Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατασταση υγραεριου σε Τυαρeγκ 2004 , 6ν, 3200cc

Re: Εγκατασταση υγραεριου σε Τυαρeγκ 2004 , 6ν, 3200cc

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 18 Σεπ, 2012 10:27

dathens έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:Το δικο μου παντως με AC-STAG μετα απο 21000χλμ, με λιγοτερο απο τα μισα χρηματα που μου ζητησαν για PRINS, δεν εχει παρουσιασει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημμα , και απο καταναλωση ειμαι +15% απο οτι με βενζινη....

Σοβαρά ε μπράβο ! Σχήμα οξύμωρο αμάξι 80-100 χιλ ευρω με σύστημα υγραεριου 900 ευρω ; 2000 έχει το ολλανδικο αρα το έβαλες με 900 - 950 ευρω σωστά ;

Συγνωμη αλλα αυτη τη λογική δε μπορω να την καταλαβω
επειδη εχει ακριβο αυτοκινητο ντε και σωνη τα λεφτα του θα πρεπει να τα "πεταει απο το παραθυρο"?????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Τρί 18 Σεπ, 2012 10:32

dathens έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:Το δικο μου παντως με AC-STAG μετα απο 21000χλμ, με λιγοτερο απο τα μισα χρηματα που μου ζητησαν για PRINS, δεν εχει παρουσιασει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημμα , και απο καταναλωση ειμαι +15% απο οτι με βενζινη....

Σοβαρά ε μπράβο ! Σχήμα οξύμωρο αμάξι 80-100 χιλ ευρω με σύστημα υγραεριου 900 ευρω ; 2000 έχει το ολλανδικο αρα το έβαλες με 900 - 950 ευρω σωστά ;

α) το παραδειγμα σου ειναι εντελως ακυρο....μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!

Οκ αραδιασε αλλιώς είσαι κοινός συκοφάντης ένα μόνο θα προτιμούσα

β)ναι του χρονου που θα εχω 80.000χλμ , μπορει να μου εχει βγαλει προβλημμα στις βαλβιδες. Με τα 2000 ευρω σχεδον ΛΙΓΟΤΕΡΑ που εδωσα για την εγκατασταση, χαλαρα του αλλαζω τις εδρες με πιο ενισχυμενες, και μου μενουν και ρεστα να τα πιω τσιπουρακια με τους φιλους μου!

Τσάμπα το έβαλες ; 2000 ευρω λιγότερα δηλαδη 0 € ; Εξακολουθείς να μην λες την αλήθεια !! Αλλαξε απο τώρα έδρες γιατι αν παει πιστόνι θέλεις 4-5 χιλιαρικα βλέπε cayenne Porsche 3,2 στη γλυφαδα καμία 10αρια κόμματια !! Θα κάνεις να πιεις τσίπουρα χρόνια !!

ΑΛΛΑ...με prins μου δινεις εσυ εγγυηση οτι δεν θα μου βγαλει θεμα με τις βαλβιδες? γιατι και ετσι να ειναι σε παραπεμπω παραπανω....αν και η prins το μοτερ μου το εχει στις black list....

Απάντησε ο εγκαταστατης πιο πάνω μηδέν βαλβίδες με τη λιπανση ααα άλλα 300-350 ευρω αντι 5 χιλιαρικα

γ)στην ερωτηση μου δεν απαντας...εδω που τα λεμε δεν περιμενα και κατι διαφορετικο...!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

δ)μην διαβαζεις τοσο πολυ...εχεις "παραμορφωθει"... το "τραβα" στα προβατα σου...

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ΥΓ2. Προς admin. δεν καταλαβαινω την σταση σας... τα προηγουμενα post μου με τον dathens διαγραφηκαν...ελπιζω οχι και αυτα! Παρεπιπτοντως δεν βλεπετε οτι κανει εμμεση διαφημηση κατι που ειναι αντιθετο στους κανονες του forum?

