Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

αναζητηση κιτ για tsi golf bmy τυπο κινητηρα βοηθεια

αναζητηση κιτ για tsi golf bmy τυπο κινητηρα βοηθεια

Δημοσίευσηαπό pigasos9112 » Τετ 31 Οκτ, 2012 20:37

καλησπερα σε ολο το site καινουργιος κ εγω υποψηφιος για γκαζι εχω ενα προβλημα με ενα golf tsi 1.4 140ps μοντελο 06 με κωδικο bmy και δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω και ποιο να βαλω εχω παει καντερε μου ειπε πηγαινε Μπιρμο ο οποιος μου ειπε αν μπαινει παει το ακριβο (2000€) ιμαρτον δηλαδη σημερα πηγα viagas μου λεει δεν βαζει σε τετοιο τυπο ενας αλλος αγια παρασκευη βαζει aeb και θα με ειδοποιησει αν εχει αυτο τον εγκεφαλο και κατεληξα(οχι αποφαση) στον Σπαθη(Ραλλη) που μου ειπε για zavoli με 1.700€ οτιδηποτε σεβαστο και κατανοητο
pigasos9112

Δημοσιευσεις: 2

Re: αναζητηση κιτ για tsi golf bmy τυπο κινητηρα βοηθεια

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 31 Οκτ, 2012 23:34

Άποψη μου να επιλέξεις όχι με βάση την τιμή αλλά με βάση καταλληλότητας τεχνολογίας κιτ για το αυτοκίνητο σου. Επίσης να εκτιμήσεις αυτό που σου είπε ο εγκαταστάτης που ανέφερες ότι σε παρέπεμψε αλλού και δεν σε είδε σαν €, έλα να στα πάρουμε και μετά αν δεν δουλεύει βλέπουμε. Κοίτα για ICOM όπως σου είπανε και Vialle αν υποστηρίζει τον κινητήρα σου επίσης κιτ της Prins αλλά και όποιο άλλο κιτ σου προτείνει κάποιος σοβαρός εγκαταστάτης όπως Zavoli BRC κλπ και όχι να βρεις το φθηνό AEB που ανέφερες. Σκέψου επίσης ότι υπάρχουν φθηνά συστήματα για αμέσου ψεκασμού που ψεκάζουν βενζίνη ρελαντί + χαμηλά, αέριο μεσαίες και γυρνάνε πάλι σε βενζίνη ψηλά, φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 01 Νοέμ, 2012 02:11

gakost έγραψε:Άποψη μου να επιλέξεις όχι με βάση την τιμή αλλά με βάση καταλληλότητας τεχνολογίας κιτ για το αυτοκίνητο σου. Επίσης να εκτιμήσεις αυτό που σου είπε ο εγκαταστάτης που ανέφερες ότι σε παρέπεμψε αλλού και δεν σε είδε σαν €, έλα να στα πάρουμε και μετά αν δεν δουλεύει βλέπουμε. Κοίτα για ICOM όπως σου είπανε και Vialle αν υποστηρίζει τον κινητήρα σου επίσης κιτ της Prins αλλά και όποιο άλλο κιτ σου προτείνει κάποιος σοβαρός εγκαταστάτης όπως Zavoli BRC κλπ και όχι να βρεις το φθηνό AEB που ανέφερες. Σκέψου επίσης ότι υπάρχουν φθηνά συστήματα για αμέσου ψεκασμού που ψεκάζουν βενζίνη ρελαντί + χαμηλά, αέριο μεσαίες και γυρνάνε πάλι σε βενζίνη ψηλά, φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο.

Σε Prins πάντως υπαρχει με ειδική παραγγελία τεχνικά έχει διάφορα με τα αλλα ότι ο εγκέφαλος του υγραεριου χειρίζεται και τα μπεκ της βενζίνης σε συνεργασία με το μαμά εγκέφαλο !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 01 Νοέμ, 2012 11:59

Υπάρχει kit της LANDIRENZO κατόπιν παραγγελίας και αποκλειστικά για το μοτέρ σου.
Ο εγκέφαλος ειναι προγραμματισμένος αποκλειστικά για το όχημα σου και δεν μπορεί να επέμβει στην χαρτογράφηση του κανένας πλην του εργοστασίου.

http://riservato.landi.it/repository/do ... 20%209.pdf

Κανε έναν έλεγχο στην λίστα που αναφέρει όλους τους κινητήρες άμεσου ψεκασμού και βρες τον κωδικό για το αυτοκίνητο σου.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό pigasos9112 » Πέμ 01 Νοέμ, 2012 14:25

Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας εννοειται σαφεστατα :D gakost οτι παντα επιλεγω με κριτηρια τι ταιριαζει σωστα στο αμαξι πιο πολλυ και οχι το φθηνοτερο. ειδα και τον καταλογο ευχαριστω ναι το εχει οκ ,αυτο με τον μειγμα και βενζινης και υγραεριου μου το ειπε και ο παζαροπουλος(απο εκει το εχω παρει) ο οποιος βαζει με 1200€ +φπα.Κατι επειγον μολις χθες βραδυ διαβασα απο ενα σχολιο εδω εδω οτι τελικα θα γινει εξισωση με το κινησης ας μας πει σας παρακαλω καποιος γιατι ειναι η μοοναδικη μου ελπιδα στο να μην δωσω το αμαξι δεν με παιρνει αλλο και να παρω κατι σε υβριδικο η πετρελαιο
pigasos9112

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Πέμ 01 Νοέμ, 2012 18:35

Καλα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευευουν οτι με υβριδικο θα βγουν κερδισμενοι;! Σε καμια δεκαετια ισως. Αυτη την στιγμη με τα μειονεκτηματα που εχουν, βαρος, μπαταριες, τιμη κτλ. ειναι ακυρα τελειως. Πετρελαιο δαγκωτο, ακομη και σε βενζινη εχεις επιλογες βλ. 1.0 Ecoboost της Ford, 0.9 Twinair της Fiat κτλ.
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 01 Νοέμ, 2012 19:10

pigasos9112 έγραψε:Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας εννοειται σαφεστατα :D gakost οτι παντα επιλεγω με κριτηρια τι ταιριαζει σωστα στο αμαξι πιο πολλυ και οχι το φθηνοτερο. ειδα και τον καταλογο ευχαριστω ναι το εχει οκ ,αυτο με τον μειγμα και βενζινης και υγραεριου μου το ειπε και ο παζαροπουλος(απο εκει το εχω παρει) ο οποιος βαζει με 1200€ +φπα.Κατι επειγον μολις χθες βραδυ διαβασα απο ενα σχολιο εδω εδω οτι τελικα θα γινει εξισωση με το κινησης ας μας πει σας παρακαλω καποιος γιατι ειναι η μοοναδικη μου ελπιδα στο να μην δωσω το αμαξι δεν με παιρνει αλλο και να παρω κατι σε υβριδικο η πετρελαιο

Οπως σου είπανε τα παιδία παραπάνω, να βάλεις σωστά κριτιρια για την επιλογή που θα κάνεις για το αυτοκίνητο σου σε κιτ αερίου και προτύμησε σωστό εγκαταστάτη και κ'αποιο σοβαρο κιτ που το οποίο έχει τον τύπο του κινητήρα σου.Αλλά περίμενε λίγο να δείς τι θα γίνει με την τιμή του αερίου ,διότι τα πρατήρια έχουν ξεφυγει λίγο ,σήμερα στην αθήνα είδα βενζίνη 1,62€ και το αέριο 90,5€....και μου φαίνεται ότι μάς τα πέρνουν χοντρά.....
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό cmax » Πέμ 01 Νοέμ, 2012 22:37

Πλεον οπως διαμορφωνετε το τοπιο και εχεις δυνατοτητα να παρεις ντηζελ παρε ντηζελ.
Οπως αναφερουνε παραπανω με την βενζινη να πλησιαζει το 1,60 και το αεριο πανω απο τα 0,85 πριν ακομη εφαρμοστει η αυξηση του φορου και παρει ακομη εστω τα 8-9 λεπτα που λενε αρχιζει να γινετε ασυμφορο.
Θα θελεις για αποσβεση τουλαχιστον 50000χλμ καθως ειναι και ακριβα τα κιτ για το δικο σου και με το αυξημενο ρισκο να εχεις διαφορα προβληματα στον κινητηρα.
Προσωπικα εβαλα πριν 2 μηνες και οπως διαμορφωνετε η κατασταση μαλλον θα αργησω να βγαλω τα χρηματα που εδωσα και εχω και το ανχος για τον κινητηρα....
Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος (και δεν ημουν πριν ολα αυτα) αλλα καταφεραν να με κανουν.
Τουλαχιστον θα εχω μεγαλη αυτονομια :lol:
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες