Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό zep » Δευτ 10 Σεπ, 2012 13:18

Φίλε Fokion ούτε και εγώ θέλω να "ακούγομαι" γραφικός ή υπερβολικός, αλλά ειλικρινά πιστεύω δεν είναι τυχαίο γαι την Ελλάδα μας η σημερινή κατάντια.
Αν διαβάσεις σήμερα στις ειδήσεις (όσο αντικειμενικές μπορούν να είναι πλέον), οι Ελβετοί σκέφτονται πως να φορολογήσουν Έλληνες που διαμένουν στο Λουγκάνο της Ελβετίας και αλλού...καθώς και οι ίδιοι δεν μπορούν να διανοηθούν τις αμύθητες αφορολόγητες περιουσίες που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι..
Σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν έγιναν απο αγαθοεργίες...Διάβασε ονόματα αυτών που παίζουν μπάλα εκεί και θα βγάλεις άκρη...
Άλλος με "πτωχευμένη" ναυτιλιακή και καλά http://mlp-blo-g-spot.blogspot.gr/2011/09/blog-post_03.html..αλλά κοντεύει να αγοράσει την πόλη που λεέι ο λόγος.Και να είσαι σίγουρος οτι κάποια εκατοντάδες € στην τσέπη του, του τα έδωσες οταν θα πήρες το σαπιοκάραβο για να πάς Κυκλάδες με την οικογένειά σου κάποτε.
Φυσικά θα βρείς και άλλα μπουμπούκια εκεί και όλοι έχουν το ίδιο προφίλ...Ναυτιλία, πετρέλαια, ναυπηγεία, εξοπλιστικά, ξέπλυμα και ότι σκ@τ@ και δυσωδία απο εκεί κάτω θα τα βρείς.Ας μην βγαίνω εκτός θέματος όμως, αλλά νομίζω και λίγο υγραέριο κάπου θα βρωμάει και εκεί... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από zep και Τετ 12 Σεπ, 2012 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 10 Σεπ, 2012 14:27

zep έγραψε: αλλά νομίζω και λίγο υγραέριο κάπου θα βρωμάει και εκεί... :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό palmeriva » Δευτ 10 Σεπ, 2012 22:11

zep έγραψε:Φίλε Fokion ούτε και εγώ θέλω να "ακούγομαι" γραφικός ή υπερβολικός, αλλά ειλικρινά πιστεύω δεν είναι τυχαίο γαι την Ελλάδα μας η σημερινή κατάντια.
Αν διαβάσεις σήμερα στις ειδήσεις (όσο αντικειμενικές μπορούν να είναι πλέον), οι Ελβετοί σκέφτονται πως να φορολογήσουν Έλληνες που διαμένουν στο Λουγκάνο της Ελβετίας και αλλού...καθώς και οι ίδιοι δεν μπορούν να διανοηθούν τις αμύθητες αφορολόγητες περιουσίες που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι..
Σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν έγιναν απο αγαθοεργίες...Διάβασε ονόματα αυτών που παίζουν μπάλα εκεί και θα βγάλεις άκρη...
Άλλος με "πτωχευμένη" ναυτιλιακή και καλά..αλλά κοντεύει αν αγοράσει την πόλη που λεέι ο λόγος.Και να είσαι σίγουρος οτι κάποια εκατοντάδες € στην τσέπη του, του τα έδωσες οταν θα πήρες το σαπιοκάραβο για να πάς Κυκλάδες με την οικογένειά σου κάποτε.
Φυσικά θα βρείς και άλλα μπουμπούκια εκεί και όλοι έχουν το ίδιο προφίλ...Ναυτιλία, πετρέλαια, ναυπηγεία, εξοπλιστικά, ξέπλυμα και ότι σκ@τ@ και δυσωδία απο εκεί κάτω θα τα βρείς.Ας μην βγαίνω εκτός θέματος όμως, αλλά νομίζω και λίγο υγραέριο κάπου θα βρωμάει και εκεί... :lol:

Τον.....Μπάγεβιτς θα τον πάρουν προπονητή.... στο Λουγκάνο; Ή ο Φερέϊρα είναι καλύτερος άραγες;
palmeriva

Δημοσιευσεις: 75

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 11 Σεπ, 2012 10:34

Τι εγινε ρε παιδια και "εκτοξευτηκαμε" σημερα?????

περασα απο το Πικερμι και ειδα τιμη πανω απο 0,9 δυστυχως δεν συγκρατησα ( απο το σοκ ) το ποσο ακριβως...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό gkal » Τρί 11 Σεπ, 2012 17:40

ΚΛεισθένους κοντά σε Δουκίσσης Πλακεντίας σήμερα 11/09/12 ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ 0.915. Τι έγινε ξαφνικά;
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό gkal » Τρί 11 Σεπ, 2012 17:42

zep έγραψε:Παιδιά είναι ξεκάθαρο οτι όλο το παιχνίδι είναι κατευθυνόμενο απο τις αρχές και τα λαμόγια που διοικούν αυτόν τον τόπο.
Στο κόλπο είναι όλοι..Οι πρατηριούχοι είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας.Απλά όταν βλέπουν και αυτοί το "λαμογιό" που παίζει απο τα διυλιστήρια, τις άδειες για εταιρείες πετρελαιοειδών που δίνονται και τους φόρους που πέφτουν, συμμετέχουν και αυτοί στο πανηγύρι και οτι αρπάξουν.Κανείς ποτέ δεν νοιάστηκε και για αυτό δεν είδατε ούτε έναν στη φυλακή για νοθεία, παράνομη διακίνηση, διύλυση κ.α

Εγώ θα σας πώ τα συμπεράσματά μου όλα αυτά τα χρόνια απο τις συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους που έτυχε να βρεθούν στο διάβα μου...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.

1.Είμαι εγώ λόγου χάριν ιδιοκτήτης διυλιστηρίων αλλά έχω και τραπεζικό όμιλο π.χ, που όμως δεν πάει καλά.Τί κάνω;;;
Ανεβάζω την τιμή της πώλησης όλων των καυσίμων απο τα διυλιστήρια για να ρεφάρω την χασούρα απο την τράπεζα!
Χαζός είμαι; Ποιός θα με ελέγξει; Ο υπουργός που είναι και αυτός μέτοχος στην τράπεζα ή και σε θυγατρικές των διυλιστηρίων;; Είναι δυνατόν;

2.Έχετε αναρωτηθεί εάν κάνατε μια βόλτα απο στις περιφερειακές του Ασπρόπυργου και σε άλλα σημεία, όλες αυτές οι μεγάλες δεξαμενές που βρίσκονται εκτός των διυλιστηρίων σε ιδιόκτητους χώρους ποιοί τις κατέχουν;
Πώς πήραν άδειες;;
Απο ποιούς ίσως υπουργούς και πριν πόσες δεκαετίες; Με τι τίμημα;
Μήπως καποιοι με ποσοστά ακόμα και για τα τρισέγγονά τους; Π.χ όπως υπουργοί που έδιναν άδειες για ανεμογεννήτριες και άλλα πάρκα;Λέω εγώ τώρα... Όπως ξέρετε επίσης τα ποσοστά περνάνε στην τελική τιμή του προιόντος..όπως και μίζες.Άρα μην περιμένετε να δείτε χαμηλή τιμή στην Ελλάδα..

3.Είμαι εγώ τώρα λόγου χάριν ιδιοκτήτης εταιρείας διακίνησης καυσίμων και πλοιοκτήτης.Έχω τον καπετάν Μανωλιό τίμιο άνθρωπο που πρέπει να καμφθεί όμως και θαλασσόλυκο, αλλά θέλω να μου κάνει και καμμιά λαμογιά..του τύπου μυστήρια απάντληση στα απάγκια καμμιάς βραχονησίδας στην μέση του Αιγαίου, απο κανα ρωσικό συννενοημένο που κατεβαίνει και του λέω..."Καπετάν τάδε...κάντο και το έρμα δικό σου, δλδ κάτι χιλιάδες λίτρα ή κάμποσοι τόνοι ανάλογα το γκαζάδικο σύν το μισθό και "τυχερά" μπόνους Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, της Παναγίας (μεγάλη η χάρη της), της Τυρινής, του Αρχάγγελου Μιχαήλ, του Σωτήρως (μεγάλη η χάρη του) κ.α
Βλέπεις η δουλειά έχει μεγάλο ρίσκο αλλά και μεγάλο κέρδος...Μπορεί να πέσουμε τυχόν σε κάποιον που δεν είναι στο κόλπο π.χ Λιμενικό, αλλά και πάλι θα πάρει ο υπουργός τηλ. και όλα θα σταματήσουν εκεί...Θα πούν οτι είχε πάει το ένα πλοίο να βοηθήσει το άλλο που είχε πρόβλημα και καλά...μην εκτεθεί και ο υπουργός...
Τώρα θα μου πείτε πως ο καπετάν τάδε θα "σπρώξει" το τόσο καλό καύσιμο που βλέπετε να βγαίνουν πιθανόν απο τα ταξί :lol:
Μα δεν είπαμε πριν; Τόσες δεξαμενές σκόρπιες απο δώ και απο κεί τι κάνουν;;; να υποθέσω...Το ίδιο υποθέτω συμβαίνει και με εισαγωγές απο Βαλκάνια και εκτελωνισμό...10 τόνοι πάνω, 20 τόνοι κάτω σε κάθε φορτίο, ποιός θα μετρήσει...Αν πέσεις το "μαρούλι" όλοι είναι άσχετοι απο μαθηματικά...το πολύ πολύ να πούν έκανα λάθος... :lol:

4.Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο τίμιος Έλληνας βενζινάς να πειράξει την αντλία (εύκολο)....Να βάλει θερμαντικό σώμα με την εγατάσταση της δεξαμενής και να φουσκώνει το καύσιμο όταν το πουλάει (πιο δύσκολο εγχείρημα λόγω εγκατάστασης).Κλείνει φυσικά την θέρμανση όταν είναι να παραλάβάει. Σπάει το καύσιμο με άλλα πιο φθηνά συμβατά με τα καύσιμα υγρά (πιο δύσκολο και σε τυχόν ελεγχους).
Απεργεί όταν του είπαν να κόβει αποδείξεις (το αυτονόητο δλδ) Απο μόνο του δείχνει τι λαμογιές γίνονταν.Ως δια μαγείας σταματάει την απεργία αλλά το καύσιμο στα ρεζερβουάρ μας τελειώνει στα 2/3 του χρόνου απο πρίν.Μήπως, λέω εγώ τώρα έγινε, ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΥΝΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟ;; ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. (ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΔΛΔ)
Ως δια μαγείας οι εταιρείες, τώρα που σφίξανε οι κ...οι, λάνσαραν καύσιμο που σου βγάζει περισσότερα χλμ.Το αυτονόητο καύσιμο για όλη την Ευρώπη.Είμαστε δις γδαρμένοι δλδ.Και χαμηλή ποιότητα και ακριβό καύσιμο.

5.Πως να αντιδράσεις όταν φίλος εδω μέσα προσπαθούσε να αναδείξει το θέμα του ακριβού καυσίμου που παλεύουμε εδώ μέσα, μέσω του Πορτο Μπέλου, Πόρτο Γερμενού κ.α και δεν γινόταν τίποτα;;;
Λέω εγώ τώρα....μήπως όταν το πρότεινε στα θέματα, έσκασε τηλ. απο τον οποιονδήποτε καναλάρχη...που όλως τυχαίως είναι τυχαία, λέμε τώρα, μέτοχος και αυτός σε εταιρείες π.χ;;;
Μπορώ να σκεφτώκαι άλλα πράγμτα που μπορεί να συμβαίνουν, αλλά δεν έχει νόημα...

Για εμένα συζήτηση, δεν έχει κανένα νόημα και άνετα ο admin μπορεί και να κλείσει το θέμα που λέει ο λόγος, τσάμπα οι φίλοι εδώ μέσα προσπαθούν να να κατανοήσουν πως τους κλέβουν...το οποίο πρέπει να θεωρείτε δεδομένο κατα την γνώμη μου.Αν δεν πέσουν κεφάλια και εννοώ κυριολεκτικά, είναι πολλά τα λεφτά και η απληστία όλων για να σταματήσουν.
Αυτά τα ολίγα...

Δυστυχώς συμφωνώ και εγώ
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 11 Σεπ, 2012 18:37

Ο panorano που ειναι ρε παιδια μας πει για τον φτωχο πλην τιμιο πρατηριουχο και τους λοιπους ενδιαμεσους και οτι στην τελικη εμεις οι ιδιοι φταιμε.......:grin::grin::grin:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 11 Σεπ, 2012 23:14

Γιούχου!
Σας περνάμε σχεδόν όλους και φτάνουμε στην πρώτη θέση της ακρίβειας οι Θεσσαλονικείς!

0,061€ από τον 1ο (Ηράκλειο)
0,022€ από τον 2ο (Αχαΐα)
και ΜΟΛΙΣ 0,002€ από τον 3ο (Αχαΐα).

Έλα να βλέπω πρωτιές στην "φτωχο"μάνα!!
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό xenofontas » Τετ 12 Σεπ, 2012 11:08

Ενα έχω να επαναλάβω.. [φωτιά και τσεκούρι} γιατί αυτός που το πρωτοείπε τον έκλεισαν φυλακή τα λαμόγια του κάθε είδους καρτέλ. %-(
xenofontas

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 13 Σεπ, 2012 02:46

Σπαει σιγα σιγα και το φραγμα των 0.90 ευρω στην ΑΘηνα.
0.845 ο φθηνοτερος μεσα σε κατι στενα, ψαξτε λιγο! Το νου σας οι κοντινοι στην περιοχη, ειναι κριμα να βλεπεις ουρες σε 0.914.
Αν και γενικα δεν μας σωζει τιποτα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες