Μπηκα και εγω στην διαδικασια να παραγγειλω ενα ODb2, και εχω καποιες ερωτησεις.
Ποιο προγραμμα χρειαζετε να δουλεψει με HTC win mobile και laptop;
fmagou έγραψε:Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση και συγνωμη αν ειναι "of topic"... Με OBD2 BT μπορουμε να δουμε τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου και να τα αλλαξουμε (με καποιο προγραμμα) ή θελει ποιο εξειδικευμενο μηχανακι???
giorgos3924 έγραψε:fmagou έγραψε:Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση και συγνωμη αν ειναι "of topic"... Με OBD2 BT μπορουμε να δουμε τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου και να τα αλλαξουμε (με καποιο προγραμμα) ή θελει ποιο εξειδικευμενο μηχανακι???
Νομίζω πως πρέπει να επέμβεις στο πρόγραμμα του εγκεφάλου.
fmagou έγραψε:Ρε παιδια Δεν ξερει κανεις με ποια συσκευη μπορουμε να δουμε τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου? Κανει τετοια δουλεια το OBD II BT? ή πρεπει να ψαξω κατι αλλο??
BOURTZI έγραψε:fmagou έγραψε:Ρε παιδια Δεν ξερει κανεις με ποια συσκευη μπορουμε να δουμε τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου? Κανει τετοια δουλεια το OBD II BT? ή πρεπει να ψαξω κατι αλλο??
Αναλογα με το interface που εχεις υπαρχουν συμβατα προγραμματα που μπορεις να δεις τα πραγματικα χλμ και να τα αλλαξεις αν θελεις.
tsopirs έγραψε:δεν κανει το συγκεκριμενο...θες ειτε το μηχανημα της toyota ειτε καποιο αλλο προγραμμα που να βλεπεις τα παντα τα οποια εχουν ενα σεβαστο κοστος..
fmagou έγραψε:BOURTZI έγραψε:fmagou έγραψε:Ρε παιδια Δεν ξερει κανεις με ποια συσκευη μπορουμε να δουμε τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου? Κανει τετοια δουλεια το OBD II BT? ή πρεπει να ψαξω κατι αλλο??
Αναλογα με το interface που εχεις υπαρχουν συμβατα προγραμματα που μπορεις να δεις τα πραγματικα χλμ και να τα αλλαξεις αν θελεις.
Αδελφε ξερεις να μου προτεινεις καποιο software για το OBD II BT? ή δεν εχει τετοια δυνατοτητα αυτο το εργαλειο?
Ξερεις μηπως καποιο αλλο να κανει αυτη τη δουλεια? Αν ναι ποιο ειναι?
Το θελω βασικα για να δω τα πραγματικα χλμ σε ενα toyota corolla 1,4 2003 και αν δεν συμβαδιζουν με του χλμ/δεικτη να τον διορθωσω να δειχνει τα σωστα
Παιδια οποιος ξερει κατι ας το γραψει pls
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 17 επισκέπτες
|
|
|