Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Golf 1.4 tsi 140ps

Re: Golf 1.4 tsi 140ps

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 07 Ιούλ, 2012 11:32

LIKE
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό DIPR » Σάβ 09 Φεβ, 2013 23:03

Φιλε εχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο GOLF TSI TURBO-COMPRESSOR 140 HP με κωδ.κινητήρα ΒΜΥ **********
εβαλα αέριο στην αρχη ειχα προβλημα - δες δημοσιευση μου στο '' αντιμετωπιζεις πρόβλημα''
το πήγα στον εγκαταστατη-(εξουσιοδ.VW) και το έφτιαξαν ΤΕΛΕΙΟ. Ηρθαν ολα στα σωστα επιπεδα.
Δεν κάνει κανενα ρεταρισμα σε κανενα αριθμο στροφων ούτε στην αλλαγη turbo-compressor,η καταναλωση ειναι σε λογικοτατα ορια,
αλλα να ξερεις οτι οι κινητηρες αμεσου ψεκασμου καινε και λιγη βενζινη παράλληλα με το αέριο η αναλογια ειναι περιπου 7-3 (Α-Β)
αλλα αυτο μπορει να αλάζει οταν κινειται μεσα στην πολη προς τα πανω και τα δυο αλλα με αναλογια 6-4 Α-Β
οταν ομως κινειται σε μεγάλες διαδρομες -εθν.οδους- η αναλογια παει 8-2 Α-Β
( σημ. οι αριθμοι δεν εκφράζουν λιτρα καυσιμου , αλλα αναλογια στο 10% )
η κατανάλωση ανα 100 χμ σε εθνικη και ταχυτητες νομιμες ειναι περιπου 8-8,5 λιτρα (6 αερ 2 βενζ)
Οι μικρες και συχνες διαδρομες εχουν μεγαλη καταναλωση βενζινης, γιατι οταν ξεκιναει το αυτοκ.δουλευει μεχρι να ζεσταθεί με βενζ
δηλ τωρα τον χειμωνα μετα τα 2-3 χιλιομ. γυρναει το καυσιμο σε αεριο
Παντως στα 100 χμ υπαρχει κερδος 5-6 euro
Πχ. 100 χμ με βενζινη περιπου 14 e
100 >> βενζ-αεριο >> 9 e

ευχαριστω
DIPR
DIPR

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 10 Φεβ, 2013 10:58

DIPR έγραψε:Φιλε εχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο GOLF TSI TURBO-COMPRESSOR 140 HP με κωδ.κινητήρα ΒΜΥ **********
εβαλα αέριο στην αρχη ειχα προβλημα - δες δημοσιευση μου στο '' αντιμετωπιζεις πρόβλημα''
το πήγα στον εγκαταστατη-(εξουσιοδ.VW) και το έφτιαξαν ΤΕΛΕΙΟ. Ηρθαν ολα στα σωστα επιπεδα.
Δεν κάνει κανενα ρεταρισμα σε κανενα αριθμο στροφων ούτε στην αλλαγη turbo-compressor,η καταναλωση ειναι σε λογικοτατα ορια,
αλλα να ξερεις οτι οι κινητηρες αμεσου ψεκασμου καινε και λιγη βενζινη παράλληλα με το αέριο η αναλογια ειναι περιπου 7-3 (Α-Β)
αλλα αυτο μπορει να αλάζει οταν κινειται μεσα στην πολη προς τα πανω και τα δυο αλλα με αναλογια 6-4 Α-Β
η κατανάλωση ανα 100 χμ σε εθνικη και ταχυτητες νομιμες ειναι περιπου 8-8,5 λιτρα (6 αερ 2 βενζ)
Οι μικρες και συχνες διαδρομες εχουν μεγαλη καταναλωση βενζινης, γιατι οταν ξεκιναει το αυτοκ.δουλευει μεχρι να ζεσταθεί με βενζ
100 >> βενζ-αεριο >> 9 e

ευχαριστω
DIPR

Το σύστημα δεν μας λες που εγκατέστησες
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Insomniac » Δευτ 11 Φεβ, 2013 08:01

Qgas έγραψε:
DIPR έγραψε:Φιλε εχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο GOLF TSI TURBO-COMPRESSOR 140 HP με κωδ.κινητήρα ΒΜΥ **********
100 >> βενζ-αεριο >> 9 e

ευχαριστω
DIPR

Το σύστημα δεν μας λες που εγκατέστησες

Σωστα γιατι ενδοαφερεται για το ιδιο αμαξι και ενας φιλος
Φιλικά Γιάννης
Insomniac

Δημοσιευσεις: 154

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Δευτ 28 Απρ, 2014 13:01

καλησπερα,

ξανακινω το θεμα διοτι ενδιαφερομαι.

για Golf 1.4 tsi του 2008 (BMY μοτερ)μοντελο ειμαι αναμεσα σε Landirenzo (landi omegas) και Lovato.Ειδα οτι βγαζει και η PRins το Vsi-Di, αλλα ειναι πιο ακριβο απο τα δυο προηγουμενα.

εχει κανεις εμπειρεια απο Landi και Lovato?

επισης σε προγραμματισμενο μοτερ,εχει βαλει κανεις καποιο κιτ αεριου? (BRC ή κατι αλλο δεν ξερω αν βγαινει για το μοτερ μου)

ευχαριστω.
OBSERVER

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό billygr » Δευτ 28 Απρ, 2014 13:51

OBSERVER έγραψε:καλησπερα,

για Golf 1.4 tsi του 2008 (BMY μοτερ)μοντελο ειμαι αναμεσα σε Landirenzo (landi omegas) και Lovato.Ειδα οτι βγαζει και η PRins το Vsi-Di, αλλα ειναι πιο ακριβο απο τα δυο προηγουμενα.

επισης σε προγραμματισμενο μοτερ,εχει βαλει κανεις καποιο κιτ αεριου? (BRC ή κατι αλλο δεν ξερω αν βγαινει για το μοτερ μου)

ευχαριστω.

Η lovato αποσο ξερω δεν βγαζει κιτ0 για τον κινητηρα σου και δεν εχω δει σε κανενα TSI lovato οποτε πας μονο σε landirenzo omegas η brc που εχει βγαλει κιτ για το συγκεκριμενο κινητηρα αλλα καλυτερα να προτιμησεις το landirenzo συνταγη πετυχημενη αρκει να πετυχεις τον σωστο μαστορα....απο κει και μετα ειναι τα υγρου ψεκασμου τα οποια ξεφευγουν στην τιμη.....επισης απο αλλο κιτ υπαρχει και το κιτ της EMMEGAS για καποιους δεν ειναι τοσο γνωστή αλλα σε 2 αυτοκινητα με tsi κινητηρα δουλευουν υπεροχα χωρις προβληματα......
billygr

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Δευτ 28 Απρ, 2014 14:35

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

με προγραμμα που φοραω θεωρεις με BRC ή Landirenzo δεν θα εχω προβλημα?

Emmegas εδω εχει γραψει καποιος να φοραει σε turbo μοτερ?

βασικα με ενδιαφερει αν υπαρχει καποιο κιτ το οποιο να συνεργαζετε με tsi που φορανε προγραμμα.εχω vag com φιλου οπουε πεντε πραγματα απο την κατασταση του κινητηρα μου τα ξερω.πχ απο μπεκ,αντλια βενζινης,μπουζι,ρευματα κτλ ειμαι ενταξει.ψαχνω ενα κιτ υγραεριου να συνεργαζετε με τα 200 περιπου αλογα και 30kg ροπη που ειμαι τωρα.
OBSERVER

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 28 Απρ, 2014 21:27

OBSERVER έγραψε:καλησπερα,

ευχαριστω.

Κοίτα εχουμε φτιάξει το αμαξι με AEB και Prins αεριου ψεκασμου 1290-1600 € αντοιστιχα αν εχεις προγραμμα το Prins τεχνολογικα εινσι ανώτερο διοτι ελέγχει και τα μπεκ της βενζινης ενω το ΑΕΒ ( landi renzo ) που εμεις τοποθετούμε με μπεκ Hana τυπου βενζινης υπαρχει ένας στάνταρ χαρτης βενζινης και προστίθενται το υγραεριο .. Θελει με το ΑΕΒ πολυ καλη ρύθμιση για να δουλεψει οτσν στα Prins εινσι ολα αυτόματα ο εγκέφαλος αεριου τα κανει ολα !! Προσθήκη και αφαίρεση βενζινης κτλ ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό OBSERVER » Τρί 29 Απρ, 2014 11:12

ευχαριστω για την απαντηση:

μιλησα με Landirenzo και βαζει μονο σε εργοστασιακο μοτερ κιτ υγραεριο.

μια ερωτηση προς κο Qgas,οταν μιλατε για το Prins Κανει αυτοματα adaptation , δηλ.καταλαβαινει απο την ecu η οποια εχει αναβαθμιστει ποσο καυσιμο,αβανσ,κτλ χρειαζονται τα μπεκ του υγραεριου και αυτοματα ψεκαζει?

1)δηλ ο εγκεφαλος της Prins ειτε νορμαλ ειτε βελτιωμενο μοτερ δινει αυτο που πρεπει να δωσει σε ολο το φασμα στροφων?

2) επισης ψεκαζει σε ολο το φασμα στροφων υγραεριο απο 950 σαλ εως 7000σαλ?

3) αν θελω μπορει να προγραμματιστει πχ απο 5000σαλ και πανω να ψεκαζει μονο βενζινη ή συνδυασμο βενζινη και παραπανω υγραεριο (οσο επιθυμω εγω πχ για ασφαλεια του μοτερ?)

4) δεν ξερω αν σε ζαλισα ,αλλα τωρα πχ σε ταξιδι με 130km - 140km εθνικη οδο εχω καταναλωση 8lt/100km,μετα ποσο υγραεριο και βενζινη θα καιω?σε ρωταω γιατι εδω μεσα εχω διαβασει πολλα και διαφορα....

ευχαριστω.
OBSERVER

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 29 Απρ, 2014 11:40

OBSERVER έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση:

μιλησα με Landirenzo και βαζει μονο σε εργοστασιακο μοτερ κιτ υγραεριο.

μια ερωτηση προς κο Qgas,οταν μιλατε για το Prins Κανει αυτοματα adaptation , δηλ.καταλαβαινει απο την ecu η οποια εχει αναβαθμιστει ποσο καυσιμο,αβανσ,κτλ χρειαζονται τα μπεκ του υγραεριου και αυτοματα ψεκαζει?

1)δηλ ο εγκεφαλος της Prins ειτε νορμαλ ειτε βελτιωμενο μοτερ δινει αυτο που πρεπει να δωσει σε ολο το φασμα στροφων?

2) επισης ψεκαζει σε ολο το φασμα στροφων υγραεριο απο 950 σαλ εως 7000σαλ?

3) αν θελω μπορει να προγραμματιστει πχ απο 5000σαλ και πανω να ψεκαζει μονο βενζινη ή συνδυασμο βενζινη και παραπανω υγραεριο (οσο επιθυμω εγω πχ για ασφαλεια του μοτερ?)

4) δεν ξερω αν σε ζαλισα ,αλλα τωρα πχ σε ταξιδι με 130km - 140km εθνικη οδο εχω καταναλωση 8lt/100km,μετα ποσο υγραεριο και βενζινη θα καιω?σε ρωταω γιατι εδω μεσα εχω διαβασει πολλα και διαφορα....

ευχαριστω.

Δεν μπορει να αλλαξει η landi ( ΑΕΒ 3000 εγκεφαλος ) το χαρτη της βενζινης

ο prins ελεγχει και τα μπεκ της βενζινης και αυξομειωνει τα καυσιμο που θελει ειτε με υγραεριο ειτε με βενζινη ..... ναι ψεκαζει απο το 0 στροφες μεχρι τις 7000 υγραεριο και βενζινη μαζι οπου στο ρελαντι ψεκαζει πχ 2-3 % και αυξομειωνει στα φορτια...

δεν εχει θεμα ασφαλεια του μοτερ οταν μιλαμε για prins δεν μπορει κανεις να το πειραξει

στα 140 χιλ θα καιει 8--8,5 λιτρα υγραεριο και 1 λιτρο βενζινης χονδρικά

αναλογα το φορτιο αν εισαι χαλαρος λιγοτερο ....

με ζαλισες αλλα δεν πειραζει :-o :-o
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση