Όμως, με την νέα οθόνη, που δείχνει ~ +20 λίτρα στο ντεπόζιτο (το αναλογικό δείχνει κανονικά), ποτέ δεν συμβαίνει αυτό, γιατί πολύ απλά δεν πέφτει τόσο κάτω

Ο μόνος τρόπος είναι να το κρατάς κοντά στο 1/2, όπως συστήνεται από τους εγκαταστάτες.

f1rm4 έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω... Στο astra h 1,4 τι δεξαμενή χωράει στη ρεζέρβα χωρίς προβλήματα να σηκώνεται το δάπεδο; ρώτησα σε ένα συνεργείο εγκατάστασης και μου είπε ότι χωράει 45 λτ. εσείς τί φοράτε;
topmar έγραψε:Καλησπέρα,
για να μην ανοίγω νέο ίδιο θέμα, θα γράψω εδώ τον προβληματισμό μου.....
Σκέφτομαι να τοποθετήσω σύστημα υγραεριοκίνησης στο αμάξι της συζύγου, ένα Opel Astra H 1.4 (2007) και αυτό που μου πρότεινε ο κολλητός μηχανικός μου που ασχολείται με τοποθετήσεις τέτοιων συστημάτων, είναι το Lovato Easy Fast - Smart LPG.
To κόστος τοποθέτησης με ΚΤΕΟ θα είναι 750 Ευρώ, και σύμφωνα με την χρήση του αυτ/του (20.000ΧΛΜ ετησίως), η απόσβεσή του θα γίνει εντός 9 μηνών από την τοποθέτησή του.
Ο προβληματισμός μου είναι στο κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά τα Κιτ Υγραεριοκίνησης, διότι αυτό που θέλω πάση θυσία να αποφύγω είναι η παραγωγή περισσότερης γκρίνιας από την σύζυγο, για τυχόν βλάβες ή προβλήματα που θα προκύψουν στην καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου της, μετά την τοποθέτηση ενός τέτοιου Κιτ.![]()
Παρακαλώ εάν κάποιος έχει ιδία άποψη τόσο για το συγκεκριμένο όχημα όσο και για το σύστημα που μου πρότεινε ο φίλος μου, να την καταθέσει εδώ για να την λάβω υπόψη μου....
Ευχαριστώ πολύ
ΥΓ: Κάποιος χρήστης του συγκεκριμένου αυτ/του με το συγκεκριμένο σύστημα υγραεριοκίνησης, υπάρχει εδώ μέσα στο φόρουμ?
Qgas έγραψε:Μια χαρα θα εινσι .., να εχει λιπανση με ψεκασμο βενζινης ..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
|
|
|