Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό panorano » Πέμ 21 Ιουν, 2012 08:34

glamor έγραψε:
Batfalcon έγραψε:Ωραία, και που να βάλω φεύγοντας από Καλαμάτα για Αθήνα;
Για μονοκόμματο δεν φτάνει, πρέπει να γεμίσω πριν φύγω, διότι έχω κάνει ήδη καμιά 150 km.

φίλε έχω αυτονομία στα 530km (περίπου) και πηγαίνω στο παλιό δρόμο για Άργος διότι μου το δίνη να πληρώνω κάθε 20 ~30km διόδια άσε που έχω να πληρώσω διόδια κάτι χρόνια(#$^$#$%^&$#) πιο πολύ πληρώνω διόδια πάρα τα καύσιμα. βέβαια άμα κάνω βόλτες προς μάνη, χωριό και μισή οικογένεια μου το παίρνει το αμάξι επειδή είναι οικονομικότερο από τα δικά τους ούτε εγώ φτάνω για επιστροφή, να είναι καλά ο πατέρας μου που έκανε πρόσφατα μετατροπή στο avensis του και ο τύπος στην καλαματα παρόλο που δεν έχει άδεια να πουλά lpg το γεμίζει. το κακό είναι ότι δεν εξυπηρετεί τους αγνώστους πάρα μόνο τους ντόπιους και έτσι δίνω το αυτοκίνητο στο πατέρα μου για να το γεμίσει.

και μαλλον τον κοβω να σταματα να εξυπηρετει και τους ντοπιους αν το διαβασει κανενας αυτο...
δεν επαιρνες τηλ το ΣΔΟΕ καλυτερα..
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό glamor » Πέμ 21 Ιουν, 2012 09:37

panorano έγραψε:
glamor έγραψε:
Για μονοκόμματο δεν φτάνει, πρέπει να γεμίσω πριν φύγω, διότι έχω κάνει ήδη καμιά 150 km.

φίλε έχω αυτονομία στα 530km (περίπου) και πηγαίνω στο παλιό δρόμο για Άργος διότι μου το δίνη να πληρώνω κάθε 20 ~30km διόδια άσε που έχω να πληρώσω διόδια κάτι χρόνια(#$^$#$%^&$#) πιο πολύ πληρώνω διόδια πάρα τα καύσιμα. βέβαια άμα κάνω βόλτες προς μάνη, χωριό και μισή οικογένεια μου το παίρνει το αμάξι επειδή είναι οικονομικότερο από τα δικά τους ούτε εγώ φτάνω για επιστροφή, να είναι καλά ο πατέρας μου που έκανε πρόσφατα μετατροπή στο avensis του και ο τύπος στην καλαματα παρόλο που δεν έχει άδεια να πουλά lpg το γεμίζει. το κακό είναι ότι δεν εξυπηρετεί τους αγνώστους πάρα μόνο τους ντόπιους και έτσι δίνω το αυτοκίνητο στο πατέρα μου για να το γεμίσει.

και μαλλον τον κοβω να σταματα να εξυπηρετει και τους ντοπιους αν το διαβασει κανενας αυτο...

μπα... μ@λ@μ@ς είμαι, σε αυτό το θέμα φταίει τη ελληνική πολιτεία με τους &%$^%$^^ νόμους για να πουλά κάποιος lpg πρέπει να έχεις μπάρμπα στην πλανήτη Αρη. άσε που πουλά πολύ φτηνότερα από τα φτηνά πρατήρια.
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 21 Ιουν, 2012 11:33

Σε λίγο βλέπω κανα γειτονακό να βάζει αέριο απο την παροχή της πολυκατοικίας!!!

Αλήθεια γίνετε??? cng δέν έχει η παροχή?
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό panorano » Πέμ 21 Ιουν, 2012 15:40

glamor έγραψε:
panorano έγραψε:
glamor έγραψε:

μπα... μ@λ@μ@ς είμαι, σε αυτό το θέμα φταίει τη ελληνική πολιτεία με τους &%$^%$^^ νόμους για να πουλά κάποιος lpg πρέπει να έχεις μπάρμπα στην πλανήτη Αρη. άσε που πουλά πολύ φτηνότερα από τα φτηνά πρατήρια.

πουλα φθηνοτερα γιατι αγοραζει χωρις ΕΦΚ(αφου δεν εχει αδεια για LPG)και προφανως θα βγαζει 5πλασιο κερδος απο ενα μεσο πρατηριο.Αυτο που κανει ο τυπος λεγεται ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ!και ειναι η αιτια που εχουν εκτοξευτει η τιμες των καυσιμων και εχουν εκτροχιαστει τα δημοσια εσοδα.
εχω ξαναπει σε αυτο το φορουμ οτι στην λαθρεμπορια ειναι συμμετοχοι και αυτοι που αγοραζουν με την δικαιολογια του φθηνοτερου και ειναι συνυπευθυνοι για την κατασταση που ειμαστε.
λυπαμαι που σε ξενερωνω ετσι αλλα σε αυτο το θεμα φταιμε ολοι η τουλαχιστον οσοι υποστηριζουν τους λαθρεμπορες
panorano

Δημοσίευσηαπό glamor » Παρ 22 Ιουν, 2012 10:47

δεν είναι το ίδιο λογική να έβαζα μπουκάλα 1000lt στο κτήμα μου και να το γεμίζω από εκεί? εξάλλου μετά από τόσο μελέτη από διάφορα site στην ινδία μια χαρά τα βλέπω. όσο αφορά για το άλλο θέμα no comments!!
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Παρ 22 Ιουν, 2012 11:39

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
22/06/2012
Τιμές σύμφωνα με http://www.gasprice.gr
Μεγάλες αποκλίσεις βλέπω και να σημειωθεί είναι η χαμηλότερες σημερινές μέχρι τώρα ................................ :ymsick:
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 22 Ιουν, 2012 11:42

glamor έγραψε:δεν είναι το ίδιο λογική να έβαζα μπουκάλα 1000lt στο κτήμα μου και να το γεμίζω από εκεί? εξάλλου μετά από τόσο μελέτη από διάφορα site στην ινδία μια χαρά τα βλέπω. όσο αφορά για το άλλο θέμα no comments!!

το ιδιο λαθρεμπορια ειναι!ειναι σαν τους αγροτες που βαζουν πετρελαιο θερμανσης για το χωραφι και γεμιζουν και τα αγροτικα τους!
panorano

Δημοσίευσηαπό bebes » Παρ 22 Ιουν, 2012 13:33

tsakozzz έγραψε:Τιμές σύμφωνα με http://www.gasprice.gr
Μεγάλες αποκλίσεις βλέπω και να σημειωθεί είναι η χαμηλότερες σημερινές μέχρι τώρα ................................ :ymsick:

κλεινοντας σχεδον ενα χρονο με το αεριο κοιτουσα τις πιμες που εβαζα περυσι τετοια εποχη.
Στη λαρισα λοιπον, το πρατηριο πουλουσε με 0,84€
Στη θεσσαλονικη αν θυμαμαι καλα ηταν στο 0,79€ και καπου τοσο και στην Αθηνα.

Βλεπω λοιπον τωρα, οτι μετα απο κυκλους οι τιμες σε Θεσσαλονικη και Αθηνα ειναι περιπου στα ιδια, ενω στη Λαρισα στο 0,70€ :D

μακαρι να κρατησει οσο μπορει ετσι εδω και να πεσει και στα 2 μεγαλα αστικα κεντρα :thumbup:
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 22 Ιουν, 2012 17:04

Στην Πάτρα άνοιξε νέο πρατήριο και ενώ όλοι το είχαν 0.79 αυτός ξεκίνησε με 0.81. Αποτέλεσμα? Να το ανεβάσουν όλοι στο 0.81. :shock: :shock: :shock: :shock:
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό tomgeron » Παρ 22 Ιουν, 2012 17:32

glamor έγραψε:δεν είναι το ίδιο λογική να έβαζα μπουκάλα 1000lt στο κτήμα μου και να το γεμίζω από εκεί? εξάλλου μετά από τόσο μελέτη από διάφορα site στην ινδία μια χαρά τα βλέπω. όσο αφορά για το άλλο θέμα no comments!!

Δεν ειναι και τοσο καινουρια η μεθοδος της μεταγγισης υγραεριου απο μπουκαλα σε ρεζερβουαρ.
Την χρησιμοποιουσαν οι παρανομοι πωλητες υγραεριου στην Ιταλια,
κι εμεις οι Ελληνες φοιτητες (κυριως οι Κερκυραιοι) το καλοκαιρι στην Ελλαδα εικοσι χρονια πριν.
Απλα η ιστορια επαναλαμβανεται(και ισως τελειοποιειται)....
Ισως να ειναι και ενας μοχλος πιεσης ωστε οι αργοσχολοι καρεκλοκενταυροι να δωσουν καμμια αδεια σε καινουρια πρατηρια να δουλεψει και ο ανταγωνισμος,
tomgeron

Δημοσιευσεις: 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες