AERO81 έγραψε:tkgas έγραψε:Και εγώ, κάτι τέτοιες φώτο έχω δει. Ο δικός μου εγκέφαλος (Fly SF και αυτός) δεν εχει το λογότυπο.
Δες λίγο την παρακάτω φώτο:
Τον ιδιο μου βαλανε κ εμενα. Μαλλον στον ιδιο το βαλαμε... Υποτιθετε οτι μου εβαλαν BRC SEQUENT PLUG AND DRIVE αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο κ ερευνα διαπιστοσα οτι δεν μου εχουν συνδεσει με την OBD φισα ουτε με τον εγκεφαλο στο αμαξι παρα μονο με τον αισθητηρα λ και τα μπεκ βενζινης.
Επίσης βρηκα αυτο
http://www.brc.de/downloads/katalog/ οπου στην σελιδα 56 φαινεται οτι υπαρχει εγκεφαλος
BRC FLY SEQUENT FAST ο οποιος διαφερει με τον PLUG AND DRIVE. Τις διαφορες τους δεν τις γνωριζω. Μηπως θα μπορουσε να μας διαφωτίσει καποιος ειδικος απο το φορουμ?
Επίσης το ότι δεν γράφει πουθενα το λογοτυπο BRC μηπως σημαινει οτι ειναι τουρκικος η απομιμηση

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ?!?
Μηπως γνωριζει καποιος κατι παραπανω να μας διαφωτησει?
Δεν νομίζω να είναι απομίμηση. Αυτό που φαντάζομαι είναι οτι οι εγκαταστάτες, δεν αγοράζουν το πληρες κιτ, αλλά το δημιουργούν από OEM κομμάτια.
Επίσης, στην σελίδα που λες υπάρχουν 2 Plug And Drive Fly SF, ο δίφισος και ο μονόφισος (όπως σωστά είπε σε προηγούμενο post ο LPgas). Οπότε εμένω στην σκέψη ότι μαλλον πρόκειται για εκδόσεις.
Τωρα, γιατί τα δικά μας ΔΕΝ εχουν λογότυπο της BRC με αναφορά στο Fly SF , αλλά έχουν λογότυπο ΜΟΝΟ της Fly SF, δεν το γνωρίζω. Αν είδες ρώτησα, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση.
Δες και μερικά ακόμη:
http://www.grautogas.com/index.php?lng= ... der&id=111 (πωλείται ως BRC Plug And Drive --
χωρίς τα λογότυπα)
http://www.gas-shop.gr/index.php?SCREEN ... ctID=16736 (πωλείται ως BRC Plug And Drive --
με τα λογότυπα)
http://www.autogasgroup.gr/product_info ... ucts_id=26 (πωλείται ως BRC Plug And Drive -- χ
ωρίς τα λογότυπα)