εχω ενα σύστημα brc σε hyundai accent 2005 1341cc 86hp λογικά είναι το sequent 24, η ερώτηση μου είναι.
οι ρυθμίσεις που κάνει ο εγκαταστατης πχ ψεκασμος βενζίνη στις X στροφες, ψεκασμος σε X φορτιο, χάνονται αν βγάλεις την μπαταρία του αυτοκινήτου? δηλαδή επανέρχονται σε κάποιες default ρυθμίσεις ή διατηρούνται οι ρυθμίσεις του καθε εγκατάστατη στη μνήμη?
τελικά έριξα καθαριστικο μπεκ βενζίνης stp petrol injector cleaner στο ντεπόζιτο, 80ml σε 17-20 λιτρα! εκανα 100χλμ και μετά αλλά 100 με υγραεριο. την ίδια μέρα! σήμερα το πρωί πήρε κανονικά! και το ρελαντί στις 1200!!
μαρσαρε κανονικά. το μπουκωμα στο ξεκίνημα βελτιώθηκε!
τώρα το μόνο που με αγχώνει είναι που εβγαλα την μπαταρία. μην χάθηκαν οι ρυθμίσεις γιατί ο μηχανικός μου ειχε βάλει ψηλά τον ψεκασμο βενζ. και φοβάμαι μην χάθηκε η ρύθμιση. ενας μηχανικός μια φορά μόυ είπε πως η brc τα συστήματα της τα δίνει με ψεκασμο στις 3000. και σκέφτομαι μην χαθηκαν οι ρυθμίσεις και μπηκαν τπτ εργοστασιακες με ψεκασμο στις 3000 η τπτ αλλο γιατί βλέπω ο δείκτης είναι λίγο χαμηλά έκτος αν εκαψα πολυ βενζίνη όταν το δουλευα με βενζίνη για να καθαρίσει!