Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό panorano » Τρί 24 Ιούλ, 2012 15:43

fokion έγραψε:Κοιτα να δεις τι εκανα εγω.

Χτυπαω στο google Μυρτεα Α.Ε. και μου βγαζει αυτο

http://www.coralenergy.gr/inside.aspx?a_id=327

Κοιταω αριστερα και βλεπω
Coral - Εμπορια
Ερμης - μεταφορές
Μυρτεα - πωλησεις βενζιναδικα.

Παω και παταω πανω στην Coral, Παταω χρηση 2011 και διαβαζω τον περιληπτικό ισολογισμό. Υπογραφη κατω κατω αριστερα Ιωαννης Βαρδινογιαννης.
Ακομα και να μην κανουμε την προφανη για μας τους κοινους θνητους συσχετιση με την Μοτορ Οιλ ( γιατι νομικά μπορει να μην εχουν καμια αμεση σχεση - δε το ξερω) εχεις μια "καθετη" μοναδα απο προμηθεια απο το δυηλιστηριο μεταφορά και εμπορια...
ΑΥΤΟ ειναι το ερωτημα αν επιτρεπετε, να ελεγχεις ολη την "αλυσιδα παραγωγής"

http://nomothesia.ependyseis.gr/eu-law/ ... yId=922346
με λιγη υπομονη θα δεις οτι καταστρατηγουνται βασικα αρθρα του νομοσχεδιου
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 24 Ιούλ, 2012 16:37

Εκατσα και το διαβασα....

Αντιλαμβανομαι τι εννοεις οτι καταστρατηγουνται οροι, αλλα ειναι τοσο γενικόλογα γραμμενοι που ειναι πρακτικά "αχρηστοι".
Πουθενα δεν απαγορευει την "καθετοποιηση" της διαθεσης, ενω θα μπορουσε οπως πχ με συγκεκριμενους τροπους λεει πως οι Μεγαλοι καταναλωτες μπορουν αν θελουν ( κι εχουν αυτοκινητα ειδικά κ.λ.π. κ.λ.π. ) να εχουν προσβαση απευθειας στην Δυιλιση παρακαμπτωντας την εμπορεια.

Αναλλωνεται σε ευχολογια κι αοριστιες ( για τα θεματα του ανταγωνισμου") ενω εκει που ΘΕΛΕΙ ειναι ΠΟΛΥ συγκεκριμενος ο νομος...

( Ασχετο αλλα αυτος ειναι ο νομος που απαγορευει στα βενζιναδικα να γεμιζουν μπουκαλες σπιτιου απο την αντλια...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 24 Ιούλ, 2012 16:39

κι εδω ειναι το "πεδιο δοξης λαμπρόν" για οποιον βουλευτη θελει...........
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό jery » Τρί 24 Ιούλ, 2012 17:49

μονο με τη καθετοποίηση οι εφοπλιστές μπορούν κάνουν χοντρές κομπίνες, όποιος ξέρει ξέρει και όποιος κατάλαβε κατάλαβε............... το ίδιο γίνεται ανα το κόσμο όχι μονο στην Ελλάδα :shh:
το χρήμα που βγαίνει απο αυτά τα κόλπα δεν το βάζει το μυαλό σας.
Αν έχεις τα διυλιστήρια γκαζάδικα και πρατήρια , δεν χρειάζεται να πουλήσεις οτ λαθραίο , το πουλάς εσύ κατευθείαν
jery

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό manos1979 » Τετ 25 Ιούλ, 2012 20:54

κοζανη βενζιναδικο Πραχαλης τιμη υγραεριου 88,9 αντε και σε λιγο θα βαζουμε με 1.00 ευρω ......
manos1979

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 25 Ιούλ, 2012 21:31

manos1979 έγραψε:σε λιγο θα βαζουμε με 1.00 ευρω ......

επειδη αυτο το εχω ακουσει κατ' επαναληψη

α. που το στηριζεις αυτο αντικειμενικά ( εξαιρειται το χρεωκοπουμε ως χωρα)
β. και τι σε χαλαει αν για τον χψζ λογο το αεριο μεν ειναι 1 ευρω αλλα η βενζινα 2... την ιδια οικονομια δε κανεις ?????

