paul έγραψε:εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?
fotisly έγραψε:paul έγραψε:εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?
δεν γινετε!
paul έγραψε:fotisly έγραψε:paul έγραψε:εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?
δεν γινετε!
ε και τι εχουνε φαγωθει στα αεριου ψεκασμου να γινετε λιπανση στις βαλβιδες?
ειμαι σε μεγαλο διλλημα τι να κανω με την λιπανση ο εγκαταστατης μου ειπε οτι θα ψεκαζει κ βενζινη αναλογα με τα φορτια κτλ.το θεμα ειναι να μην καιει κ βενζινη μπολικη καθε φορα που θελω να το ανοιξω κ εννοω μεχρι τις 4000στρ. την δευτερα θα παω το αμαξι μου ενα octavia 4 gt με προγραμμα στα 220hp.κ θα βαλω το zavoli αεριου ψεκασμου με πιο γρηγορα μπεκ κ πιο μεγαλο πνευμονα λογο ιπποδυναμης.

MERCEDAKIAS έγραψε:Θεμα λιπανσης δεν υπαρχει.ειναι τελειως ακυρο.το θεμα ειναι οτι λογω λαθους αβανς με το υγραεριο οι θερμοκρασιες των καυσαεριων ειναι μεγαλυτερες.εγω εχω λαδιερα και λαδι-ψυκτελαιο τελος παντων της liqui moly(δεν ειναι λαδι σαν νερο ειναι).αν εχεις πυρομετρο στην πολλαπλη και εχεις ιδιες θερμοκρασιες μην σε νοιαζει τπτ.
vaxalis έγραψε:paul έγραψε:fotisly έγραψε:paul έγραψε:εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?
δεν γινετε!
ε και τι εχουνε φαγωθει στα αεριου ψεκασμου να γινετε λιπανση στις βαλβιδες?
ειμαι σε μεγαλο διλλημα τι να κανω με την λιπανση ο εγκαταστατης μου ειπε οτι θα ψεκαζει κ βενζινη αναλογα με τα φορτια κτλ.το θεμα ειναι να μην καιει κ βενζινη μπολικη καθε φορα που θελω να το ανοιξω κ εννοω μεχρι τις 4000στρ. την δευτερα θα παω το αμαξι μου ενα octavia 4 gt με προγραμμα στα 220hp.κ θα βαλω το zavoli αεριου ψεκασμου με πιο γρηγορα μπεκ κ πιο μεγαλο πνευμονα λογο ιπποδυναμης.
σε ποιον θα πας φιλε για εγκατασταση?με το καλο φιλε να μπεις και εσυ στο κλαμπ!!!
vaxalis έγραψε:και εμενα μονο στην εκκινηση ψεκαζει βενζινη μετα μονο υγραεριο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες
|
|
|