Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό bebes » Τετ 13 Ιουν, 2012 15:52

Στη Λάρισα ο φτηνος (που μεχρι πριν μηνες δεν ηταν καθολου φτηνος) το εχει 0,70€

πηγαινοντας προς Τρικαλα ειδα ενα καινουριο πρατηριο στη Φαρκαδόνα (Coral gas) που το ειχε 0,715

χθες εβαλα σε ενα ΑΒΙΝ κοντα στην ΕΟ στη Βιομηχανικη περιοχη Λαρισας και το εβαλα με 0,709€
μαλλιστα με 25 λιτρα στο πλενει στη βουρτσα.

Ο φτηνος εχω δει οτι κατεβαζει τις τιμες και στους αλλους, αφου και οι υπολοιποι εχουν κατεβασει τις τιμες τους

επισης απο μια κουβεντα που ειχα με τον υπαλληλο στο ΑΒΙΝ, μαλλον τους εχουμε πρηξει στα παραπονα για την τιμη του αεριου :clap:
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 13 Ιουν, 2012 16:00

Ο Φαρμακης τοποθετει prins όχι ότι να είναι. Ποσό ήθελες να στο βάζει?
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 13 Ιουν, 2012 16:42

kolokas έγραψε:Ο Φαρμακης τοποθετει prins όχι ότι να είναι. Ποσό ήθελες να στο βάζει?

Οσο αξιζει (οχι 750 αλλα ουτε και 1800 ευρω..........)
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dti » Τετ 13 Ιουν, 2012 19:03

panorano έγραψε:
spyroskos έγραψε:
maevius έγραψε:Ο Φαρμακης πουλαει φθηνα γιατι απλουστατα αγοραζει φθηνα αφου εισαγει και φτιαχνει τα μιγματα μονος του και πιθανοτατα να εχει και περισσοτερο κερδος απο τους υπολοιπους. Για παραδειγμα σαν εγκαταστατης ειναι πολυ ακριβος..........αρα ιεραποστολος σιγουρα δεν ειναι

Τα ξέρεις αυτά που μας γράφεις ή υποθέτεις ότι έτσι είναι;

τα μειγματα μονος του απαγορευεται να τα φτιαξει γιατι δεν υπαρχει καν τετοια αδεια.μονο στα διυλιστηρια γινονται προσμιξεις υγραεριου

Από τη στιγμή που διαθέτει δεξαμενές αποθήκευσης αν υποθέσουμε οτι αποθηκεύει φορτία με διαφορετικό μείγμα το καθένα (όπως έρχονται από τα διυλιστήρια), μια χαρά πρόσμιξη δεν γίνεται;
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Τετ 13 Ιουν, 2012 20:18

maevius έγραψε:Μενω Γιαννενα και ξερω τον Φαρμακη πολλα χρονια (πριν τον ανακαλυψουν οι περισσοτεροι εδω μεσα) σαν εμπορο υγραεριου χονδρικης οχι μονο για αυτοκινητα αλλα και για βιομηχανικους σκοπους εστιατορια βιοτεχνιες θερμανση κλπ κλπ.

Επειδή κι εγώ Γιάννενα μένω - όπως κι εσύ - δε σημαίνει ότι ξέρουμε πως εισάγει, φτιάχνει μίγματα μόνος του κλπ. Ο Φαρμάκης αγοράζει από τα ΕΛ.ΠΕ και ΔΕΝ εισάγει. Τα υπόλοιπα τα ανέφερε ο panoramo.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Τετ 13 Ιουν, 2012 22:36

...και μια και τον συζητάμε, πόσο πουλάει σήμερα;
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 13 Ιουν, 2012 22:42

spyroskos έγραψε:
maevius έγραψε:Μενω Γιαννενα και ξερω τον Φαρμακη πολλα χρονια (πριν τον ανακαλυψουν οι περισσοτεροι εδω μεσα) σαν εμπορο υγραεριου χονδρικης οχι μονο για αυτοκινητα αλλα και για βιομηχανικους σκοπους εστιατορια βιοτεχνιες θερμανση κλπ κλπ.

Επειδή κι εγώ Γιάννενα μένω - όπως κι εσύ - δε σημαίνει ότι ξέρουμε πως εισάγει, φτιάχνει μίγματα μόνος του κλπ. Ο Φαρμάκης αγοράζει από τα ΕΛ.ΠΕ και ΔΕΝ εισάγει. Τα υπόλοιπα τα ανέφερε ο panoramo.

επειδη και οι 2 μενουμε Γιαννενα μονο εγω εχω ακουσει απο που ''εισαγει''; Δεν πηρε το αυτι σου κατι; Οσο για την προσμιξη εσυ μπορει να μην ξερεις εγω ξερω.........
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τετ 13 Ιουν, 2012 22:55

εγω πιστευω το θεμα ειναι να βαζουμε φθηνο και καλο υγραεριο!!
το φθηνο το πετυχαινει συνεχεια ο φαρμακης,για το καλο,εγω δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα ή καποιο μειον σε σχεση με αλλους!!
εχει διαπιστωσει καποιος οτι το μιγμα του δεν ειναι τοσο καλο??
γιατι ραδιοαρβυλα και αθεμητος ανταγωνισμος(τυπου,αν βαλεις απο εμενα παει καλυτερα και πιο πολλα χλμ), υπαρχει απο ολους προς ολους!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 13 Ιουν, 2012 23:00

fotisly έγραψε:εγω πιστευω το θεμα ειναι να βαζουμε φθηνο και καλο υγραεριο!!
το φθηνο το πετυχαινει συνεχεια ο φαρμακης,για το καλο,εγω δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα ή καποιο μειον σε σχεση με αλλους!!
εχει διαπιστωσει καποιος οτι το μιγμα του δεν ειναι τοσο καλο??
γιατι ραδιοαρβυλα και αθεμητος ανταγωνισμος(τυπου,αν βαλεις απο εμενα παει καλυτερα και πιο πολλα χλμ), υπαρχει απο ολους προς ολους!!

Εγω δεν είπα οτι δεν έχει καλό υγραέριο απλώς λέω ότι το κερδος του είναι ισο μπορεί και περισσότερο από τους υπόλοιπους γιατι δεν έχει ενδιάμεσους. Επίσης να ανφέρω ότι φουλάρω σε αυτόν.
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Πέμ 14 Ιουν, 2012 08:41

[quote="maevius"
επειδη και οι 2 μενουμε Γιαννενα μονο εγω εχω ακουσει απο που ''εισαγει''; Δεν πηρε το αυτι σου κατι; Οσο για την προσμιξη εσυ μπορει να μην ξερεις εγω ξερω.........[/quote]

Αν άκουσες ράδιο αρβύλα δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Εν πάσει περιπτώσει, από που εισάγει αφού το ξέρεις;Εγώ ξέρω ότι κάποια στιγμή που η αγορά είχε ξεμείνει, δεν εισήγαγε γιατί είχε πολύ βουτάνιο...
Μήπως εννοείς προσμίξεις στα υγραέρια βιομηχανικής - οικιακής χρήσης - μπουκάλες και το γενικεύεις και στο autogas;
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες