Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απόσβεση....

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απόσβεση....

Δημοσίευσηαπό prometheas » Τετ 22 Αύγ, 2012 02:44

Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και να θυμηθούμε ότι γενικώς όλα τα "φόρα" δεν είναι εγκυκλοπαίδειες αλλά ένας χώρος στον οποίο μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας. ;)

Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά αν το lpg είναι καταστροφικό για τον κινητήρα, το αυτοκίνητο γενικότερα, τους ανθρώπους και τον.... πλανήτη ολόκληρο, τότε ρωτήστε για το lpg τον απόλυτο γνώστη: έναν βενζινά :lol: :lol:
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό lpg11 » Τετ 22 Αύγ, 2012 14:01

prometheas έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και να θυμηθούμε ότι γενικώς όλα τα "φόρα" δεν είναι εγκυκλοπαίδειες αλλά ένας χώρος στον οποίο μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας. ;)

Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά αν το lpg είναι καταστροφικό για τον κινητήρα, το αυτοκίνητο γενικότερα, τους ανθρώπους και τον.... πλανήτη ολόκληρο, τότε ρωτήστε για το lpg τον απόλυτο γνώστη: έναν βενζινά :lol: :lol:

DIESELας φιλε μου , εδω ειναι η πραγματικη οικονομια ....... ολα τα αλλα που λετε ειναι .....και πρασινα αλογα ante bye
lpg11

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Αύγ, 2012 14:51

lpg11 έγραψε:
prometheas έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και να θυμηθούμε ότι γενικώς όλα τα "φόρα" δεν είναι εγκυκλοπαίδειες αλλά ένας χώρος στον οποίο μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας. ;)

DIESELας φιλε μου , εδω ειναι η πραγματικη οικονομια ....... ολα τα αλλα που λετε ειναι .....και πρασινα αλογα ante bye

Φίλε παντογνώστη του ινερνετ εισαι αφοπλιστικός μετα τις 3 χαιρετούρες και μαθήματα copy paste επανέρχεσαι με αυτό που ηθελες απο την αρχή να τονίσεις χωρίς βέβαια επιχειρήματα σοβαρα και απαντήσεις σε αυτά που σου γράψαμε σαν αντίλογο, παρά μόνο το ποιημα γράφοντας οτι ναναι (περι RON κλπ) λες και μιλας σε φυτά, αγράμματους πιτσιρικάδες άβγαλτους κλπ.ΑΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο.
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ........ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ DIESEL ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ.......ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ Η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ (ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;
Αφού λοιπόν έπεισες........ τον εαυτό σου
στο καλό..................ελπίζω αυτη την φορά ο αποχαιρετισμός να ειναι οριστικός και να μην παπαγαλίσεις κανα forum πάλι........ :wave: :wave: :wave:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό lpg11 » Τετ 22 Αύγ, 2012 15:36

Αγαπητέ δεν κάνω copypaste όπως λες τοχω σπουδάσει ( καλά ) το άθλημα , ούτε που μπορείς να καταλάβεις π.χ. τι είναι τα RON τι η ενέργεια Γκιμπς , ενθαλπία κτλ . και γι αυτό και τα γραφώ απλά , όσα είπα για το LPG ισχύουν στο έπακρο , εσύ αν όντως όπως λες γνώριζες κτλ …δεν θα έβαζες γκάζι στο αμάξι σου ….. είπα δεν θα απαντήσω αλλά κάθε φορά που λέω …bye ..βγαίνει και ένας εξυπνάκιας σαν εσένα και λέει για copy …κτλ και με αναγκάζει να ξαναχαιρετίσω ….αλλά επί τις ουσίας τίποτα ,,, δεν έχετε επιχειρήματα μόνο προσωπικά σας δεδομένα και φίλων .,, και gia όσα αυτοκίνητα βγαλανε προβλήματα (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) δεν φταίει το Γκαζι αλλά ο εγκαταστάτης , το πρατήριο , τα λάδια , ή βενζίνη που έκαιγε πριν , κτλ ….αυτό έχετε να πείτε μόνο …δείτε τι γράφετε εδώ μέσα γραμματισμένα τέκνα μου . δες… ενώ κάνεις Μπαμπ ότι είσαι παπαγαλάκι λες ότι είμαι εγώ . ενώ όλες οι σοβαρές μελέτες λένε για max 20% κέρδος με το lpg και αυτό βραχυπρόθεσμα με ρίσκο για μακροπρόθεσμη επένδυση όλοι εσείς εδώ λέτε ανώνυμα , κάτι 40% , 50% …. Και άρα ή είστε παπαγαλάκια και εγκαταστάτες ή πραγματικά δεν σας κόβει είστε δηλ.

Υ.Γ. δηλ. τώρα τι θες να κάνουμε να αρχίσουμε να μιλάμε για μένα και για σένα ? και όποιος είναι ποιο όμορφος έχει δίκιο? Αυτό έχεις να πεις? Τι να αρχίσουμε να λέμε σαν τον άλλον που έχει το LPG 2 χρόνια και μας λέει ότι οι αισθητήρες του έκαναν 250000km δηλ έκανε 125000κμ τον χρόνο? Τέτοια να λέμε? , γι αυτό αυτά που λέω τα δείχνω και από επίσημες πηγές δεν είναι κοπυ ,αυτό, αν εσύ που δεν καταλαβαίνεις π.χ. τι είναι RON ή τι είναι ενθαλπία ή ενέργεια Γκιμπς κτλ όσα κοπυ και να κάνεις άχρηστο είναι , δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που λες και ίσως θα λες και συ πως αφού η βενζίνη έχει 95ΡΟΝ και το ΓΚΑΖΙ 116RΟΝ,,,αρα το γκαζι είναι ποιο δυνατό ε? χααχχαχαχα , …..καραγκιόζηδες …. Με τα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ….. που έχουν κάνει χρυσές δουλείες οι οδικές να κουβαλάνε καθημερινά χαλασμένα autogas από τους δρόμους …..
lpg11

Δημοσιευσεις: 40

Re: Απ: Απόσβεση....

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Αύγ, 2012 15:53

lpg11 έγραψε:Αγαπητέ δεν κάνω copypaste όπως λες τοχω σπουδάσει ( καλά ) το άθλημα , ούτε που μπορείς να καταλάβεις π.χ. τι είναι τα RON τι η ενέργεια Γκιμπς , ενθαλπία κτλ . και γι αυτό και τα γραφώ απλά , όσα είπα για το LPG ισχύουν στο έπακρο , εσύ αν όντως όπως λες γνώριζες κτλ …δεν θα έβαζες γκάζι στο αμάξι σου ….. είπα δεν θα απαντήσω αλλά κάθε φορά που λέω …bye ..βγαίνει και ένας εξυπνάκιας σαν εσένα και λέει για copy …κτλ και με αναγκάζει να ξαναχαιρετίσω ….αλλά επί τις ουσίας τίποτα ,,, δεν έχετε επιχειρήματα μόνο προσωπικά σας δεδομένα και φίλων .,, και gia όσα αυτοκίνητα βγαλανε προβλήματα (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) δεν φταίει το Γκαζι αλλά ο εγκαταστάτης , το πρατήριο , τα λάδια , ή βενζίνη που έκαιγε πριν , κτλ ….αυτό έχετε να πείτε μόνο …δείτε τι γράφετε εδώ μέσα γραμματισμένα τέκνα μου . δες… ενώ κάνεις Μπαμπ ότι είσαι παπαγαλάκι λες ότι είμαι εγώ . ενώ όλες οι σοβαρές μελέτες λένε για max 20% κέρδος με το lpg και αυτό βραχυπρόθεσμα με ρίσκο για μακροπρόθεσμη επένδυση όλοι εσείς εδώ λέτε ανώνυμα , κάτι 40% , 50% …. Και άρα ή είστε παπαγαλάκια και εγκαταστάτες ή πραγματικά δεν σας κόβει είστε δηλ.

Υ.Γ. δηλ. τώρα τι θες να κάνουμε να αρχίσουμε να μιλάμε για μένα και για σένα ? και όποιος είναι ποιο όμορφος έχει δίκιο? Αυτό έχεις να πεις? Τι να αρχίσουμε να λέμε σαν τον άλλον που έχει το LPG 2 χρόνια και μας λέει ότι οι αισθητήρες του έκαναν 250000km δηλ έκανε 125000κμ τον χρόνο? Τέτοια να λέμε? , γι αυτό αυτά που λέω τα δείχνω και από επίσημες πηγές δεν είναι κοπυ ,αυτό, αν εσύ που δεν καταλαβαίνεις π.χ. τι είναι RON ή τι είναι ενθαλπία ή ενέργεια Γκιμπς κτλ όσα κοπυ και να κάνεις άχρηστο είναι , δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που λες και ίσως θα λες και συ πως αφού η βενζίνη έχει 95ΡΟΝ και το ΓΚΑΖΙ 116RΟΝ,,,αρα το γκαζι είναι ποιο δυνατό ε? χααχχαχαχα , …..καραγκιόζηδες …. Με τα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ….. που έχουν κάνει χρυσές δουλείες οι οδικές να κουβαλάνε καθημερινά χαλασμένα autogas από τους δρόμους …..

Εισαι παρα μορφωμενος εξυπνακιας οποιον διαφωνει μαζι σου τον λες παπαγαλο η ασχετο....εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα ξερολα του πληκτρολογιου μετριοφρωνα που δηλωνει οτι ειναι της ΝASA. Αυτοι που γραφουν εδω μεσα ιντερνετικε παντογνωστη ειναι το 2-3 % των υγραεριοκινητων. Και οι περισσοτεροι μπαινουν (εκτος απο εμας που γουσταρουμε) να την ψαξουν για υγραεριο η εχουν.προβλημα και ρωτανε. Το υπολοιπο 97% δεν μπαινει γιατι δεν εχει λογο να γραψει αφου δεν εχει προβλημα..
Γραψε τωρα στα greeklish σε κανα φορουμ για παιχνιδια με τους συνομολικους σου γιατι οσο γραφεις μικραινεις. Οσο για τα καρσγκιοζηδες κλπ αυτα τα εμαθες εκει που σπουδασες;;;
Ελπιζω η τεταρη φορα που χαιρετησες να ειναι η τελευταια ..............
ΥΓ ευχαριστουμε για τα δωρεαν μαθηματα. Πηγαινε να παιξεις τωρα κανα διαδικτυακο παιχνιδακι με τους συνομιλικους σου
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Τετ 22 Αύγ, 2012 16:29

xaxaxa ρε lpg11 από μετριοφροσύνη σκίζεις μπράβο, ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Θα θελα να ήξερα τι νόημα έχει όλη αυτή η συζήτηση
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό palmeriva » Τετ 22 Αύγ, 2012 16:39

lpg11 έγραψε:.......

.......
Θα παρακαλέσω τον admin(χωρίς παρεξήγηση) να ζητήσει αλλαγή συμπεριφοράς στα γραφόμενα του κυρίου... μπορεί να γράφει την άποψή του αλλά με κόσμιο τρόπο
palmeriva

Δημοσιευσεις: 75

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 22 Αύγ, 2012 17:31

Το έχω αναφέρει αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο ποστ μου πριν λίγο καιρό.. Ο κολλητός μου γύρισε από Αφγανιστάν και έψαχνε αμάξι διότι δεν είχε.. Οπότε πήγε για πετρελαιο.. Πήρα ένα clio επαγγελματικο για δικούς του λόγους
, 2004 μοντέλο σε πολύ καλή κατάσταση με 118.000km σύμφωνα και με το βιβλίο service... 1.5 με 65αλογατα.... Σε ταξιδάκια που κάνει μιας και για την δουλειά γράφει 120km ανά μέρα με 80 ευρώ βγάζει 1050 χιλ .. Το αμάξι πριν λίγο καιρό έβγαλε πρόβλημα με την αντλία αλλά κινητε ακόμα.. Νομίζω του είπαν κοντά στο 1600 ευρώ το κόστος αντλίας μαζί με καθαρισμό μπεκ και τοποθέτηση και λάλησε, προσπαθεί να βάζει όσο γίνεται από γνωστό του πετρέλαιο.. Λάλησε..
Εγώ με 220 άλογα βγάζω με τα ίδια χρήματα τα ίδια χιλιόμετρα... Η διαφορά είναι ότι κινουμε άνετος με ένα μεγάλο αμάξι με πολύ καλό εξοπλισμό και μεγάλο χώρο αποσκευών...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Αύγ, 2012 18:16

Και τι κανετε; προσπαθειτε να πεισετε τον ξερολα Ελληναρα οτι δεν ειμαστε ελεφαντες;; αφου αποκλειεται να κανει λαθος εφοσον ειναι καλυτερος μας οπως μας εδωσε σε ολους τους τονους να καταλαβουμε. Ναι λοιπον φιλε lpg11 εχεις δικιο οτι με την βενζινη αποδιδει καλυτερα το αυτοκινητο. Σωωωωπαααααα αυτο λεμε εμεις;;; Οτι αν ειχε ιδια τιμη υγραεριο με βενζινη θα καναμε μετατροπη;;;;;;; Παρτο αλλιως και ΜΑΘΕ να διαβαζεις αυτα που γραφουμε παρα να προσπαθεις να μας χαρακτηρισεις
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 22 Αύγ, 2012 18:34

Και τωρα που συνήλθα απ'τα ουζα.. :mrgreen:

Ειστε ολοι τελειωμένοι... Το παλουκαρι εχει δίκιο, πως να το κανουμε. Μεγιστο παραδειγμα οι αυτοκινητοβιομηχανιες που βγαζουν σωρηδόν η μια πισω απ την αλλη LPGάμαξα αλλα δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι κανουν μαλακια-μεγιστο επιχειρηματικο λαθος και θα ''μπουνε μεσα'' στο τελος... :lol: :lol: :lol:
ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..... :lol: :lol: :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες