Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρωινά προβληματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: πρωινα προβληματα

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Παρ 26 Οκτ, 2012 12:06

Το αυτοκίνητο άρχισε να ρετάρει 1 βδομάδα (~500km - καθημερινή χρήση) μετά την εγκατάσταση!!
Και επίσης, δεν έχω ακούσει κανέναν που δεν έχει υγραέριο να λέει για παράξενα ρεταρίσματα το πρωί, για μπουκώματα στην εκκίνηση
και για διάφορα άλλα θέματα με κρύο κινητήρα.
Για όλα είμαι σίγουρος πως ευθύνεται το υγραέριο, όχι η κακή εγκατάσταση, τα τυχόν λάθη, ή τα κακά εξαρτήματα αλλά όλη η μετατροπή γενικότερα.
Το μόνο σίγουρο για μένα είναι πως ο κινητήρας δεν έχει πάρει κενά ή πως η κακής ποιότητας βενζίνης δεν είναι από μόνη της θέμα για όλα αυτά.
Ή όπως έχω ακούσει και απο μηχανηκό, η αποκλειστική καύση υγραερίου να δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα λόγω ξηρής καύσης κτλ...
Και το ότι το αμάξι δεν καίει ανά κάποια km βενζίνη όπως πρέπει και βουλώνει το κύκλωμα.
Ή η βενζίνη που μένει στο ρεζερβουάρ και γεμίζει τα διάφορα σκουπιδάκια που λένε και χάνει την δύναμή της. Δηλαδή τα αυτοκίνητα που μένουν έως και
ένα μήνα σε ακκινησία με 5 λίτρα μέσα και κάνουν 500km το χρόνο γιατί δεν εμφανίζουν τέτοια προβλήματα;
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Παρ 26 Οκτ, 2012 13:46

Επίσης ξέχασα να πώ πως οταν το βάζω μπρός το πρωί μυρίζει λίγο βενζίνη, οπότε τα ρεταρίσματα και τα μπουκώματα ίσως
οφείλονται από πλούσιο μείγμα.
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 26 Οκτ, 2012 15:12

giorgos3924 έγραψε:Το αυτοκίνητο άρχισε να ρετάρει 1 βδομάδα (~500km - καθημερινή χρήση) μετά την εγκατάσταση!!
Και επίσης, δεν έχω ακούσει κανέναν που δεν έχει υγραέριο να λέει για παράξενα ρεταρίσματα το πρωί, για μπουκώματα στην εκκίνηση
Για όλα είμαι σίγουρος πως ευθύνεται το υγραέριο, όχι η κακή εγκατάσταση, τα τυχόν λάθη, ή τα κακά εξαρτήματα αλλά όλη η μετατροπή γενικότερα.

Μη τα γενικεύεις τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη του Forum πελάτες μας και μη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείς να δεις και τα στατιστικά στο παρακάτω link:
viewtopic.php?f=6&t=5

83 Ευχαριστημένοι οδηγοί, έναντι μόνο 7 δυσαρεστημένων

Με μια άρτια εγκατάσταση και σωστό προγραμματισμό, δεν καταλαβαίνεις αν το αυτοκίνητο δουλεύει υγραέριο ή βενζίνη. Το γεγονός ότι μερικά αυτοκίνητα εμφανίζουν κάποιες ιδιαιτερότητες μετά την εγκατάσταση υγραερίου ισχύει 100%. Με υπομονή όμως από την πλευρά του εγκαταστάτη, γνώση και εμπειρία διορθώνονται και βελτιώνονται όλα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Παρ 26 Οκτ, 2012 15:38

+1 :)
κανενα απολυτως προβλημα τα πρωινα, δουλευει σωστα καθημερινα χωρις να καταλαβεις διαφορα
+1 ειναι θεμα των εγκαταστατων και των ρυθμισεων, δεν υπαρχει χλωρη και ξηρη καυση
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Παρ 26 Οκτ, 2012 16:01

Αν εξαιρέσω τα πρωινά προβλήματα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και όντως δεν καταλαβαίνω διαφορά από τη βενζίνη.
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό kyriak » Παρ 26 Οκτ, 2012 16:30

LPGas έγραψε:Μη τα γενικεύεις τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη του Forum πελάτες μας και μη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείς να δεις και τα στατιστικά στο παρακάτω link:
http://lpgforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=5

Όπως μπορείς να δεις το θέμα είναι κλειδωμένο από το 2011 , σαφώς λοιπόν 1,5 χρόνια μετά οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πλέον ευχαριστημένοι ,οπότε ας ….μην γενικεύουμε .
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Παρ 26 Οκτ, 2012 17:53

anikologr έγραψε:
SteliosProCeed έγραψε:Παιδια το προβλημα το κανει νωρις....Οταν το αυτοκινητο κινειται με βενζινη αποκλειστικα και μεχρι να γυρισει υγραεριο...
Θεωρητικα το προβλημα βρισκεται στην λειτουργια της βενζινης και οχι στου υγραεριου....Εκει στρωνει...

Το μυαλο μου παει σε βουλωμενα μπεκ βενζινης απο την μικρη χρηση....Αν το συνδυασω και με κατι μικροκομπιασματα που εχω ΜΟΝΟ με βενζινη σε στροφες μεγαλες,τοτε μαλλον παω προς μπεκ...

Δεν ειναι οτι ειναι σοβαρο απλα ειναι κατι τις που δεν εχουμε βρει ακρη...
Υποψην εγω χρησιμοποιω μονο 100αρα,οποτε δεν θεωρω οτι η ποιοτητα βενζινης παιζει ρολο...
Η τρομπα αυτη παλι δειχνει σημαδια κοπωσης....Οποτε θα την αλλαξω συντομα με νεα,αλλα θα μπει και ρελεδακι που θα την κλεινει για να μην εχουμε παρομοια θεματα παλι.....

Αν σε μια προσπέραση κάτι γίνει και μείνεις από αέριο? Ρίσκο...

Υποτιθεται οτι το ρελεδακι θα ειναι αυτοματο!Υποτιθεται...δεν το εχω κανει ακομα....
Θα παιρνει σημα απο την ηλεκτροβανα του υγραεριου...Οταν αυτη δουλευει θα κλεινει η αντλια βενζινης...Οταν αυτη κλεινει θα δινει ρευμα στην αντλια......
Αυτοματα θεωρητικα,ωστε να μην υπαρχει προβλημα...

Το πιο απλο ειναι να μπει χειροκινητη αλλα δεν ειναι ασφαλες....
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 26 Οκτ, 2012 17:55

kyriak έγραψε:
LPGas έγραψε:Μη τα γενικεύεις τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη του Forum πελάτες μας και μη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείς να δεις και τα στατιστικά στο παρακάτω link:
viewtopic.php?f=6&t=5

Όπως μπορείς να δεις το θέμα είναι κλειδωμένο από το 2011 , σαφώς λοιπόν 1,5 χρόνια μετά οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πλέον ευχαριστημένοι ,οπότε ας ….μην γενικεύουμε .

1. Καταρχάς το thread κλειδώθηκε πριν 8μιση μήνες όχι πριν 1μιση χρόνο

2. Υπάρχει και το thread «Ποιος μετάνιωσε» που αν και κατεξοχήν thread μετανιωμένων, βρέθηκαν μόνο 2-3 (και αυτό λόγω κακής επιλογής συστήματος – εγκαταστάτη) viewtopic.php?f=10&t=1247

3. Αν θες να τρολαρεις ακόμη μια φορά, σε συμβουλεύω να το κάνεις σε άλλο forum, γιατί η υπομονή των εδώ μελών εξαντλήθηκε ήδη μαζί σου.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 26 Οκτ, 2012 17:59

SteliosProCeed έγραψε:
anikologr έγραψε:
SteliosProCeed έγραψε:Παιδια το προβλημα το κανει νωρις....Οταν το αυτοκινητο κινειται με βενζινη αποκλειστικα και μεχρι να γυρισει υγραεριο...
Θεωρητικα το προβλημα βρισκεται στην λειτουργια της βενζινης και οχι στου υγραεριου....Εκει στρωνει...

Το μυαλο μου παει σε βουλωμενα μπεκ βενζινης απο την μικρη χρηση....Αν το συνδυασω και με κατι μικροκομπιασματα που εχω ΜΟΝΟ με βενζινη σε στροφες μεγαλες,τοτε μαλλον παω προς μπεκ...

Δεν ειναι οτι ειναι σοβαρο απλα ειναι κατι τις που δεν εχουμε βρει ακρη...
Υποψην εγω χρησιμοποιω μονο 100αρα,οποτε δεν θεωρω οτι η ποιοτητα βενζινης παιζει ρολο...
Η τρομπα αυτη παλι δειχνει σημαδια κοπωσης....Οποτε θα την αλλαξω συντομα με νεα,αλλα θα μπει και ρελεδακι που θα την κλεινει για να μην εχουμε παρομοια θεματα παλι.....

Αν σε μια προσπέραση κάτι γίνει και μείνεις από αέριο? Ρίσκο...

Υποτιθεται οτι το ρελεδακι θα ειναι αυτοματο!Υποτιθεται...δεν το εχω κανει ακομα....
Θα παιρνει σημα απο την ηλεκτροβανα του υγραεριου...Οταν αυτη δουλευει θα κλεινει η αντλια βενζινης...Οταν αυτη κλεινει θα δινει ρευμα στην αντλια......
Αυτοματα θεωρητικα,ωστε να μην υπαρχει προβλημα...

Το πιο απλο ειναι να μπει χειροκινητη αλλα δεν ειναι ασφαλες....

Ενδιαφέρουσα ιδέα…

Αν το εφαρμόσεις τελικώς ενημέρωσε μας αν στην πράξη όντως δουλεύει και αν η εναλλαγή είναι γρήγορη και ανώδυνη.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Παρ 26 Οκτ, 2012 18:08

LPGas έγραψε:
giorgos3924 έγραψε:Το αυτοκίνητο άρχισε να ρετάρει 1 βδομάδα (~500km - καθημερινή χρήση) μετά την εγκατάσταση!!

Μη τα γενικεύεις τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη του Forum πελάτες μας και μη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείς να δεις και τα στατιστικά στο παρακάτω link:
http://lpgforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=5

Με μια άρτια εγκατάσταση και σωστό προγραμματισμό, δεν καταλαβαίνεις αν το αυτοκίνητο δουλεύει υγραέριο ή βενζίνη. Το γεγονός ότι μερικά αυτοκίνητα εμφανίζουν κάποιες ιδιαιτερότητες μετά την εγκατάσταση υγραερίου ισχύει 100%. Με υπομονή όμως από την πλευρά του εγκαταστάτη, γνώση και εμπειρία διορθώνονται και βελτιώνονται όλα.

Φίλε Lpgas , το link είναι πρό..Χριστού...εγώ στούς δέκα πού ξέρω με LPG , οι ...δώδεκα έχουν προβλήματα όταν το μοτέρ είναι κρύο !!!...κανένα πρόβλημα όταν ζεσταθεί λίγο../..έχουν αλλάξει τα πάντα..έχουν πάει άπειρες φορές στούς εγκαταστάτες ..( άλλοι δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον να λύσουν το πρόβλημα , άλλοι είναι επιεικώς χαρακτηριζόμενοι απαράδεκτοι ..)..ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν έχει βρεί λύση στό πρόβλημα...τώρα απο που βγάζεις εσύ το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα , όταν είναι πλέον φανερό ότι η εκ των υστερων τοποθέτηση κιτ υγραεριοκίνησης συνοδεύεται απο σειρά προβλημάτων , αυτό είναι ένα ερώτημα ...

..πάντα με καλή διάθεση...
StiloLpg

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες