανονικά εμπρος και τον κατέγραψε σαν σφάλμα χωρίς να είναι. Την εκκίνηση δύο πράγματα την επιρρεάζουν. Ο αισθητήρας μάζα αέρα, και ο αισθητήρας χυχρής εκκίνησης που λές ότι έχεις αλλάξει. Μην τον αγοράζεις κατευθίαν. Δοκίμασε κάποιον από άλλο αμάξι για κανα δυο μέρες και αν δεις διαφορά τότε τον αλλάζεις. Εγώ αυτό έκανα στο δικό μου και το ρπόβλημά μου λύθηκε.
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Τρί 13 Νοέμ, 2012 15:36

labros έγραψε:μην περιμένεις αν δείξει κάτι το διαγνωστικό σε accent. Ούτε και σε εξουσιοδοτημένο το ίδιο που έχουν και οι άλλοι έχουν. Ο εγγκέφαλος των accent δεν είναι τόσο ευαίσθητος και δε δείχνει εύκολα. Η ακόμα και αν δείξει να μην είναι αυτό η αιτία αλλά το αποτέλεσμα. Πχ σφάλμα στον αισθητήρα στροφάλου γιατί δεν πήρε κανονικά εμπρος και τον κατέγραψε σαν σφάλμα χωρίς να είναι. Την εκκίνηση δύο πράγματα την επιρρεάζουν. Ο αισθητήρας μάζα αέρα, και ο αισθητήρας χυχρής εκκίνησης που λές ότι έχεις αλλάξει. Μην τον αγοράζεις κατευθίαν. Δοκίμασε κάποιον από άλλο αμάξι για κανα δυο μέρες και αν δεις διαφορά τότε τον αλλάζεις. Εγώ αυτό έκανα στο δικό μου και το ρπόβλημά μου λύθηκε.

Είχες το ίδιο πρόβλημα κ εσύ; Στο ίδιο αυτοκίνητο;
Βασικά, δεν είπα ποτέ ότι έχω αλλάξει αισθητήρα ψυχρής εκκίνησης.
Και στο εξουσιοδοτημένο αν θα το πήγαινα δεν θα πήγαινα επειδή θα είχαν καλύτερο διαγνωστικό. Το ίδιο είναι και το ξέρω.
Αλλά υποτίθεται έχει έμπειρους μηχανικούς εκεί, που υποτίθεται πάλι πως ασχολήθηκαν με περισσότερα hyundai accent απ ότι κάποιοι άλλοι...
Έχω δοκιμάσει να το βάλω μπρος (κρυο) χωρίς τον αισθητήρα μάζας αέρα. Και δεν πήρε μπρος. 3 φορές πάτησα μίζα και τις 3 φορές δεν μπόρεσε να κρατήσει ρελαντί
και έσβηνε αμέσως. Δεν ξερω αν δείχνει τίποτα αυτό...
Θα προσπαθήσω να βρώ έναν από μεταχειρισμένο.

Είχες αλλάξει και πολλαπλαστιαστή αν θυμάμαι καλά;
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό labros » Τρί 13 Νοέμ, 2012 19:04

Ναι έχω αλλάξει και πολλαπλασιαστή. Έχω accent του 2002. Για να δεις αν είναι πολλαπλασιαστής ρίξε κάποιο υγρό καθαρισμού κινητήρα πάνω του. Αν βγάλει σπινθήρες και ανάψει το λαμπάκι μηχανής τότε θέλει αυτός άλλαγμα. Μακάρι να είναι αυτός γιατί είναι πολύ πιο φθηνός από τον μάζα αέρα. ( 60 ευρώ με τοποθέτηση γνήσιος) αντί 115 ευρώ ιμιτασιόν του μάζα αέρα.
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Παρ 16 Νοέμ, 2012 15:49

το πηγα σε ενα συνεργείο και το διαγνωστικό εδειξε πως ο εγκέφαλος έχει αποθηκεύσει βλάβη, ρεταρισμα κυλίνδρου νο3.
τι μπορεί να είναι?
νεοτερα αύριο...
giorgos3924

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 75 επισκέπτες