Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 08 Οκτ, 2012 00:47

Σε όσους κοροϊδεύουν για το υγραέριο, η απάντηση είναι μία :
Το γεμίζω με κάτω από 50€ και κάνω πάνω από 500-600χμ; Ανδρικά μόρια τότε.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό zep » Δευτ 08 Οκτ, 2012 08:23

steliosmil έγραψε:Αληθεια απο την ειδηση για την αυξηση στον ΕΦΚ πιο πολυ με πειραξε τελικα η καζουρα των γυρω μου σε σημειο να ντρεπομαι να λεω οτι εβαλα αεριο....ημουν βλεπεις απο τους νεους...τελος παντων ενα μηνα με υγραεριο απολυτα ευχαριστημενος και χωρις ανατηναγμενο αυτοκινητο...μεχρι να ανεβει η τιμη θα γελαω εγω!!!!

Αυτό το αντιμετωπίσαμε όλοι μας..βλέπεις ο Ελληνάρας ακούει στο ρητό που τον ρώτησε ο θεός "τι χάρη θέλει να του κάνει...και αυτός απάντησε να καεί η Mercedes του γείτονα".

Νομίζω οτι ίσως όλη αυτή η ιστορία ίσως βγεί σε καλό. Πιο πολύ έπερεπε να σε πειράξει οτι αν έβαζες τώρα υγραέριο, μάλλον θα το έβαζες 200-300 € πιο κάτω :lol:
Ζητώ συγνώμη από τους εγκαταστάτες .. αλλά έτσι είναι η αγορά.

Η απάντηση όλων αυτών που "καιγόμαστε" εδω μέσα όμως δόθηκε χθές από την επιτροπή για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμου όποιος είδε.
Ο ίδιος ΓΓ Πληρ.Συστ. είπε λίγο πολύ ότι όλη η δουλειά γίνεται από το καρτέλ των Διυλιστηρίων και τις εταιρείες και Ανώτατα στελέχη της κρατικής εξουσίας και πασχίζουν να τις εντάξουν στο σύστημα "Εισροών-Εκροών".

Μια καλή πηγή είναι το παρακάτω σελίδα 22 αλλά και όλο το κείμενο (.pdf)
http://www.sppi.gr/5LR.pdf
ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ , ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....ΣΚΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ.
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό IOCTL » Δευτ 08 Οκτ, 2012 13:39

Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αφού νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου εκεί:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/crash-test.html
IOCTL

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Δευτ 08 Οκτ, 2012 13:58

Αληθεια τι γινεται με το ΦΠΑ;; Εχουμε επικεντρωθει εως τωρα στον ΕΦΚ και συμπεραναμε οτι η αυξηση δεν θα ξεπερασει τα 10 λεπτα. Με το ΦΠΑ μεσα ομως ή να το προσθεσουμε απο πανω;! :evil:
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 08 Οκτ, 2012 14:06

IOCTL έγραψε:Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αφού νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου εκεί:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/crash-test.html

Το αρθρο εχει λαθος. 200 ευρω τον τονο ειναι και οχι 125 που λεει σημερα.................αρα και ολοι οι περεταιρω υπολογισμοι λαθος.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 08 Οκτ, 2012 15:15

Πάντως η άποψη μου είναι ότι εάν πάει εκεί που λένε το αέριο ,1,10 -1,15€ ε΄νω η βενζινη έχει 1,70€ δέν θα συμφέρει το αέριο παληκάρια μου, διότι να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πιθανότητα με αέριο τα αυτοκινητα να βγάλουν και κάποια αβαρία αντε μετά βέβαια να αποδείξης ότι δεν φταίει το αέριο ,οπότε θα βάλεις το χέρι στη τσέπη και θα πληρώσεις,,?????Η θα τρέχεις σε δικηγόρους... :(
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό stkamos » Δευτ 08 Οκτ, 2012 16:16

steliosthem έγραψε:Αληθεια τι γινεται με το ΦΠΑ;; Εχουμε επικεντρωθει εως τωρα στον ΕΦΚ και συμπεραναμε οτι η αυξηση δεν θα ξεπερασει τα 10 λεπτα. Με το ΦΠΑ μεσα ομως ή να το προσθεσουμε απο πανω;! :evil:

Η αυξηση, εφοσον εξισωθει ο φορος ειναι 0.074 λεπτα συν ΦΠΑ. 9 λεπτα με το ζορι δλδ.Οτι αλλο ακουγεται ειναι προιον φαντασιας.Ολοι οι δημοσιογραφοι υπολογιζουν τον φορο στα 120 ευρω, ενω ειναι ηδη 200.Απο εκει και μονο, καταλαβαινεις ποσο προχειρα εχουν προσεγγισει το θεμα.Ελλας το μεγαλειο σου....
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό lancialybra » Δευτ 08 Οκτ, 2012 16:57

46 σελίδες γραφόμενα, για κάτι που ακόμη επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί και έχει πέσει πολύ μα πάρα πολύ παραφιλολογία.

Προτείνω να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε το χρόνο να δείξει την αλήθεια και εάν πράγματι αλλάξει κάτι, εδώ είναι το νήμα να το συνεχίσουμε επί των πραγματικών δεδομένων.

Το κουράσαμε παίδες και δεν πάει άλλο!
Lancia Lybra 1.8LX '00 - BRC "Plug & Drive"
http://lancialybra.mlemo.gr
lancialybra

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό runner » Δευτ 08 Οκτ, 2012 16:59

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σωστή δημοσιογραφία παρά μόνο κίτρινος τύπος....Εγώ προσωπικά θα βάλω και στο αυτ/το της γυναίκας μου..Δεν βλέπεται τι λένε και τι κάνουν τα τελευταία 3 χρόνια?Κοντεύει να γίνει 4Τ. το φόρουμ.
*συμφωνώ με τον από πάνω
runner

Δημοσιευσεις: 126

Δημοσίευσηαπό sbk » Δευτ 08 Οκτ, 2012 20:59

Όπως και να'χει το θέμα στο πρατήριο που συνήθως γεμίζω
από 0,889 το λίτρο πήγε 0,869
sbk

Δημοσιευσεις: 68

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση