Μπορει εγω να εχω λαθος... τελος παντων.
Το θεμα ειναι οτι η υγραεριοκινηση εξαπλωθηκε κι μπλεχτηκε πολυς κοσμος...
ο οποιος συνηθως δεν εχει καν ιδεα τι συστημα εχει ποσο δε να εμπλακει με φορουμ περι αυτου ωστε να ενημερωνεται...
του ειπε ο κολλητος του εβαλα υγραεριο ( που το το ειπε αλλος δικος του κολλητος ) και ααα τι ωραια που παει και ααααα τι λιγοτερα που πληρωνω και αααααα το εβαλα στον ταδε και τι ωραια που μου το εβαλε ( πως κρινει οταν δεν μπορει να ... πιασει κατσαβιδι δε ξερω αλλα παμε παρακατω) οπου βεβαια ο πιθανων εξισου ασχετος ή μαλλον χειρότερα, ημιμαθης εγκαταστατης του ψεκαζει και λιγη βενζινα ( σως για να γλυστραει

) ή του πουλησε συστημα τεχνολογίας πορσε για το βαλει σε αυτοκινητο που κανει λιγοτερα απο το συστημα...
και βεβαιως ανακαλυπτει το φορουμ οχι ΠΡΙΝ αλλα ΜΕΤΑ οταν ολα εχουν γινει μανταρα... αλλα τοτε ειναι πλεον αργα για δακρυα Στελλα... γιατι αν ολα πανε κατ' ευχην ( ή ΝΟΜΙΖΕΙ οτι πανε κατ ευχην) αυτον δεν προκειτε ΠΟΤΕ να τον δουμε εδω μεσα
γιατι ακομα ΔΕΝ εχουμε δει τα καλυτερα που ερχονται... βλεπεις οι περισσότεροι εχουμε ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ χλμ για να αρχισουν τα "ντεφια" με τους κινητηρες να ανοιγουν σαν τριανταφυλλο... ποσοι εχουμε περασει τα 50.000 χλμ???? χοντρικά θα χρειαστουν 3 χρονια....
ή η αλλη βερσιον οπου μπαινει ρωταει "εχω αυτο το αυτοκινητο τι συστημα να βαλω" χωρις ΚΑΝ να ψαξει - αναρωτιεμαι γιατι? για να παρει αλλος την ευθυνη της αποφασης??? δεν πρεπει ο ιδιος να διαβασει να ενημερωθει να σχηματισει γνωμη οποτε και να αποφασισει απο μονος του??? ο καθενας εξαλλου εχει τα δικα του μετρα και σταθμα...
κι αν δεν του πεις "αυτο" απλώς δεν ξαναπαταει...
δεν φταινε παντα τα παπαγαλακια.....
Σε αυτον λοιπον, του αρκει που πληρωνει λιγοτερα στο λιτρο - ετσι απλά.
γι αυτο και ΠΟΤΕ δε προκειτε να γινουμε καταναλωτες με πηγμη
γιατι δεν
μας ενδιαφερει να γινουμε καταναλωτες απλά μας ενδιαφερει η παρτη μας ( ασχετα αν χανουμε, βλεπεις... δε το ξερουμε οποτε χαρουμενοι ειμαστε...) και τιποτα αλλο....
το εχω πει πολλές φορές και θα το επαναλλαβω
ΟΠΟΤΕ ( γιατι πλεον εχω αρχισει και βαριεμαι κι ολας να τσακωνομαι εχω αλλα πιο σοβαρα θεματα ) ρωταω τον βενζινα δυνατα γιατι στη Λαρισσα πχ εχει 0,75 τους βλεπεις ολους να με κοιτανε με το βλεμα που το λεω "της αγελαδας" ως UFO... ουτε ΕΝΑΣ μα ουτε ΕΝΑΣ δεν με εχει ρωτησει που στο διαολο το ξερω.....
κοιταει την πινακιδα της αμολυβδης, βλεπει 1,65 ας πουμε κοιταει την πινακιδα του γκαζιου βλεπει 0,89 κι ειναι ευχαριστημενος.... που να ξερει οτι η "σωστη" τιμη σημερα ειναι κατω απο 0,8.....
κι οτι αυτα τα 9 λεπτα στο γεμισμα των 40 ευρω ειναι πλακα πλακα 3,6 ευρω ή για να το κανω λιανα 1,226 δραχμες ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΜΑ ξανα λεω... μονο και μονο αυτη τη διαφορά να μαζευεις εβγαλες τα τελη κυκλοφωρίας οσο και να τα πανε...
Α! επεισης με κοιτανε ως "κακομοιρη - πεινασμενο" που ΔΕΝ γεμιζω αλλα βαζω 10 ευρω.... ( βοηθαει και το οχημα βλεπεις

)