Φυσικά να με διαγράψουν τώρα παρακαλώ , μετα απο 1100 posts για να μείνεις εσυ στο φόρουμ με το Tuareg που έχει το φθηνότερο σύστημα ever !!!

Παμε παλι γιατι εσυ εχεις μεγαλη πλακα!!!

Το κιτ εγω το εβαλα 1300 με φπα και κτεο. Οταν πηρα τηλεφωνο την qgas να μου κανει μια προσφορα μου ειπαν 2900 για το ολοκληρωμενο κιτ της prins, που ειναι ολα εργοστασιακα απο την Prins, και που αυτο μου προτεινουν +350 ευρω την ηλεκτρονικη λαδιερα...συνολο 3250. Σε σχεση με τα 1300 που εδωσα εγω ποση ειναι η διαφορα ????? Μου ανεφεραν βεβαια οτι υπαρχει και η λυση με 2000 +350 ευρω την λαδιερα (1050 περισσοτερα μιας και δεν ξερεις απο οτι φαινεται αριθμητικη...), αλλα οπως ειπα μου προτειναν την πρωτη λυση σαν καλυτερη και πιο αξιοπιστη...

Με την λογικη την δικη σου, σχημα οξυμωρο ειναι επισης να εχεις ενα αντιστοιχης τιμης αυτοκινητο, και να ΒΑΖΕΙΣ υγραεριο...

Για τις εδρες και τα πιστονια κλπ που αναφερεις, ασε να ξερω καλυτερα απο εσενα ποσο θα μου κοστισει μια πιθανη ζημια...

Τα παραδειγματα θα τα ποσταρω οταν βρω λιγο χρονο, για να ξαναβρω τις αναφορες...οχι σαν και εσενα "...ενα cayenne Porsche 3,2 στη γλυφαδα ..." και "...δες σε άλλο forum περι ML W163 με stag..."

...και που εισαι...αν θελεις να μου απαντησεις, κοιτα να εισαι λιιιιγο πιο ουσιαστικος αλλιως αστο.... ευτυχως καποιοι εδω μεσα εχουν IQ λιγο μεγαλυτερο απο οτι εσυ πιστευεις...
VW Touareg 3.2 V6, Ac Stag, χωρίς λαδιέρα
ilias4x4

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Τρί 18 Σεπ, 2012 10:52

qgas έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:..μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!

ΥΓ. Κυριοι της qgas, αφου ο dathens δεν εχει αμεση σχεση με την εταιρια σας (οπως εκεινος λεει), γιατι δεν κανετε κατι? Δεν καταλαβαινεται οτι σας δυσφημει? Εγω προσωπικα και 5-6 ατομα που γνωριζω, ενας σημαντικος λογος που δεν εμπιστευτηκαμε εσας, ειναι η σταση του dathens, και οτι δεν εχετε διαχωρησει την θεση σας απεναντι του....

ΥΓ2. Προς admin. δεν καταλαβαινω την σταση σας... τα προηγουμενα post μου με τον dathens διαγραφηκαν...ελπιζω οχι και αυτα! Παρεπιπτοντως δεν βλεπετε οτι κανει εμμεση διαφημηση κατι που ειναι αντιθετο στους κανονες του forum?

Καλημερα σε ολους...

Σχετικά με το μέλος του φόρουμ που αναφέρεστε σας γνωρίζουμε ότι το μέλος είναι γνωστός μας και πελάτης μας με 2 δικά του αυτοκίνητα, μερικά άλλα της οικογενείας του και τίποτα παραπάνω.

O καθένας γράφει ότι πιστεύει και δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε τι γράφει κάθε μέλος, γνωστό ή όχι, εφόσον δεν υπάρχει δυσφήμιση σε βάρος της εταιρία μας.

Το αντίθετο με εσάς που ισχυρίζεστε περί παραδειγμάτων με συστήματα της prins, γενικά και άοριστα και δεν θίγεται εμάς ως εταιρία αλλά μια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία υγραεριοκίνησης με χιλιάδες ευχαριστημένους οδηγούς , την κορυφαία τεχνολογικά ετσιρία στον χώρο.

Εάν έχετε στοιχεία παρακαλούμε για τη δημοσίευση τους !!

Όσο αφορά την μαύρη λίστα της prins για το μοτέρ σας να σας ενημέρωσουμε ότι δεν υπάρχει ακόμα αυτοκίνητο με καμένες βαλβίδες που έχει το σύστημα λίπανσης valve care εγκαταστημένο.

Με εκτίμηση

Qgas[/quote]
Καταρχην καλημερα και χαιρομαι πραγματικα για την τοποθετηση σας!

Δεν νομιζω να εθιξα ουτε εσας αλλα και ουτε την Prins σαν εταιρια...(παρεπιπτοντως θεωρω οτι τα prins ειναι πολυ ποιοτικα κιτ).
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν δεχομαι οτι τα μοναδικα κιτ που δουλευουν απροβληματιστα ειναι τα prins και ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια, για πεταμα κλπ που θελει να μας παρουσιασει ο dathens...

Τα στοιχεια που ζητατε θα τα δημοσιευσω μολις βρω λιγο χρονο...

Τωρα αν ο dathens σας δυσφημει η οχι, ειναι δικο σας θεμα πως θα το εκλαβετε...εγω απλα την αποψη μου ειπα...

Στην μαυρη λιστα της Prins δεν ειδα πουθενα να αναφερει οτι με valve care λυνεται το θεμα με τις βαλβιδες για το μοτρερ μου...αν υπαρχει καπου και δεν το εχω δει παρακαλω να μου το κοινοποιησετε...

Σας ευχαριστω πολυ...

Φιλικα
ilias4x4

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 18 Σεπ, 2012 14:26

ilias4x4 έγραψε:Καταρχην καλημερα και χαιρομαι πραγματικα για την τοποθετηση σας!

Δεν νομιζω να εθιξα ουτε εσας αλλα και ουτε την Prins σαν εταιρια...(παρεπιπτοντως θεωρω οτι τα prins ειναι πολυ ποιοτικα κιτ).
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν δεχομαι οτι τα μοναδικα κιτ που δουλευουν απροβληματιστα ειναι τα prins και ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια, για πεταμα κλπ που θελει να μας παρουσιασει ο dathens...

Τωρα αν ο dathens σας δυσφημει η οχι, ειναι δικο σας θεμα πως θα το εκλαβετε...εγω απλα την αποψη μου ειπα...

Στην μαυρη λιστα της Prins δεν ειδα πουθενα να αναφερει οτι με valve care λυνεται το θεμα με τις βαλβιδες για το μοτρερ μου...αν υπαρχει καπου και δεν το εχω δει παρακαλω να μου το κοινοποιησετε...

Σας ευχαριστω πολυ...

Φιλικα

Καλησπέρα, και πάλι ,

Εμείς ποτέ δεν είπαμε οτι τα υπόλοιπα κιτ δεν δουλεύουν σωστά, ίσα ίσα το αντίθετο είπαμε ότι το stag είναι ένα πολύ καλό κιτ, η μαυρη λίστα είναι ενημερωτική πιο πολύ και αν δείτε οι αναφορές προέρχονται από πελάτες ( οι πιο πολλές client )

Σχετικά με τις τιμές που αναφέρατε πιο πάνω να σας διευκρινήσουμε ότι το εργοστασιακού τύπου κιτ που στοιχίζει 2900 ευρώ περιλαμβάνει δεξαμενή 4 παροχών, και όλα τα παρελόμενα τοποθέτησης ( λαμες στήριξης inox βιδες σωλήνες αντάπτορες για τα καλώδια του εγκεφάλου καi αρκετά άλλα καλούδια που παρέχονται απο την PRINS στη VW για να εγκαθιστούν οι αντιπροσωπείες της VW τα κιτ εύκολα και απλά με κλειδωμένη χαρτογράφηση και εγκεφάλο )

Φυσικά υπάρχει και το απλό 6 κύλινδρο κιτ που εμείς εγκαθιστούμε με 1950 ευρώ και δεξαμενή επιλογής σας, συν 300 ευρώ τη προσθήκη του valve care αν το επιθυμήται, ( στο 6 κυλινδρο κτι υπάρχει στη τιμή η αναλογική λαδιέρα )

Με εκτίμηση Qgas
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Τρί 18 Σεπ, 2012 14:39

qgas έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:Καταρχην καλημερα και χαιρομαι πραγματικα για την τοποθετηση σας!

Σας ευχαριστω πολυ...

Φιλικα

Καλησπέρα, και πάλι ,

Εμείς ποτέ δεν είπαμε οτι τα υπόλοιπα κιτ δεν δουλεύουν σωστά, ίσα ίσα το αντίθετο είπαμε ότι το stag είναι ένα πολύ καλό κιτ, η μαυρη λίστα είναι ενημερωτική πιο πολύ και αν δείτε οι αναφορές προέρχονται από πελάτες ( οι πιο πολλές client )

Σχετικά με τις τιμές που αναφέρατε πιο πάνω να σας διευκρινήσουμε ότι το εργοστασιακού τύπου κιτ που στοιχίζει 2900 ευρώ περιλαμβάνει δεξαμενή 4 παροχών, και όλα τα παρελόμενα τοποθέτησης ( λαμες στήριξης inox βιδες σωλήνες αντάπτορες για τα καλώδια του εγκεφάλου καi αρκετά άλλα καλούδια που παρέχονται απο την PRINS στη VW για να εγκαθιστούν οι αντιπροσωπείες της VW τα κιτ εύκολα και απλά με κλειδωμένη χαρτογράφηση και εγκεφάλο )

Φυσικά υπάρχει και το απλό 6 κύλινδρο κιτ που εμείς εγκαθιστούμε με 1950 ευρώ και δεξαμενή επιλογής σας, συν 300 ευρώ τη προσθήκη του valve care αν το επιθυμήται, ( στο 6 κυλινδρο κτι υπάρχει στη τιμή η αναλογική λαδιέρα )

Με εκτίμηση Qgas

Καλησπερα,

Οπως ειπα και παραπανω, δεν εχω κανενα προβλημα με εσας, ουτε ειπα ποτε οτι εσεις λετε οτι τα αλλα κιτ δεν δουλευουν σωστα!! (αναφερα οτι ο dathens τα λεει αυτα...)

Οπως επισης χαιρομαι που μου επιβεβαιωνετε οτι εγραψα παραπανω για τις τιμες (γιατι "καποιος" με λεει ψευτη παραπανω...)

Να'στε καλα και καλες δουλειες!

Παντα φιλικα!
ilias4x4

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 19 Σεπ, 2012 22:30

qgas έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:
Φυσικά υπάρχει και το απλό 6 κύλινδρο κιτ που εμείς εγκαθιστούμε με 1950 ευρώ και δεξαμενή επιλογής σας, συν 300 ευρώ τη προσθήκη του valve care αν το επιθυμήται,

( στο 6 κυλινδρο κτι υπάρχει στη τιμή η αναλογική λαδιέρα )

Με εκτίμηση Qgas

1950 -1300 = 650 ευρώ διαφορά αυτό κατάλαβα εγώ δεν είναι το εργοστασιακό κιτ το stag !!

Και η διάφορα τιμής είναι μόνο στο κιτ λιπανσης και τα KEIHIN μπεκ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Πέμ 20 Σεπ, 2012 13:17

Δεν περιμενα να καταλαβεις και τιποτα παραπανω....
ilias4x4

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες