DIPR έγραψε:Φιλε εχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο GOLF TSI TURBO-COMPRESSOR 140 HP με κωδ.κινητήρα ΒΜΥ **********
εβαλα αέριο στην αρχη ειχα προβλημα - δες δημοσιευση μου στο '' αντιμετωπιζεις πρόβλημα''
το πήγα στον εγκαταστατη-(εξουσιοδ.VW) και το έφτιαξαν ΤΕΛΕΙΟ. Ηρθαν ολα στα σωστα επιπεδα.
Δεν κάνει κανενα ρεταρισμα σε κανενα αριθμο στροφων ούτε στην αλλαγη turbo-compressor,η καταναλωση ειναι σε λογικοτατα ορια,
αλλα να ξερεις οτι οι κινητηρες αμεσου ψεκασμου καινε και λιγη βενζινη παράλληλα με το αέριο η αναλογια ειναι περιπου 7-3 (Α-Β)
αλλα αυτο μπορει να αλάζει οταν κινειται μεσα στην πολη προς τα πανω και τα δυο αλλα με αναλογια 6-4 Α-Β
οταν ομως κινειται σε μεγάλες διαδρομες -εθν.οδους- η αναλογια παει 8-2 Α-Β
( σημ. οι αριθμοι δεν εκφράζουν λιτρα καυσιμου , αλλα αναλογια στο 10% )
η κατανάλωση ανα 100 χμ σε εθνικη και ταχυτητες νομιμες ειναι περιπου 8-8,5 λιτρα (6 αερ 2 βενζ)
Οι μικρες και συχνες διαδρομες εχουν μεγαλη καταναλωση βενζινης, γιατι οταν ξεκιναει το αυτοκ.δουλευει μεχρι να ζεσταθεί με βενζ
δηλ τωρα τον χειμωνα μετα τα 2-3 χιλιομ. γυρναει το καυσιμο σε αεριο
Παντως στα 100 χμ υπαρχει κερδος 5-6 euro
Πχ. 100 χμ με βενζινη περιπου 14 e
100 >> βενζ-αεριο >> 9 e
ευχαριστω
DIPR
Qgas έγραψε:DIPR έγραψε:Φιλε εχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο GOLF TSI TURBO-COMPRESSOR 140 HP με κωδ.κινητήρα ΒΜΥ **********
εβαλα αέριο στην αρχη ειχα προβλημα - δες δημοσιευση μου στο '' αντιμετωπιζεις πρόβλημα''
το πήγα στον εγκαταστατη-(εξουσιοδ.VW) και το έφτιαξαν ΤΕΛΕΙΟ. Ηρθαν ολα στα σωστα επιπεδα.
Δεν κάνει κανενα ρεταρισμα σε κανενα αριθμο στροφων ούτε στην αλλαγη turbo-compressor,η καταναλωση ειναι σε λογικοτατα ορια,
αλλα να ξερεις οτι οι κινητηρες αμεσου ψεκασμου καινε και λιγη βενζινη παράλληλα με το αέριο η αναλογια ειναι περιπου 7-3 (Α-Β)
αλλα αυτο μπορει να αλάζει οταν κινειται μεσα στην πολη προς τα πανω και τα δυο αλλα με αναλογια 6-4 Α-Β
οταν ομως κινειται σε μεγάλες διαδρομες -εθν.οδους- η αναλογια παει 8-2 Α-Β
( σημ. οι αριθμοι δεν εκφράζουν λιτρα καυσιμου , αλλα αναλογια στο 10% )
η κατανάλωση ανα 100 χμ σε εθνικη και ταχυτητες νομιμες ειναι περιπου 8-8,5 λιτρα (6 αερ 2 βενζ)
Οι μικρες και συχνες διαδρομες εχουν μεγαλη καταναλωση βενζινης, γιατι οταν ξεκιναει το αυτοκ.δουλευει μεχρι να ζεσταθεί με βενζ
δηλ τωρα τον χειμωνα μετα τα 2-3 χιλιομ. γυρναει το καυσιμο σε αεριο
Παντως στα 100 χμ υπαρχει κερδος 5-6 euro
Πχ. 100 χμ με βενζινη περιπου 14 e
100 >> βενζ-αεριο >> 9 e
ευχαριστω
DIPR
Το σύστημα δεν μας λες που εγκατέστησες
OBSERVER έγραψε:καλησπερα,
ξανακινω το θεμα διοτι ενδιαφερομαι.
για Golf 1.4 tsi του 2008 (BMY μοτερ)μοντελο ειμαι αναμεσα σε Landirenzo (landi omegas) και Lovato.Ειδα οτι βγαζει και η PRins το Vsi-Di, αλλα ειναι πιο ακριβο απο τα δυο προηγουμενα.
εχει κανεις εμπειρεια απο Landi και Lovato?
επισης σε προγραμματισμενο μοτερ,εχει βαλει κανεις καποιο κιτ αεριου? (BRC ή κατι αλλο δεν ξερω αν βγαινει για το μοτερ μου)
ευχαριστω.
OBSERVER έγραψε:καλησπερα,
ξανακινω το θεμα διοτι ενδιαφερομαι.
για Golf 1.4 tsi του 2008 (BMY μοτερ)μοντελο ειμαι αναμεσα σε Landirenzo (landi omegas) και Lovato.Ειδα οτι βγαζει και η PRins το Vsi-Di, αλλα ειναι πιο ακριβο απο τα δυο προηγουμενα.
εχει κανεις εμπειρεια απο Landi και Lovato?
επισης σε προγραμματισμενο μοτερ,εχει βαλει κανεις καποιο κιτ αεριου? (BRC ή κατι αλλο δεν ξερω αν βγαινει για το μοτερ μου)
ευχαριστω.
OBSERVER έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση:
μιλησα με Landirenzo και βαζει μονο σε εργοστασιακο μοτερ κιτ υγραεριο.
μια ερωτηση προς κο Qgas,οταν μιλατε για το Prins Κανει αυτοματα adaptation , δηλ.καταλαβαινει απο την ecu η οποια εχει αναβαθμιστει ποσο καυσιμο,αβανσ,κτλ χρειαζονται τα μπεκ του υγραεριου και αυτοματα ψεκαζει?
1)δηλ ο εγκεφαλος της Prins ειτε νορμαλ ειτε βελτιωμενο μοτερ δινει αυτο που πρεπει να δωσει σε ολο το φασμα στροφων?
2) επισης ψεκαζει σε ολο το φασμα στροφων υγραεριο απο 950 σαλ εως 7000σαλ?
3) αν θελω μπορει να προγραμματιστει πχ απο 5000σαλ και πανω να ψεκαζει μονο βενζινη ή συνδυασμο βενζινη και παραπανω υγραεριο (οσο επιθυμω εγω πχ για ασφαλεια του μοτερ?)
4) δεν ξερω αν σε ζαλισα ,αλλα τωρα πχ σε ταξιδι με 130km - 140km εθνικη οδο εχω καταναλωση 8lt/100km,μετα ποσο υγραεριο και βενζινη θα καιω?σε ρωταω γιατι εδω μεσα εχω διαβασει πολλα και διαφορα....
ευχαριστω.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
|
|
|