( μη το παρεις οτι σου την πεφτω προσωπικά - αφορμη το πηρα προς ολους οσους το σκεφτονται....)
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό sakisf » Τετ 25 Ιούλ, 2012 23:23

Το αέριο θα είναι ασύμφορο για όσους έχουν ήδη εγκατάσταση όταν φτάσει το 1.48 με την τιμή της βενζίνης να παραμένει στο 1.70 (υπολογισμός με μέση κατανάλωση αερίου ~1 lt/100km περισσότερο από βενζίνη κατά μέσο όρο πού βγάζουν οι περισσότεροι). Πρακτικά αδύνατο γιατί με τέτοιες τιμές δε θα βάζει κανείς αέριο και οι βενζινάδες δε θα κάνουν ποτέ απόσβεση στην επένδυσή τους. Πιστεύω πώς δύσκολα θα ξεπεράσει το 60% της τιμής της αμόλυβδης 95 (εκτός Κρήτης δλδ :thumbdown: ) ιδίως όσο ανοίγουν και νέα πρατήρια.
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 26 Ιούλ, 2012 00:24

Όταν φτάσει το αέριο στο 1.48 η βενζίνη θα είναι μάλλον στα 2.9ευρω το λίτρο... Το ακούμε αυτό εδώ και 2 χρόνια που έχω αέριο...
Και αν γίνει απλώς θα άλλαξω δεξαμενή, με μια 120αρα και τσουπ Βουλγαρία Για γέμισμα

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Πέμ 26 Ιούλ, 2012 10:31

Βλεπουμε το δεντρο και χασαμε το δασος ομως.
Αυτο που πρεπει περισσοτερο να μας ανησυχει ειναι οτι σε λιγο δεν θα εχουμε να ταισουμε ουτε τα παιδια οχι να βαλουμε γκαζι στα αυτοκινητα μας.
Αν κοιταξετε θα δειτε οτι το επομενο διαστημα ερχεται νεα λεγεωνα μετρων που θα ριξουν κατακορυφα το βιοτικο μας επιπεδο.
Αμφιβαλω του χρονου τετοιο καιρο αν θα υπαρχει καν το συγκεκριμενο θεμα στο forum.
Προς θεου δεν θελω πρωινιατικα να χαλασω τη διαθεση κανενος.
Κινουμαι και εγω ακριβως στην ιδια λογικη με τους περισσοτερους απο εσας.
Εκανα μετατροπη στο αυτοκινητο μου το οποιο υπεραγαπουσα για το λογο οτι δε μπορουσα πια να το μετακινω με τη βενζινη λογω κοστους καταναλωσης και κυβισμου.
Αλλα στη πορεια διαπιστωσα οτι τα χρηματα που δαπαναω ετησιως για το αμαξι μου σε καυσιμα ειναι πτεσμα μπροστα σε αλλα εξοδα π.χ. τελη κυκλοφοριας που εν τη προκειμενη πληρωνω 1350ευρω :evil: που οταν αγορασα αυτο το αμαξι πληρωνα 480 :!: ή φορο πολυτελειας.
ΓΙατι οταν αγορασα το αυτοκινητο μου δεν το πληρωσα?
Δε το ξεχρεωσα?
Συγνωμη παιδια που βγηκα εκτος θεματος απλα εξεφρασα την αποψη μου στο θεμα της ακριβειας των καυσιμων.
Οτι δηλαδη τα καυσιμα ειναι ο τελευταιος ακρογωνιαιος λιθος σε ενα συνολο πραγματων που εχει τασεις σηψης.
Τι να τα κανεις και τα φθηνα καυσιμα οταν δεν εχεις τα απαραιτητα?
Ευχαριστω για την υπομονη σας.
anastasis1

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό christoi » Πέμ 26 Ιούλ, 2012 15:04

Αν σε απασχολούν τα υπόλοιπα,μην πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας.
Είναι μια αρχή.
Όσο για τα καύσιμα, γεμίζεις την δεξαμενή και την παρατας σε καίριο βουλευτικό σημείο ;-)
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 114 επισκέπτες