ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 07/07/2012 0,742 ΕURO/Lt
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ !
mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
AutoGasExodos1 έγραψε:Αγαπητοί φίλοι του forum
Σχετικά με τα ερωτήματα του tsakozzz θα ήθελα να απαντήσω τα ακόλουθα .
Α) Οι εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με υγραέριο κίνησης είναι οι εταιρείες που διαθέτουν σχετική άδεια εμπορίας και διακίνησης (π.χ. Coral Gas, PetroGas κ.α.) και μπορείτε εύκολα να τις βρείτε ψάχνοντας στο internet .
To πρατήριο της εταιρείας μας προμηθεύεται από εταιρείες που διαθέτουν σχετική άδεια και το υγραέριο που διακινείται συνοδεύεται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας και δελτία παραγωγής από το διυλιστήριο (εμείς προμηθευόμαστε από τα ΕΛ.ΠΕ)
Β) Η πολιτική της εταιρείας μας στην δραστηριότητα του πρατηρίου θεωρούμε ότι είναι μοντέρνα. Για εμάς είναι μεγάλης σημασίας η ικανοποίηση των πελατών και η διαρκής μέτρηση της ικανοποίησης αυτής .
Θεωρούμε πως οι παράγοντες που επηρεάζουν την ικανοποίηση των πελατών είναι
Α) Η τιμή
Για να παραμένει ανταγωνιστική η τιμή και προσιτή στον πελάτη εταιρεία μας αναπροσαρμόζει τις τιμές βάσει κάθε μεταβολής του δελτίου τιμών του διυλιστηρίου ειδικά όταν οι τιμές μειώνονται .Στις περιπτώσεις όπως της συγκεκριμένης περιόδου που διανύουμε οπου υπάρχει αύξηση στα δελτία τιμών , η εταιρεία μας πιέζει τους προμηθευτές για αποφυγή αυξήσεων προς όφελος του καταναλωτή.
Β) Η σταθερή ποιότητα
Όπως προανέφερα κάθε ποσότητα παραλαβής συνοδεύεται από αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας και δελτία διασάφησης ποσοτήτων .Επίσης η εταιρεία διαθέτει έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στον κλάδο που εξασφαλίζει ότι η εγκατάσταση του πρατηρίου και η τροφοδοσία των οχημάτων γίνεται βάσει των εν ισχύ προδιαγραφών όσον αφορά τις συνθήκες πίεσης τροφοδοσίας , πίεσης καυσίμου , περιεκτικότητας κτλ.
Για την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των οχημάτων ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες και τους θέτουμε τα ερωτήματα αυτά ,επίσης και εμείς οι ίδιοι διαθέτουμε υγραεριοκίνητα οχήματα που διαθέτουν διαφορετικές μάρκες εξοπλισμού (Lovato , BRC , LANDI RENZO , TARTARINI και άλλα ) για να έχουμε και εμείς προσωπική εκτίμηση του αν και πώς επηρεάζεται η οδηγική συμπεριφορά του οχήματος με την μεταβλητότητα της ποιότητας του καυσίμου (και φυσικά αν υπάρχει αυτή)
Γ) Η ποιότητα των υπηρεσιών
Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον που θα εξυπηρετούμε τους πελάτες με σεβασμό ,επαγγελματισμό και ασφάλεια .Όλο το προσωπικό που συμμετέχει στην λειτουργία του πρατηρίου είναι εκπαιδευμένο και όλες οι διαδικασίες γίνονται βάσει συγκεκριμένων τεχνικών οδηγιών ετσι ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η ασφάλεια του χρήστη και του εργαζομένου . Τέλος προσπαθούμε να καλύπτουμε κάθε απαίτηση των πελατών ,εξετάζουμε τις αναφορές αναποτελεσματικότητας και παραπόνων και διεξάγουμε προδιαγεγραμμένες διαδικασίες επίλυσης τέτοιων προβλημάτων .
Δ) Σεβασμός στον πελάτη
Σχετικά με το «πείραγμα» των αντλιών τι να απαντήσω(;) .
Εμείς διεξάγουμε προγραμματισμένες λιτρομετρήσεις από διαπιστευμένο συνεργείο με διακριβωμένα όργανα μέτρησης που εκδίδει πιστοποιητικό σωστής λειτουργίας .
Ελπίζω με τα παραπάνω να κάλυψα ένα μέρος των αποριών σας . Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω πώς λειτουργούν τα υπόλοιπα πρατήρια στην Ελλάδα και βάσει ποιών παραγόντων επιλέγουν την πολιτική πώλησης που ακολουθούν .
Με εκτίμηση το προσωπικό του Autogas Exodos 1

tommygun έγραψε:ας μας απαντησει και πως εβαλε 108 λιτρα σε 80αρα δεξαμενη ...

lancialybra έγραψε:Καταλαβαίνω ότι δεν είναι προς το συμφέρον του πωλητή να εμπλακεί μέσω ενος κοινωνικού δικτύου σε αντιπαράθεση με τους πελάτες.
Αλλά εδώ, έχει καταγγελθεί δημόσια, ότι στο εν λόγω πρατήριο έγινε μια πλήρωση ρεζερβουάρ υγραερίου, με σχεδόν 35% παραπάνω καύσιμο.
Θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης να έλεγε τη δική του άποψη για το γεγονός, να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει ή να πει την άποψή του για το γεγονός και όχι απλά να σιωπά και να ανακοινώνει τις τιμές.
Προσωπικά είμαι κάτοικος σε πολύ κοντινή περιοχή του, αλλά μετά το γεγονός και μέχρι να δώσει μια απάντηση δεν πρόκειται να πάω στο μαγαζί του - και προτιμώ τον ανταγωνιστή του που μέχρι στιγμής με έχει κερδίσει ως πελάτη.
Η σιωπή δεν είναι η καλύτερη λύση...

sonid έγραψε:Επειδή είμαι λίγο ασχετούλης μπορεί να μου εξηγήσεις κάποιοος τί το παράνομο έκανε το συγκεκριμένο πρατήριο?
Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες βάζω από εκεί άμα είναι να του ρίξω ακυρούλι..
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 104 επισκέπτες
|
|
|