Μια χαρά θα δουλέψει το tartarini άλλο και το omvl αλλά φοβάμαι τον πνεύμονα άλλης εταιρίας... Αν σου δίνουν γραπτή εγγύηση και να και μόνο αέριο, προχωρά
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
jsab114 έγραψε:Έχω ένα Seat Leon I 1.8T 20vt "μαμίσιο" (στα 180 άλογα). Ρώτησα στην γνωστή αντιπροσωπεία Seat στην ανηφόρα στο Γαλάτσι για μετατροπή και μου πρότεινε OMVL με πνεύμονα άλλης εταιρίας για 300 άλογα. Μου είπε ότι παρόλο που εισάγει ο ίδιος Tartarini, προτείνει OMVL για το συγκεκριμένο moter μιας και θεωρεί ότι συνεργάζεται καλύτερα με τον μαμα εγκέφαλο. Θα μου βάλει και "λαδιέρα" καλής ποιότητας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λέει.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Έχει βάλει κανείς από εσάς αντίστοιχο κιτ στο μοτερ αυτό (το οποίο φορούσαν πολλά αυτοκίνητα του VAG) και ποιες οι εντυπώσεις σας;
Δίνουν 2 χρόνια εγγύηση στο κίτ αλλά και για όποια ζημιά προκαλέσει αυτό στον κινητήρα.
dathens έγραψε:jsab114 έγραψε:Έχω ένα Seat Leon I 1.8T 20vt "μαμίσιο" (στα 180 άλογα). Ρώτησα στην γνωστή αντιπροσωπεία Seat στην ανηφόρα στο Γαλάτσι για μετατροπή και μου πρότεινε OMVL με πνεύμονα άλλης εταιρίας για 300 άλογα. Μου είπε ότι παρόλο που εισάγει ο ίδιος Tartarini, προτείνει OMVL για το συγκεκριμένο moter μιας και θεωρεί ότι συνεργάζεται καλύτερα με τον μαμα εγκέφαλο. Θα μου βάλει και "λαδιέρα" καλής ποιότητας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λέει.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Έχει βάλει κανείς από εσάς αντίστοιχο κιτ στο μοτερ αυτό (το οποίο φορούσαν πολλά αυτοκίνητα του VAG) και ποιες οι εντυπώσεις σας;
Δίνουν 2 χρόνια εγγύηση στο κίτ αλλά και για όποια ζημιά προκαλέσει αυτό στον κινητήρα.
Λαδιερα υποπιεσης σε τουρμπο απαγορεύεται δια ροπάλου εκτός αν ειναι ψηφιακή και ψεκαζει με διακλαδωτη ανά κυλινδρο μαζί με το καυσιμο.... υπάρχουν πολλές περιπτώσεις να πηγαίνει λάδι στη τουρμπινα.
Το μοτέρ σου ειναι απο τα πιο εύκολα για γκάζι με σωστο κιτ δυο φίλοι έχουν βάλει Prins silverline με τα κίτρινα μπεκ και φυσάνε ένα Beatle 1.8 tt & ένα octavia rs 1.8 turbo
black92s έγραψε:Διαλέγεις και παίρνεις. Η κινήσαι με βενζίνη και 1.80 η με υγραερίου και 0.91(εδώ θεσσαλονίκη τουλάχιστον). Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις. Εγώ το έβαλα 900 ευρώ φιλική τιμή. Δεν εχω tsi
Sent from my U20i using Tapatalk 2
gianfil έγραψε:black92s έγραψε:Διαλέγεις και παίρνεις. Η κινήσαι με βενζίνη και 1.80 η με υγραερίου και 0.91(εδώ θεσσαλονίκη τουλάχιστον). Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις. Εγώ το έβαλα 900 ευρώ φιλική τιμή. Δεν εχω tsi
Sent from my U20i using Tapatalk 2
an prosekses to thema einai turbo kinitires kai lpg
s2gr έγραψε:Γεια σας , δυο ερώτησεις προς όλους τους τουρμπατους του Forum:
1) τελικά πόσοι εχουν βάλει υγρού ψεκασμού χωρίς πνευμονα σε ΜΗ αμεσου ψεκασμού κινητήρες και τις εντυπώσεις τους?
2) όσοι χρησιμοποιούν πνευμονα με τι πίεσεις δουλευει η τουρμπίνα τους και με τι ο πνευμονας?
Επίσης εαν κάποιος εχει κατι να προτείνει-βοηθήσει μπορει να μπει εδώ : viewtopic.php?f=28&t=1470
Ευχαριστώ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 27 επισκέπτες
|
|
|