Μια χαρά δουλεύει... Τώρα το lovvato αν έχει 280αλογα. Πνεύμονα και ξέρει να το ρυθμίσει θα σε καλύψει... Που νομίζω θα έχει
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
tsopirs έγραψε:Μια χαρά δουλεύει... Τώρα το lovvato αν έχει 280αλογα. Πνεύμονα και ξέρει να το ρυθμίσει θα σε καλύψει... Που νομίζω θα έχει
tsopirs έγραψε:Και για εσένα και για το octavia
dathens έγραψε:tsopirs έγραψε:Και για εσένα και για το octavia
Για το ζαβολι ( ZAVOLI ) μιλάμε. Πρόσεχε γιατί μπερδευεσε !!!
black92s έγραψε:BOURTZI έγραψε:black92s έγραψε:Εχω ενα 1,400 κυβικα κινητηρα 16v DOCH και σκεφτομαι για light τουρμπο. Το αυτοκινητο φοραει κιτ της EG@S. ο μηχανικος με ειπε οτι θα με βαλει ενα μικρο εγκεφαλακι ωστε οταν τουρμπιζω να ανοιγει το 5ο μπεκ για να ψεκαζει βενζινη ωστε να μην στεγνωσει ο κινητηρας λογω υγραεριου. ΤΙ εχετε να πειτε για αυτο; Ειναι σωστη κινηση η δεν θα εχω προβλημα μονο με τα 4 μπεκ ;
Ειναι εφικτο και δουλευει,μην ξεχασεις ομως να χαρτογραφησεις τον εγκεφαλο σου συμφωνα με την εξης λογικη> το υγραεριο εχει την ταση να καιγεται πιο αργα (διαρκεια εκρηξης εννοω) απο την βενζινη στις χαμηλες στροφες και το αντιθετο στις πολλες στροφες.Συμφωνα με αυτο το σκεπτικο πρεπει να γινει το remapping.
Η χαρτογράφηση θα γίνει στον εγκαταστάτη του υγραερίου μόλις περαστεί το τούρμπο κιτ. Πήγα τον ρώτησα και με είπε πως δεν χρειάζεται βενζίνη καθόλου. Στέκει αυτό από την άποψη ότι θα μπουνε πιο μεγάλα μπέκ και εννοείται πιο μεγάλος πνεύμονας?
Sent from my U20i using Tapatalk 2
paul έγραψε:BOURTZI έγραψε:paul έγραψε:σημερα πηγα κ ρωτησα στον σπαθη στο ρεντη.μου ειπε για zavolli 1300 κομπλε ολα,δεν θυμαμαι τι γενιας ειναι αλλα αντι για λαδιερα θα ψεκαζει οταν χρειαζετε βενζινη.εχω ενα octavia 4 gt 20v γυρω στα 220αλογα,αν κ θα μου αλλαξει κ μπεκ με πιο γρηγορα γιατι φοραω προγραμμα.πως σας φαινετε εσας;
Στα 220 hp τα γρηγορα μπεκ ειναι μονοδρομος οπως επισης και μεγαλυτερος πνευμονας ρυθμιζμενος σε χαμηλοτερη πιεση .Το octavia αν εχει οντως προγραμμα δεν εχει αναγκη την βενζινη,μην την βαλεις.Η τουλαχιστον βαλτην ΑΦΟΥ δουλεψει τελεια με το υγραεριο.
άμα δεν βάλω την βενζίνη πως θα γίνετε λίπανση των βαλβίδων όμως?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 31 επισκέπτες
|
|
|