Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

LPG και λιπανση βαλβιδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 05 Σεπ, 2012 21:18

εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τετ 05 Σεπ, 2012 21:54

paul έγραψε:εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?

δεν γινετε!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 05 Σεπ, 2012 22:26

fotisly έγραψε:
paul έγραψε:εγώ έχω μια απορια στα συστήματα υγρού ψεκασμού πως.γίνετε η λίπανση στις βαλβίδες ?

δεν γινετε!

ε και τι εχουνε φαγωθει στα αεριου ψεκασμου να γινετε λιπανση στις βαλβιδες?
ειμαι σε μεγαλο διλλημα τι να κανω με την λιπανση ο εγκαταστατης μου ειπε οτι θα ψεκαζει κ βενζινη αναλογα με τα φορτια κτλ.το θεμα ειναι να μην καιει κ βενζινη μπολικη καθε φορα που θελω να το ανοιξω κ εννοω μεχρι τις 4000στρ. την δευτερα θα παω το αμαξι μου ενα octavia 4 gt με προγραμμα στα 220hp.κ θα βαλω το zavoli αεριου ψεκασμου με πιο γρηγορα μπεκ κ πιο μεγαλο πνευμονα λογο ιπποδυναμης.
paul

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 05 Σεπ, 2012 22:56

paul έγραψε:
fotisly έγραψε:

δεν γινετε!

ειμαι σε μεγαλο διλλημα τι να κανω με την λιπανση ο εγκαταστατης μου ειπε οτι θα ψεκαζει κ βενζινη αναλογα με τα φορτια κτλ.το θεμα ειναι να μην καιει κ βενζινη μπολικη καθε φορα που θελω να το ανοιξω κ εννοω μεχρι τις 4000στρ. την δευτερα θα παω το αμαξι μου ενα octavia 4 gt με προγραμμα στα 220hp.κ θα βαλω το zavoli αεριου ψεκασμου με πιο γρηγορα μπεκ κ πιο μεγαλο πνευμονα λογο ιπποδυναμης.

σε ποιον θα πας φιλε για εγκατασταση?με το καλο φιλε να μπεις και εσυ στο κλαμπ!!! :thumbup:
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τετ 05 Σεπ, 2012 22:59

Θεμα λιπανσης δεν υπαρχει.ειναι τελειως ακυρο.το θεμα ειναι οτι λογω λαθους αβανς με το υγραεριο οι θερμοκρασιες των καυσαεριων ειναι μεγαλυτερες.εγω εχω λαδιερα και λαδι-ψυκτελαιο τελος παντων της liqui moly(δεν ειναι λαδι σαν νερο ειναι).αν εχεις πυρομετρο στην πολλαπλη και εχεις ιδιες θερμοκρασιες μην σε νοιαζει τπτ. :D
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τετ 05 Σεπ, 2012 23:00

MERCEDAKIAS έγραψε:Θεμα λιπανσης δεν υπαρχει.ειναι τελειως ακυρο.το θεμα ειναι οτι λογω λαθους αβανς με το υγραεριο οι θερμοκρασιες των καυσαεριων ειναι μεγαλυτερες.εγω εχω λαδιερα και λαδι-ψυκτελαιο τελος παντων της liqui moly(δεν ειναι λαδι σαν νερο ειναι).αν εχεις πυρομετρο στην πολλαπλη και εχεις ιδιες θερμοκρασιες μην σε νοιαζει τπτ. :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τετ 05 Σεπ, 2012 23:07

απο λαμδα μπορεις να δεις θερμοκρασιες αν δεν εχεις πυρομετρο?
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 05 Σεπ, 2012 23:48

vaxalis έγραψε:
paul έγραψε:
fotisly έγραψε:

δεν γινετε!

σε ποιον θα πας φιλε για εγκατασταση?με το καλο φιλε να μπεις και εσυ στο κλαμπ!!! :thumbup:

ευχαριστω φιλε.θα παω στον σπαθη στον ρεντη,λεω να του πω να το κανει να μην ψεκαζει καθολου βενζινη παρα μονο στην εκκινηση.
paul

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 05 Σεπ, 2012 23:50

και εμενα μονο στην εκκινηση ψεκαζει βενζινη μετα μονο υγραεριο.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 05 Σεπ, 2012 23:57

vaxalis έγραψε:και εμενα μονο στην εκκινηση ψεκαζει βενζινη μετα μονο υγραεριο.

κ ποσα χλμ εχεις σαν lpg φιλε?
paul

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες