Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 16 Οκτ, 2012 16:14

harmim έγραψε:
hlias έγραψε:ποσο πρεπει ακομα να συνεχιστει αυτη η ηλιθια κοντρα ?
η τιμη εμεινε εκει που ηταν προς απογοητευση σας, βρηκατε καινουριο παιχνιδι τωρα?
και τα συνεργεια ειναι πιο πολλα απο τα βενζιναδικα και εκει κατι δεν παει καλα ?
ειτε σας αρεσει ειτε οχι χρειαζεστε τους εγκαταστατες, χωρις αυτους θα εισασταν ακομα με βενζινη, και σε καθε προβλημα αργα η γρηγορα σε εμας θα τρεξετε για να βρειτε λυση.
και για να σας προλαβω, δεν χρειαζομαι τις εγκαταστασεις για να ζησω, μηχανικος ειμαι και το υγραεριο ειναι, τουλαχιστον για εμενα, συμπληρωματικη και οχι βασικη εργασια.[/quote]

Kαλα ,οτι θα μας λες καταμουτρα οτι το υγραεριο το ειδες ως αρπαχτη δεν το περιμενα ποτε!Εγω αν ημουν εγκαταστατης και εβλεπα τα γραφομενα σου, θα σου την ελεγα ασχημα για τη δυσφημιση εκ'των εσω!!!Ευτυχως ομως υπαρχουν και τιμιοι εγκαταστατες με προυπηρεσια στο χωρο και οχι με ενα ψευτοσεμιναριο των 70 ωρων , οι οποιοι δεν αναλωνονται στα φορουμ ,αλλα μιλανε με τη δουλεια τους και τη διαφημιση στομα με στομα.. Αυτο το παραδειγμα θα επρεπε να ειχατε ολοι σας και οχι να μπαινετε στα φορουμ και να πουλατε πνευμα και ειρωνεια...Ο κοσμος εχει ξυπνησει πλεον και καλα θα κανετε να το συνειδητοποιησετε συντομα...

για το αν το βλεπω ή οχι σαν αρπαχτη σκεψου μονο ενα πραγμα, τους πελατες που τους συντηρω το οχημα πανω απο δεκαετια, θα τους ρισκαρα για μια αρπαχτη ? στο προβλημα τι θα ελεγα, δεν φταιει το υγραεριο αλλα το αυτοκινητο ? πηγαινε στον μηχανικο σου ?
πιστευω να καταλαβες οτι η παρατηρηση σου ηταν τουλαχιστον γελια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τρί 16 Οκτ, 2012 16:29

doukias έγραψε:
gakost έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:Ετσι απλα ενημερωτικα σου λεω για να ξερεις οτι ειμαι λογιστης.
Αρα ξερω παρα πολυ καλα πως λειτουρεγει μια νομιμη επιχειρηση.
Εγω δεν ασχολουμαι μονο με το δικο μου μαγαζι μονο οπως κανεις εσυ αλλα με πολλα και διαφορετικου τυπου μαγαζια και επιχειρησεις.
Ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 % (αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται ).
ΟΛΕΣ αυτες οι νομιμες εοπιχειρησεις πληρωνουν ικα,τεβε,ενοικια,μισθους κλπ κλπ.
Δεν εισαι ο μονος ξερεις.
Απλα πολλοι απο αυτους εχουν ριξει ακομα περισσοτερο το περιθωριο κερδους τους αφου καταλαβαινουν τις δυσκολιες στην αγορα και επειδη φυσικα θελουν να συνεχισουν να μπαινουν στα μαγαζια τους και νεοι - οσοι μπορουν να ειναι αυτοι - πελατες.
Αρα μην μου λες εμενα οτι δεν θελω να καταλαβω πως λειτουργει μια νομιμη επιχειρηση .
Μαλλον εσεις δεν θελετε να μεταβαλλεται τα δικα σας στανταρ και κεκτημενα !

Φίλε μου δυστυχώς ελάχιστοι κλάδοι δουλεύουν με 30 και 40 % (ή και λιγότερο κάποιοι), και μην ξεχνάς ότι στην περίπτωση του υγραερίου υπάρχει περιορισμός στο πόσες συσκευές μπορείς να πουλήσεις από τις ράμπες τον αριθμό των υπαλλήλων κλπ. άρα και ουσιαστικά στον τζίρο που θα κάνεις κάθε μήνα.
Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι κάποιον ή κάποιον κλάδο απλά λέω την πραγματικότητα ότι η ακρίβεια προέρχεται από το φορομπηχτικό κράτος σε μεγάλο βαθμό και δευτερευόντως από τους εκμεταλλευτές ακινήτων που προτιμάνε να έχουν τα μαγαζιά άδεια από το να κάνουν μια γενναία μείωση γιατί είχαν καλομάθει τόσα χρόνια, το ΤΕΒΕ και το ΙΚΑ που πληρώνεις τρελά χαράτσια που ανεβαίνουν σε καιρό κρίσης αντί να κατεβαίνουν χωρίς καμία ουσιαστική παροχή σήμερα ή εξασφάλιση για το μέλλον, η ΔΕΗ που ανεβαίνει κατά το δοκούν (λένε ότι θα ανέβει 20% από 1/1/13) να μην πω για όλα τα άλλα που περιλαμβάνει ο λογαριασμός πχ ΕΡΤ, λες και κάθονται στο συνεργείο να βλέπουν τηλεόραση, και τέλος τα χρήματα που αμοίβεστε εσείς οι λογιστές που πολλές φορές και ανάλογα με την επιχείρηση δεν είναι και λίγα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι τιμές έχουν πέσει λόγω του ανταγωνισμού, όπως και ο φίλος παραπάνω πλήρωσα το σύστημα 1650 και τώρα το βρίσκεις 1000- 1100. τώρα αν θα πέσουν και άλλο ..... ίσως οι εγκαταστάτες πρέπει να ψάξουν να βρουν τρόπους να μειώσουν τα λειτουργικά τους χωρίς βέβαια να κλέβουν το ΦΠΑ.

τα ειπες ολα φιλε μου.
οσο για τον προλαλισαντα μονο λογιστης δεν ειναι και αν ειναι μαλλον θα ειναι σαν τους οικονομολογους που φερανε την ελλαδα σ αυτην την θεση.

δηλαδη λογιστης για τον π..τσο που θα λεγαμε λαικα.

Μερικες φορες ειναι καλυτερο να μασας παρα να μιλας.
Κι εσυ φαινεται οτι μιλας πολυ.
Οχι οτι το ευχομαι για εσενα (οπως και για κανεναν συνανθρωπο μου φυσικα)
αλλα να σε δω αν συνεχισεις ετσι μ'αυτο το νεοπλουτικο σκεπτικο σου σε λιγο καιρο
τι θα τρως ( ή εστω θα μασας ? ) οταν δεν θα μπαινει κανενας αλλο πλεον στο μαγαζι σου για μετατροπη λογω του "λογικου" κερδους 100% που θελουν κατι εξυπνακιδες σαν κι εσενα.
Οταν ξυπνησεις απο τον λιθαργο στον οποιον ζεις.......τα ξαναλεμε!
SEATIBIZA05

Δημοσιευσεις: 26

Κόστος εγκατάστασεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τρί 16 Οκτ, 2012 16:44

hlias έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:
Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...

Εσυ καλα θα κανεις να μην ειρωνευεσαι και να κοιταξεις την πραγματικοτητα καταματα.Αντε ολοι μεγαλοπιαστηκαμε και εχουμε τα 500αρικα σαν πασατεμπο...Σε λιγο καιρο που θα βαρας μυγες ελα να μου πεις εμενα για την αξια του 500αρικου.Και οσο αφορα εμενα σε πληροφορω οτι ημουν ετοιμος να βαλω συστημα της Europegas με 1300 ευρω αλλα η ολη κατασταση με απετρεψε...Και για του λογου το αληθες δες τα προηγουμενα ποστ μου για να μην λες οτι τα λεω εκ των υστερων...

Η πραγματικοτητα λεει πως 1300 ευρω για ενα συστημα europegas ειναι παρα πολλα χρηματα και ας με διαψευσει το forum. Εγω το εχω δει και με 800 και 900 ευρω, αρα τωρα καταλαβαινω την οργη σου απενενατι σε εγκαταστατες που αισχρκερδουν απεναντι στον καταναλωτη.

Υ.Γ Το δικο μας συνεργειο ειναι νομιμο και ζουμε μονο απο αυτο, αλλα οπως εσεις εχετε το δικαιωμα να γραφετε και δυσφημητε κρυμενοι πισω απο ενα nickname σε αυτο το forum , εχουμε και εμεις το δικαιωμα να λεμε την δικια μας γνωμη και να προσπαθησουμε να διαφιλαξουμε τις περιουσιες σας μακρια απο παρανομους εγκατατσατες και μαιμου συστηματα που μονο κακο κανουν στα αυτοκινητα σας και στον κλαδο της υγραεριοκινησης. Δεν ειναι θεμα λοιπον ειρωνιας αλλα επαφης με την πραγματικοτητα. Μακαρι να αγοραζα με 300 και να σου πουλουσα με 500 η 600 δεν ειναι ομως ετσι δυστυχως.

Δηλαδη φιλε μου επιμενεις στο γεγονος οτι σων και καλα πρεπει να βγαλεις ενα κερδος της ταξεως του 100% απο την τιμη αγορας σου.
Ο κλασικος , ο.......νεοελληνας !!!
Δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται γυρω σας !! :crazy:

100% Κερδος θα υπηρχε μονο αν δεν υπηρχε φορολογια ρευματα ενοικια ικα τεβε μισθοι υπαλληλων αναλωσιμα κτλ κτλ κτλ, Μην τα εχετε ετσι στο μυαλο σας ρε παιδια. μιλαμε για 2 ημερες δουλεια καπως θα πρεπει να βγουν και τα εξοδα. Προφανώς και δεν θέλετε να καταλάβετε πως λειτουργει μια νόμιμη επιχείρηση.

Ετσι απλα ενημερωτικα σου λεω για να ξερεις οτι ειμαι λογιστης.
Εγω δεν ασχολουμαι μονο με το δικο μου μαγαζι μονο οπως κανεις εσυ αλλα με πολλα και διαφορετικου τυπου μαγαζια και επιχειρησεις.
Ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 % (αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται ).
Απλα πολλοι απο αυτους εχουν ριξει ακομα περισσοτερο το περιθωριο κερδους τους αφου καταλαβαινουν τις δυσκολιες στην αγορα και επειδη φυσικα θελουν να συνεχισουν να μπαινουν στα μαγαζια τους και νεοι - οσοι μπορουν να ειναι αυτοι - πελατες.
Αρα μην μου λες εμενα οτι δεν θελω να καταλαβω πως λειτουργει μια νομιμη επιχειρηση .
Μαλλον εσεις δεν θελετε να μεταβαλλεται τα δικα σας στανταρ και κεκτημενα ![/quote]
αν εισαι εστω και ενας μετριος λογιστης θα γνωριζεις οτι με ποσοστο κερδους δεν λειτουργει η παροχη εργασιας, αλλα με εργατοωρα. τι αλλαζει αν για μια εργασια που χρειαζεται 8 ωρες για να τελειωσει, το ανταλλακτικο εχει 1 ¨η 1000 euro.
αληθεια εισαι λογιστης ?[/quote]

Αν διαβαζες καλυτερα αυτα που εγραψα θα προσεχες οτι εγραψα πως "ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 % (αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται )" .Δεν μιλησα συγκεκριμενα ουτε για παροχη υπηρεσιων ουτε για το εμπορικο καταστημα που πουλαει παπουτσια στο κεντρο της πολης.
Σε λιγο καιρο αν συνεχισεις ετσι ξερεις τι θα λεμε ;
Αν εισαι κι ενας μετριος εγκαταστατης θα γνωριζεις οτι οι καιροι εχουν αλλαξει.Κι αν εγω βρω το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κιτ υγραεριου σε εσενα με 1100€ για παραδειγμα και σε ενα αλλο συνεργειο με 900 € θα παω στον αλλον ξερεις !
Τον νομο της προσφορας και της ζητησης τον εχεις ακουστα ;;!!
Αληθεια εισαι εγκαταστατης ;;
SEATIBIZA05

Re: Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 16 Οκτ, 2012 16:58

SEATIBIZA05 έγραψε:
hlias έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
harmim έγραψε:
Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...

Εσυ καλα θα κανεις να μην ειρωνευεσαι και να κοιταξεις την πραγματικοτητα καταματα.Αντε ολοι μεγαλοπιαστηκαμε και εχουμε τα 500αρικα σαν πασατεμπο...Σε λιγο καιρο που θα βαρας μυγες ελα να μου πεις εμενα για την αξια του 500αρικου.Και οσο αφορα εμενα σε πληροφορω οτι ημουν ετοιμος να βαλω συστημα της Europegas με 1300 ευρω αλλα η ολη κατασταση με απετρεψε...Και για του λογου το αληθες δες τα προηγουμενα ποστ μου για να μην λες οτι τα λεω εκ των υστερων...

Η πραγματικοτητα λεει πως 1300 ευρω για ενα συστημα europegas ειναι παρα πολλα χρηματα και ας με διαψευσει το forum. Εγω το εχω δει και με 800 και 900 ευρω, αρα τωρα καταλαβαινω την οργη σου απενενατι σε εγκαταστατες που αισχρκερδουν απεναντι στον καταναλωτη.

Υ.Γ Το δικο μας συνεργειο ειναι νομιμο και ζουμε μονο απο αυτο, αλλα οπως εσεις εχετε το δικαιωμα να γραφετε και δυσφημητε κρυμενοι πισω απο ενα nickname σε αυτο το forum , εχουμε και εμεις το δικαιωμα να λεμε την δικια μας γνωμη και να προσπαθησουμε να διαφιλαξουμε τις περιουσιες σας μακρια απο παρανομους εγκατατσατες και μαιμου συστηματα που μονο κακο κανουν στα αυτοκινητα σας και στον κλαδο της υγραεριοκινησης. Δεν ειναι θεμα λοιπον ειρωνιας αλλα επαφης με την πραγματικοτητα. Μακαρι να αγοραζα με 300 και να σου πουλουσα με 500 η 600 δεν ειναι ομως ετσι δυστυχως.

Δηλαδη φιλε μου επιμενεις στο γεγονος οτι σων και καλα πρεπει να βγαλεις ενα κερδος της ταξεως του 100% απο την τιμη αγορας σου.

100% Κερδος θα υπηρχε μονο αν δεν υπηρχε φορολογια ρευματα ενοικια ικα τεβε μισθοι υπαλληλων αναλωσιμα κτλ κτλ κτλ, Μην τα εχετε ετσι στο μυαλο σας ρε παιδια. μιλαμε για 2 ημερες δουλεια καπως θα πρεπει να βγουν και τα εξοδα. Προφανώς και δεν θέλετε να καταλάβετε πως λειτουργει μια νόμιμη επιχείρηση.

Αν διαβαζες καλυτερα αυτα που εγραψα θα προσεχες οτι εγραψα πως "ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 % (αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται )" .Δεν μιλησα συγκεκριμενα ουτε για παροχη υπηρεσιων ουτε για το εμπορικο καταστημα που πουλαει παπουτσια στο κεντρο της πολης.
Αν εισαι κι ενας μετριος εγκαταστατης θα γνωριζεις οτι οι καιροι εχουν αλλαξει.Κι αν εγω βρω το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κιτ υγραεριου σε εσενα με 1100€ για παραδειγμα και σε ενα αλλο συνεργειο με 900 € θα παω στον αλλον ξερεις !
Αληθεια εισαι εγκαταστατης ;;[/quote]
εισαι πολυ μεγαλος λογισταρας τελικα.
ολα μου τα εξοδα στο μαγαζι ειναι 1000 euro τον μηνα, κατ εσενα με 40% κερδος πρεπει να βγαζω τον μηνα 400 euro, καλα δεν εκανα τις πραξεις ?
μηπως τωρα καταλαβες ποσο βλακας εισαι ή χρειαζεσε και αλλη αποδειξη ?
κυριε λογιστη ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τρί 16 Οκτ, 2012 23:13

hlias έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
hlias έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
harmim έγραψε:

Αληθεια εισαι εγκαταστατης ;;[/quote]
εισαι πολυ μεγαλος λογισταρας τελικα.
ολα μου τα εξοδα στο μαγαζι ειναι 1000 euro τον μηνα, κατ εσενα με 40% κερδος πρεπει να βγαζω τον μηνα 400 euro, καλα δεν εκανα τις πραξεις ?
μηπως τωρα καταλαβες ποσο βλακας εισαι ή χρειαζεσε και αλλη αποδειξη ?
κυριε λογιστη ?[/quote]

Δηλαδη ΟΛΑ σου τα εξοδα σε ενα μηνα για το μαγαζι σου ειναι ΜΟΝΟ 1000 €.
Συμπεριλαμβανεις ενοικια , ρευμα , νερο , τηλεφωνο , ΙΚΑ , τεβε , τσμεδε , εφορια , χαρατσι , μισθοδοσια υπαλληλων , ΦΜΥ , αγορες α' υλων , αναλωσιμα , προμηθευτες κλπ κλπ...... ???????
Πως τα καταφερνεις ? Εσυ τελικα πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ και ΜΑΣΤΟΡΑΣ . Πρεπει να παρεις κατι αναλογο με το νομπελ οικονομιας - κι αν δεν υπαρχει κατι τετοιο εως τωρα , να το ιδρυσουμε μονο και μονο για εσενα.
Πραγματικα η περιπτωση σου ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ , ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ και πρεπει να εχεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
Κατι ελεγες για το " βλακας "αλλα μηπως τωρα καταλαβαινεις οτι μπερδεψες τα προσωπα και αναφερεσαι για τον εαυτο σου ετσι ???
SEATIBIZA05

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 16 Οκτ, 2012 23:51

ξεμπερδεψε απο το κεφαλι σου το ποσοστο κερδους απο την παροχη, σου το ξαναλεω η παροχη εχει εργατοωρα η τιμη της οποιας καθοριζετε απο τα παγια εξοδα του εκαστοτε καταστηματος. κυριε λογισταρα μου εσυ, πως ξερεις πριν το κλεισιμο του ετους τι ποσο σε αναλωσιμα, αγορες α υλων και προμηθευτες εχεις ?
αν θα βρεις την τοποθετηση πιο φτηνα και με την ιδια ποιοτητα εργασιας βεβαια και να το βαλεις αλλου, αλλωστε πελατες με τη δικη σου αρρωστημενη νοοτροπια δεν τους θελω στο μαγαζι μου.
σταματα να κρινεις ανθρωπους που δεν γνωριζεις και ριξε κανενα διαβασμα παλι στα βιβλια σου γιατι κατι σου ξεφυγε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τετ 17 Οκτ, 2012 10:28

hlias έγραψε:ξεμπερδεψε απο το κεφαλι σου το ποσοστο κερδους απο την παροχη, σου το ξαναλεω η παροχη εχει εργατοωρα η τιμη της οποιας καθοριζετε απο τα παγια εξοδα του εκαστοτε καταστηματος. κυριε λογισταρα μου εσυ, πως ξερεις πριν το κλεισιμο του ετους τι ποσο σε αναλωσιμα, αγορες α υλων και προμηθευτες εχεις ?
αν θα βρεις την τοποθετηση πιο φτηνα και με την ιδια ποιοτητα εργασιας βεβαια και να το βαλεις αλλου, αλλωστε πελατες με τη δικη σου αρρωστημενη νοοτροπια δεν τους θελω στο μαγαζι μου.
σταματα να κρινεις ανθρωπους που δεν γνωριζεις και ριξε κανενα διαβασμα παλι στα βιβλια σου γιατι κατι σου ξεφυγε.

Ποιος μιλησε για πριν το κλεισιμο του ετους?? Εσυ μονος σου ειπες προηγουμενως οτι οτι τα μηνιαια εξοδα σου ειναι μονο 1000 € !!! Αυτο-αναιρεισαι συνεχως !!! Το καταλαβαινεις ??
προφανως δεν καταλαβαινεις - ή δεν θελεις καλυτερα να καταλαβεις - αυτα που σου λεω. Κι επειδη δεν εχω καμια ορεξη να σου κανω ψυχαλανυση - αλλωστε υπαρχουν ειδικοι γι'αυτο - δεν θα μπω ξανα στην διαδικασια να σου απαντησω μ'αυτον τον τροπο.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου και ουτε σε κρινω.Αλλωστε δεν σε ξερω και δεν με ξερεις. Το μονο που ηθελα να πω ειναι οτι καλως ή κακως οι καιροι εχουν αλλαξει και πως ολοι μας ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για το καλο της κοινωνιας μας.Κι εσεις σαν εγκαταστατες να χαμηλωσετε οσο μπορειτε τις τιμες σας οπως εχουν πεσει αντιστοιχα οι μισθοι , αλλα και εμεις ως καταναλωτες να μην εχουμε τοσο μεγαλη καχυποψια για τα παντα γυρω μας.Ουτε εσυ φταις για τα στραβα της Ελλαδος ουτε εγω.Λιγο πολυ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ για τις κακες μας επιλογες μ'αυτους που ψηφιζαμε αλλα και λογω της κακης μας νοοτροπιας σαν λαος.
Αυτα γιατι σε λιγο θα βγουμε off topic. Να'σαι καλα και σου ευχομαι πραγματικα καλες δουλειες.
SEATIBIZA05

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 17 Οκτ, 2012 16:05

SEATIBIZA05 έγραψε:
hlias έγραψε:ξεμπερδεψε απο το κεφαλι σου το ποσοστο κερδους απο την παροχη, σου το ξαναλεω η παροχη εχει εργατοωρα η τιμη της οποιας καθοριζετε απο τα παγια εξοδα του εκαστοτε καταστηματος. κυριε λογισταρα μου εσυ, πως ξερεις πριν το κλεισιμο του ετους τι ποσο σε αναλωσιμα, αγορες α υλων και προμηθευτες εχεις ?

Ποιος μιλησε για πριν το κλεισιμο του ετους?? Εσυ μονος σου ειπες προηγουμενως οτι οτι τα μηνιαια εξοδα σου ειναι μονο 1000 € !!! Αυτο-αναιρεισαι συνεχως !!! Το καταλαβαινεις ??
προφανως δεν καταλαβαινεις - ή δεν θελεις καλυτερα να καταλαβεις - αυτα που σου λεω. Κι επειδη δεν εχω καμια ορεξη να σου κανω ψυχαλανυση - αλλωστε υπαρχουν ειδικοι γι'αυτο - δεν θα μπω ξανα στην διαδικασια να σου απαντησω μ'αυτον τον τροπο.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου και ουτε σε κρινω.Αλλωστε δεν σε ξερω και δεν με ξερεις. Το μονο που ηθελα να πω ειναι οτι καλως ή κακως οι καιροι εχουν αλλαξει και πως ολοι μας ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για το καλο της κοινωνιας μας.Κι εσεις σαν εγκαταστατες να χαμηλωσετε οσο μπορειτε τις τιμες σας οπως εχουν πεσει αντιστοιχα οι μισθοι , αλλα και εμεις ως καταναλωτες να μην εχουμε τοσο μεγαλη καχυποψια για τα παντα γυρω μας.Ουτε εσυ φταις για τα στραβα της Ελλαδος ουτε εγω.Λιγο πολυ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ για τις κακες μας επιλογες μ'αυτους που ψηφιζαμε αλλα και λογω της κακης μας νοοτροπιας σαν λαος.
Αυτα γιατι σε λιγο θα βγουμε off topic. Να'σαι καλα και σου ευχομαι πραγματικα καλες δουλειες.

φιλε οι τιμες εχουν πεσει πλεον και ειναι σε ενα λογικο επιπεδο, σκεψου απλα ποσο ειχε μια εγκατασταση μεχρι το καλοκαιρι του 2011 και ποσο σημερα.
απο την αλλη βεβαια μην εχετε την απαιτηση να ειναι στην ιδια τιμη ενα επωνυμο συστημα, με καποιο που ειναι αντιγραφη καποιου αλλου, οπως και το αν η εργασια τελειωνει σε 6 ωρες η σε 2 μερες. σε μια μερα δεν τελειωνει μια σοβαρη εγκατασταση οσοι και να δουλεψουν πανω της.
ζητω συγνωμη για τον τροπο μου αλλα με εβγαλες εκτος εαυτου. καλη υγεια να εχουμε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Τετ 17 Οκτ, 2012 16:35

.............
Το μονο που ηθελα να πω ειναι οτι καλως ή κακως οι καιροι εχουν αλλαξει και πως ολοι μας ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για το καλο της κοινωνιας μας.Κι εσεις σαν εγκαταστατες να χαμηλωσετε οσο μπορειτε τις τιμες σας οπως εχουν πεσει αντιστοιχα οι μισθοι , αλλα και εμεις ως καταναλωτες να μην εχουμε τοσο μεγαλη καχυποψια για τα παντα γυρω μας.Ουτε εσυ φταις για τα στραβα της Ελλαδος ουτε εγω.Λιγο πολυ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ για τις κακες μας επιλογες μ'αυτους που ψηφιζαμε αλλα και λογω της κακης μας νοοτροπιας σαν λαος.
Αυτα γιατι σε λιγο θα βγουμε off topic. Να'σαι καλα και σου ευχομαι πραγματικα καλες δουλειες.[/quote]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++φωνω 100000000000% :thumbup: :wave:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 17 Φεβ, 2013 18:14

Παιδια γνωριζει κανεις καλο και φθηνο εγκαταστατη επωνυμου συστηματος στην Θεσ/νικη?
Το αυτοκινητο ειναι Honda CRV 1998 και οταν λεω φθηνο και καλο ενοω π.χ lovato με 550-600 ευρω ταβανι και brc sequent με 700 ευρω ταβανι τιμη,παραπανω το θεωρω νταβατζιλικη μεγαλο βλεποντας τις τιμες που κοστιζουν τα κιτ της lovato(http://www.autogasgroup.gr/product_info ... anguage=gr) με δεξαμενη και σωληνωσεις κοστζει 365 ευρω αντε και αλλα 35 τα αναλωσημα του μαστορα =400 χαλαλι να του δωσω και 150 ευρω(200 με το kteo) για την δουλεια του και 100 ευρω παραπανω για brc μιας και ειναι και πιο ακριβο σαν κιτ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες