giorgos3924 έγραψε:θαυμασια νεα φιλε! και ναι έχεις δικιο, δεν ακολουθησα τις οδηγίες κατά γράμμα, δεν ξέρω κατα ποσο επηρεάζει αυτό τα αποτελέσματα. εξάλλου η ουσία του οδηγού είναι το οτι αφαιρεις την τροφοδοσία απο το αυτοκίνητο και εκφορτιζεις ολο το ηλεκτρονικό κύκλωμα. δεν το δοκίμασα ζεστό, ήταν εντελώς κρύο.
τι να πω δεν ξέρω. θα το δοκιμάσω ζεστό αύριο. να το αφήσω να ζεσταθεί στο ρελαντί η να το κανω βόλτα? με βενζίνη να το ζεστανω η με αεριο? Παίζει ρόλο? και τελικως μιας και μας ενδιαφέρει η οικονομία να το οδηγήσω οικονομικά κατά τη μισαωρη βόλτα σωστά?
μακάρι να σου πάει καλα το αυτοκίνητο και να έχει λυθεί το θέμα!
ποσα χιλιόμετρα έχει? και ποσα με αεριο? λογικά έχουμε το ίδιο κιτ lpg
Το αυτοκίνητο να είναι ζεστό όπως και αν ζεσταθεί. Όλες όμως οι ρυθμήσεις πρέπει να γίνουν αυτονόητα με βενζίνη. Δούλεψέ το και σύ μια μέρα με βενζίνη μόνο, για να δεις το πρωί της επομένης αν επιλύθηκαν τα προβλήματα μετά το σετάρισμα. Εγώ το σετάρησα με μικτές συνθήκες. Το πήγα και στον κόφτη με τρίτη-τετάρτη αλλά το δούλεψα με πέμπτη και έκτη σε χαμηλές στροφές και οικονομία για κάποια χιλιόμετρα.
Πάντως χαίρομαι το γεγονός ότι αποδείχθηκε η ευθύνη των ηλεκτρονικών ρυθμίσεων για όλα αυτά τα προβλήματα και απορρίπτεται η περίπτωση βλάβης σε ένα σωρό εξαρτήματα που πολλοί από εμάς αντικατέστησαν,
ατυχώς!!!Είναι κάτι που εγώ υποστήριζα εξ΄αρχής, απορρίπτοντας το κυνήγι φαντασμάτων στο οποίο πολλοί επιδόθηκαν, με ή χωρίς πρόθεση...