BOURTZI έγραψε:ΜΕΚ =μοναδα εγχυσης καυσιμου=καρμπυρατερ
Αν οντως υπηρξε τετοια μελετη θα πρεπει να ηταν απο το 70'.
Μάλλον ο ποιητής εννοεί: Μονάδα Εσωτερικής Καύσης (κοινώς κινητήρας) μουχαχχχαχ
maevius έγραψε:LPGas έγραψε:kyriak έγραψε:Το αυτοκίνητο λόγο υψηλών θερμοκρασιών και μεγάλης διαστολής που προκαλείται από αυτήν την αύξηση στα διάφορα μέρη της ΜΕΚ , έχει πάρει πλέον ( κενά )στο εσω του κινητήρα ,από τα οποία χάνει συμπίεση και γι αυτό ρετάρει κρύο , μετά μόλις ζεσταθεί κλείνουν αυτά από την διαστολή και έτσι δουλεύει κανονικά ….όμως σε βάθος χρόνου …κάποια μέρα δεν θα κλείνουν καλά αυτά τα κενά και …καπουτ . Συνήθως αυτό γίνεται ανάμεσα στα 25000~ 50000 km ανάλογα το πόσο επί τις % περισσότερο καίει σε λίτρα lpg , σε σχέση με την βενζίνη. Υπάρχει μελέτη Παν/μιου για αυτό την έχω ανεβάσει και δω , στις Φώτο δείχνει τα σημεία αυτά , ψάξε στο φόρουμ θα είναι ….αν δεν την διαγράψαν
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ορολογία «κενά σε έναν κινητήρα ΜΕΚ?
Πως συνδέεται το πρωινό μπούκωμα με τα «κενά» του κινητήρα?
Πως συνδέεται το υγραέριο με τα «κενά» του κινητήρα?
Ποια απ’όλα τα «κενά» κάποια στιγμή δεν κλείνουν σε έναν κινητήρα και μένουν ανοιχτά?
Τι εννοείται με τον όρο κινητήρας «καπουτ»? Έψαξα όλες τις πανεπιστημιακές μελέτες που αναφέρετε και δεν βρήκα κάπου την συμπτωματολογία των «κενών» που προκαλούν «καπουτ» στον κινητήρα.
Διακρίνω μια ημιμάθεια και φλυαρία, που δεν βοηθά στη λύση των προβλημάτων των μελών.
Επισης εχω και εγω απορια οταν το κανει σε μια εγκατασταση με πχ 6.000 χλμ με υγραεριο η 2.000 χλμ και βασει της "επιστημης" δεν εχουν δημιουργηθει λογω υψηλων θρμοκρασιων τα κενα τοτε τι φταιει;;;;;;;;
macmac έγραψε:maevius έγραψε:LPGas έγραψε:kyriak έγραψε:Το αυτοκίνητο λόγο υψηλών θερμοκρασιών και μεγάλης διαστολής που προκαλείται από αυτήν την αύξηση στα διάφορα μέρη της ΜΕΚ , έχει πάρει πλέον ( κενά )στο εσω του κινητήρα ,από τα οποία χάνει συμπίεση και γι αυτό ρετάρει κρύο , μετά μόλις ζεσταθεί κλείνουν αυτά από την διαστολή και έτσι δουλεύει κανονικά ….όμως σε βάθος χρόνου …κάποια μέρα δεν θα κλείνουν καλά αυτά τα κενά και …καπουτ . Συνήθως αυτό γίνεται ανάμεσα στα 25000~ 50000 km ανάλογα το πόσο επί τις % περισσότερο καίει σε λίτρα lpg , σε σχέση με την βενζίνη. Υπάρχει μελέτη Παν/μιου για αυτό την έχω ανεβάσει και δω , στις Φώτο δείχνει τα σημεία αυτά , ψάξε στο φόρουμ θα είναι ….αν δεν την διαγράψαν
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ορολογία «κενά σε έναν κινητήρα ΜΕΚ?
Πως συνδέεται το πρωινό μπούκωμα με τα «κενά» του κινητήρα?
Πως συνδέεται το υγραέριο με τα «κενά» του κινητήρα?
Ποια απ’όλα τα «κενά» κάποια στιγμή δεν κλείνουν σε έναν κινητήρα και μένουν ανοιχτά?
Τι εννοείται με τον όρο κινητήρας «καπουτ»? Έψαξα όλες τις πανεπιστημιακές μελέτες που αναφέρετε και δεν βρήκα κάπου την συμπτωματολογία των «κενών» που προκαλούν «καπουτ» στον κινητήρα.
Διακρίνω μια ημιμάθεια και φλυαρία, που δεν βοηθά στη λύση των προβλημάτων των μελών.
Επισης εχω και εγω απορια οταν το κανει σε μια εγκατασταση με πχ 6.000 χλμ με υγραεριο η 2.000 χλμ και βασει της "επιστημης" δεν εχουν δημιουργηθει λογω υψηλων θρμοκρασιων τα κενα τοτε τι φταιει;;;;;;;;
Μάλλον εννοεί ο ποιητής τα "αρσενικά" μοτέρ που από τη μαμά τους δεν έχουν κενά και χρειάζεται ένα ποσόν 40-50 χιλ. χιλιομέτρων για να τους τα φτιάξουμε.
Τα "θηλυκά" μοτέρ που έχουν κενά από τη μαμά τους βγάζουν το πρόβλημα από τις 6.000 χιλιόμετρα... μουχαχαχχχχχ
kyriak έγραψε:BOURTZI έγραψε:ΜΕΚ =μοναδα εγχυσης καυσιμου=καρμπυρατερ
1.ΜΕΚ= μηχανή εσωτερικής καύσης . ....Αλλά με πρόλαβαν ...τσπ
kyriak έγραψε:Το αυτοκίνητο λόγο υψηλών θερμοκρασιών και μεγάλης διαστολής που προκαλείται από αυτήν την αύξηση στα διάφορα μέρη της ΜΕΚ , έχει πάρει πλέον ( κενά )στο εσω του κινητήρα ,από τα οποία χάνει συμπίεση και γι αυτό ρετάρει κρύο , μετά μόλις ζεσταθεί κλείνουν αυτά από την διαστολή και έτσι δουλεύει κανονικά ….όμως σε βάθος χρόνου …κάποια μέρα δεν θα κλείνουν καλά αυτά τα κενά και …καπουτ . Συνήθως αυτό γίνεται ανάμεσα στα 25000~ 50000 km ανάλογα το πόσο επί τις % περισσότερο καίει σε λίτρα lpg , σε σχέση με την βενζίνη. Υπάρχει μελέτη Παν/μιου για αυτό την έχω ανεβάσει και δω , στις Φώτο δείχνει τα σημεία αυτά , ψάξε στο φόρουμ θα είναι ….αν δεν την διαγράψαν
SteliosProCeed έγραψε:Παιδια το προβλημα το κανει νωρις....Οταν το αυτοκινητο κινειται με βενζινη αποκλειστικα και μεχρι να γυρισει υγραεριο...
Θεωρητικα το προβλημα βρισκεται στην λειτουργια της βενζινης και οχι στου υγραεριου....Εκει στρωνει...
Το μυαλο μου παει σε βουλωμενα μπεκ βενζινης απο την μικρη χρηση....Αν το συνδυασω και με κατι μικροκομπιασματα που εχω ΜΟΝΟ με βενζινη σε στροφες μεγαλες,τοτε μαλλον παω προς μπεκ...
Δεν ειναι οτι ειναι σοβαρο απλα ειναι κατι τις που δεν εχουμε βρει ακρη...
Υποψην εγω χρησιμοποιω μονο 100αρα,οποτε δεν θεωρω οτι η ποιοτητα βενζινης παιζει ρολο...
Η τρομπα αυτη παλι δειχνει σημαδια κοπωσης....Οποτε θα την αλλαξω συντομα με νεα,αλλα θα μπει και ρελεδακι που θα την κλεινει για να μην εχουμε παρομοια θεματα παλι.....
SteliosProCeed έγραψε:Παιδια το προβλημα το κανει νωρις....Οταν το αυτοκινητο κινειται με βενζινη αποκλειστικα και μεχρι να γυρισει υγραεριο...
Θεωρητικα το προβλημα βρισκεται στην λειτουργια της βενζινης και οχι στου υγραεριου....Εκει στρωνει...
Το μυαλο μου παει σε βουλωμενα μπεκ βενζινης απο την μικρη χρηση....Αν το συνδυασω και με κατι μικροκομπιασματα που εχω ΜΟΝΟ με βενζινη σε στροφες μεγαλες,τοτε μαλλον παω προς μπεκ...
Δεν ειναι οτι ειναι σοβαρο απλα ειναι κατι τις που δεν εχουμε βρει ακρη...
Υποψην εγω χρησιμοποιω μονο 100αρα,οποτε δεν θεωρω οτι η ποιοτητα βενζινης παιζει ρολο...
Η τρομπα αυτη παλι δειχνει σημαδια κοπωσης....Οποτε θα την αλλαξω συντομα με νεα,αλλα θα μπει και ρελεδακι που θα την κλεινει για να μην εχουμε παρομοια θεματα παλι.....
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες
|
|
|