Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

KIA Pro-ceed 1600

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Re: KIA Pro-ceed 1600

Δημοσίευσηαπό Izdranis » Τετ 13 Απρ, 2011 16:30

SteliosProCeed έγραψε:
Izdranis έγραψε:Zavoli αέριου ψεκασμού με 65L δεξαμενή στη ρεζέρβα..

Θα σου φαει πολυ πορτμπαγκαζ....μαλλον πανω απο 8 ποντους πανω το πατωμα....
Όχι δεν τρώει τόσο τη δοκίμασα όταν πήγα να δώσω προκαταβολή και μου τωει μόνο 4 cm είναι φαρδιά και χαμηλή περίπου 54 l καθαρά θα Παίρνει και θέλω μεγάλη γιατί η βασική χρήση είναι ταξίδι και πολυ λιγότερο πόλη..
Izdranis

Δημοσιευσεις: 29

Δημοσίευσηαπό Izdranis » Τετ 13 Απρ, 2011 16:33

rebel έγραψε:

Ποιο εχεις??? το 1400 η' το 1600?? Με το καλο να το βαλεις και αναμενουμε εντυπωσεις και την καταναλωση που θα εχεις τωρα

Η δεξαμενη οντως μεγαλη :shock:

Το 1400 κατανάλωση τώρα Έχω 7,6 πόλη και 6,2 ταξίδι με το αέριο περιμένω μια σχετική αύξηση αν και ο εκγαταστατης λέει ότι θα καίει το ίδιο...
Izdranis

Δημοσίευσηαπό rebel » Τετ 13 Απρ, 2011 17:54

Izdranis έγραψε:
rebel έγραψε:

Ποιο εχεις??? το 1400 η' το 1600?? Με το καλο να το βαλεις και αναμενουμε εντυπωσεις και την καταναλωση που θα εχεις τωρα

Η δεξαμενη οντως μεγαλη :shock:

Το 1400 κατανάλωση τώρα Έχω 7,6 πόλη και 6,2 ταξίδι με το αέριο περιμένω μια σχετική αύξηση αν και ο εκγαταστατης λέει ότι θα καίει το ίδιο...

Τ ο δικο μου με 55 εχω καθαρα 45ltπεριπου H καταναλωση ανεβηκε περιπου στο 1lt στα 100. Βεβαια εχω ειχα πολη 9+ και εξω 8+
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 13 Απρ, 2011 21:52

Izdranis έγραψε:...... με το αέριο περιμένω μια σχετική αύξηση αν και ο εκγαταστατης λέει ότι θα καίει το ίδιο...

Μην τον πιστεψεις και να επιμείνεις να φυγεις απο κει με το αμαξι να καιει +15 τουλαχιστον...αν θες να το χαρεις....
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό Izdranis » Κυρ 17 Απρ, 2011 17:51

Θα το προσέξω αυτό. Μου είπε επίσης ότι θα ψεκαζει και βενζίνη αλλα δεν ξέρω σε τι ποσοστό και για πιο εύρος στροφών.. Αύριο που θα πάω να το αφήσω θα μάθω περισοτερα..
Izdranis

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 17 Απρ, 2011 23:55

Izdranis έγραψε:Θα το προσέξω αυτό. Μου είπε επίσης ότι θα ψεκαζει και βενζίνη αλλα δεν ξέρω σε τι ποσοστό και για πιο εύρος στροφών.. Αύριο που θα πάω να το αφήσω θα μάθω περισοτερα..

Αν δεν ψεκαζει βενζινη ΜΟΝΟ μετα τις 5000στρ/λ , δεν αξιζει γιατι θα δινεις 1 σκασμό λεφτα...
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό Izdranis » Δευτ 18 Απρ, 2011 13:01

astragjtg έγραψε:
Izdranis έγραψε:Θα το προσέξω αυτό. Μου είπε επίσης ότι θα ψεκαζει και βενζίνη αλλα δεν ξέρω σε τι ποσοστό και για πιο εύρος στροφών.. Αύριο που θα πάω να το αφήσω θα μάθω περισοτερα..

Αν δεν ψεκαζει βενζινη ΜΟΝΟ μετα τις 5000στρ/λ , δεν αξιζει γιατι θα δινεις 1 σκασμό λεφτα...

Το άφησα και εγώ σήμερα για την εγκατάσταση του αερίου αύριο μέχρι τις 5 το απόγευμα θα πάω να το πάρω.
Ρώτησα ποτε θα ψεκάζει και η απάντηση ήταν οτι ο εγκέφαλος που θα τοποθετήσουν θα περνει πληροφορίες απο τον κανονικό του αυτοκινήτου και ψεκάζει απο μονος του όποτε χρειάζεται. επισης επέμενε οτι δεν θα ανεβεί η κατανάλωση και οτι ο κινητήρας μου δεν χρειάζεται λαδιέρα γιατί
δεν εχει πρόβλημα με τις βαλβίδες..
Izdranis

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 18 Απρ, 2011 15:59

Izdranis έγραψε:Ρώτησα ποτε θα ψεκάζει και η απάντηση ήταν οτι ο εγκέφαλος που θα τοποθετήσουν θα περνει πληροφορίες απο τον κανονικό του αυτοκινήτου και ψεκάζει απο μονος του όποτε χρειάζεται.

Το ''οποτε χρειαζεται'' ειναι λιγο αοριστο... Εσυ, δεν θες να ξερεις ποσο βενζινη θα καταναλωνεις ? Το συστημα που βαζεις μπορει να ''χρειαζεται'' ισως και συνεχεια να το ταιζει με βενζινη ή εστω πολυ συχνα.... Προσεξε το, γιατι ετσι την εχουν πατησει πολλοι και μετα βαρανε το κεφαλι τους οτι δεν κανουν οικονομια, αφου συνεχιζουν και καταναλωνουν αρκετη βενζινη..
Κατα τα αλλα η ταυτοχρονη έκχυση βενζινης...καλο κανει :D

Izdranis έγραψε:επισης επέμενε οτι δεν θα ανεβεί η κατανάλωση και οτι ο κινητήρας μου δεν χρειάζεται λαδιέρα γιατί
δεν εχει πρόβλημα με τις βαλβίδες..

Αν βρεις 1 μαστορα που θα σου πει οτι η καταναλωση μετα απο την μετατροπη θα πει στο θεο, να μου το πεις...
Ολοι τα ιδια λενε αλλα μακαρι να ειναι ετσι οπως σου τα'πε.

Α...και δεν πιστευω να εννοουσε οταν ελεγε οτι η καταναλωση σου με lpg θα ειναι ιδια, οτι θα εχεις μεν την ιδια καταναλωση (lpg με βενζινη) με πριν, αλλα θα καις και κανα 2lt/100χλμ....εχτρα βενζινη...

Το νου σου... :thumbup:
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό Izdranis » Δευτ 18 Απρ, 2011 18:37

Τι να πω δεν ξέρω θα φανεί τι θα καίει και πόσο αύριο που θα πάω να το πάρω το κιτ είναι τις zavoli και το περναω σε συνεργατη του Θεοδωρου το έχουν βάλει και άλλοι και δεν Έχω διαβάσει να έχουν κάποιο παράπονο.. Το επέλεξα γιατί μέχρι το Σεπτέμβριο ζούσα Θεσσαλονίκη εμένα κοντά στον θεοδώρου και απο μικρός θυμάμαι ταξί και ιχ να βάζουν αέριο τον επέλεξα λόγο παλαιοτητας και εμπειρίας ελπίζω ότι θα κάνει καλη δουλεια..το Πάσχα που θα ανέβω στους γονείς θα βάλω απο εκει αέριο και θα ζητήσω να κάνει και ένα έλεγχο στην εγκατάσταση να δω αν ο συνεργάτης έκανε καλη δουλειά..
Izdranis

Δημοσίευσηαπό Izdranis » Τρί 19 Απρ, 2011 17:31

Μόλις γύρισα απο το συνεργείο δεν είδα καμία διάφορα σε σχέση με τη βενζίνη ούτε περίεργους θορύβους ούτε κάτι άλλο.. Βέβαια αυτά στα 5 χιλιόμετρα που έκανα μέχρι το σπίτι αααα φουλαρα 52L με 40 € καλό ε;;;
Izdranis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Showroom

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες